PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
teljesen konkrét érték a tau, pontosan 2 pi - az az ötlet mögötte (a linken részletesen ki van fejtve), hogy rengeteg képletben amúgy is állandóan 2pi-t használnak, és sok képlet átalakíthatósága jóval egyszerûbbé válik, ha nem pi, hanem tau az alapja. A kör kerülete nem 2 pi, hanem 1 tau radián, a szögfüggvények periódusa nem 2 pi, hanem 1 tau, az euler-számmal (e) is jobban harmonizál... rengeteg elõnye lenne, de úgysem fog elterjedni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Arra kéne, mert ez a szakmám, de mi mindig csak nyírásként beszélünk róla, sosem tauként... :P

flashpointer
Jha, azthittem a fõfeszültségre esõ merõleges tau-ra gondolsz.

Emancipate yourself from mental slavement!

Tau?

flashpointer
De az nem egy konkrét érték.

Emancipate yourself from mental slavement!

tutituti
hogy lebarnult az évek alatt Vágási Feri :D

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen
Pi?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Szegények, ha megtudják, hogy 4-5 éve divat már a tau nap is, összeomlanak...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A hipszterek már júni 28-at ünneplik!

http://www.youtube.com/v/jG7vhMMXagQ&version=3
Dzsini
Boldog március 14-et :)

SzirmosSzisza
http://www.youtube.com/v/-d0b41H-Lnk&version=3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Stimmel, valahogy így néz ki a közel 300 ezres városom :) - bár Kowloon befalazott városa jóval kisebb volt méretre és lakosságra is.

vrtg

Aquir
:D

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti

Dzsini
Atari, Bomberman, Chocobo, Donkey Kong, Earthworm Jim, Falco Lombardi (Starfox), Gameboy, Halo, Ice Climbers, Jill Valentine, Kirby, Luigi, Mario, Nintendo 64, Oddworld (Abe's Oddysee), Pacman, Quake, Ryu, Sonic, Tails, Umbreon, Viewtiful Joe, Wario, Xbox, Yoshi, Zelda

Két másik:

CSOCSO
A bevart szaju alien mi is volt? Aby vagy micsoda? Music Instructor klipjeben is benne volt. verekedos piros kopenyesnek a V szarvval a fejen nem jut eszembe a neve. valami Split volt nem? Gepagyuson kivul ( kirbytol balra) midegyiket ismerem
tutituti
azaz. nem emlékeztem a nevére teljesen :)

RedDevilsza
Umbreon. Még az ismertebb pokémonok közé tartozik szerintem.

benõmenõ
Csak a konkrét neve kell, mert a P, az Pac-man

#27563: azokat pont tudtam :D A 3. az nem a chocobo a final fantasy játékokból?
SzirmosSzisza
Nekem utolsó elõtti bal közép Pokemonnak tûnik, de eléggé újabb generációnak.

tutituti
2. bomberman, 3. choochoon asszem

uv
meg hát a beta kazi a mai napig használatban van. jelenleg éppen azt írok :)))

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

benõmenõ
20
második, harmadik és utolsó elõtti sor középsõ kettõje nem igazán rémlik
The Protector
Hányat ismersz fel?Szerintem könnyû.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

benõmenõ
Ha így van, remélem megoldották, hogy ne csillió-billió kattintás és görgetés legyen pl. egy lejátszási lista szerkesztése.
tutituti
Háát nemtudom.Pár órája állítottam át de eddig nem olyan vészes.Szokni kell meg olyan átláthatatlan most.Viszont lehet képet berakni fejlécbe(mint a banner itt) ami szerintem nem akkora wasistdas..

LasDen
Megin új Youtube layout van?? én még nem találkoztam vele....de 1-2 rakott fel videót hogy megin szar...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
lol
Dzsini
Összevissza van - a 2 floppyt "felfele" kell berakni az olvasóba, a VHS-t jobbra, a kazettát pedig lefelé.

Ha a nagyfloppy fejen áll, akkor a kicsi is, és csak az audiokazetta van "talpon" :)

Hjah, így gondoltam.

A nagylemez egyébként miért állt fejre?

LasDen
szerintem azér írta a betamaxot, mer rajta sincs...legalábbis én így értelmeztem :D

Dzsini
Az VHS, a Betamax kazik teljesen másképp néznek ki.

Kivéve a Betamaxot, mert õt sajnos elfelejtették. :P

pajti

LasDen
http://www.youtube.com/v/HmhrknkBZLE&version=3

pxxl

All hail the double x!

A #27535-ben lévõ képrõl csak a legközelebb állót ismeri fel, sem a hátsó kettõt, sem a Whiskasos cuccon lévõ macskát nem találta meg. :P

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
én a helyedben azért figyelnék éjszaka, nehogy valamit susmusoljon :D

Zomil
Az én macskám meg akkor nem macska? :O
Lehet, h egy alien :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Az képemen meg engem ismert fel mint macskát...nem ember vagyok?
Zomil
Nem valami tökéletes, perzsa macskámat kb. 10képböl 1szer ismerte fel :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

LasDen
Ha esetleg valaki szeretne youtube híres lenni :D
http://www.youtube.com/v/KyfNBl-ewbM&version=3

SzirmosSzisza

Dzsini
Olyan nem lesz, hogy expand city, olyan lesz valószínûleg, hogy nagyobb alapterületû város(ok)at tartalmazó régió.