PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
GregSB
Bréking nyúz: egy dühös tömeg meglincselt egy új Mac Pro-t

ajj, de paraszt 😄DDDD
Guren

Zomil
Botokkal én sem 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
asszem valami joe bot volt vagy ilyesmi.az rögzítette a játékosok mozgását és késõbb ezekbõl kalkulálta ki a lehetséges legjobb opciót.
de ezt is csak úgy mondták a csés fanboy ismerõseim.én nem toltam kb 50 óránál többet egész életemben.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Jo hát már régen volt, utána nézni meg nem volt kedvem 😄
Csak annyira emlékszem, hogy amikor egy uj pályára ratkam be botokat össze vissza mentek aztán egyre jobbak voltak 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SixPaths
Az, hogy tanultak, az egy nagyon erõs kifejezés. A játék analizálta a pályát, hogy hogy lehet X-bõl Y pontba eljutni, és hogy milyen helyet lehet fedezéknek használni. De ehhez nem kellett a botoknak játszaniuk a pályán... 😄

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Zomil
Viszont a CS-ben tanultak a botok nem?(1.6-ra gonodolok), mert mintha olyan rémlene, hogy mikor csináltál egy pályát akkor rá kellett küldeni öket, és el kellett telni némi idönek mire betanulták.

GregSB
Zomil
Ezt én is megtaláltam köszi, de valami olyasmi volt a szöveg a földön, hogy kincs van a sarkon tul, és következö képkockában 1ütéssel megölték 😊

SixPaths

No one knows what the future holds. That\'s why its potential is infinite. El Psy Congroo

Aquir
uh😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Zomil
Kéne némi segitség. Szerintem ide volt berakva, ezért itt kérdezem(mondjuk átnéztem a képeket augusztusig visszamenöleg és nem találtam). Keresek egy vicces Dark Souls-os comic-ot, egy pár képkockás volt emlékeim szerint rendesen szinezett elég szép rajzolásu és a lényege az volt, hogy a földön volt egy felirat és a következö képkockán meghalt a karakter.
És tudom, hogy itt sg-n láttam, ráadásul szerintem ebben a topicban, viszont nem találom, hátha emlékszik rá valaki 😊
(természetesen probáltam kárni google pajtás segitségét, de nem jártam sikerrel)

Aquir
én is azt nem / sem szerettem, amikor a játékokban akárhol az egyik út jobban hozzákapcsolódott egy másikhoz, a harmadik irány meg félreesõbb/eldugottabb volt, akkor én az utóbbit választottam - persze a készítõk meg azért alakították így, hogy az elsõ felé tereljenek, mert arra kellett elõször menni, de az ember meg pont nem a nagyobb út felé megy, hogy ne hagyjon ki dolgokat...   tiszta hülyeség 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
A System Shock-os kép már csak annak a következményeként lett berakva szerintem 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

[HUN]FaTaL
Jah azt hittem #28511-rõl beszélünk 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

RelakS
Mert akkor az 1993-mas térkép mibõl van? <#nemtudom>

[HUN]FaTaL
Doom sincs a képeken...

http://goo.gl/gd6Zi5

RelakS
Doommal nem játszottam, szóval arról nem tudok mit mondani 😛

Nem is a Duke Nukem van a képeken felhozva példának...

SzirmosSzisza
Kövezzetek meg, de én jobban szeretem az egyenes dolgokat. Skyrimban tökre paráztam attól, hogy kihagyok valamit. Pl bemegyek az ajtón és cutscene hopp kihagytam a másik irányt, vajon mi lehetett ott?!! (mondjuk erre volt egy trükk: van egy varázslat, ami mutatja az utat, keresztezõdésnél el kell nyomni és az ellentétes irányba menni 😄).

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
ez mind szép és jó, csak pl a Duke Nukem 3D is pont olyan lineáris, mint a mai játékok, csak nincs cutscene.

Persze, ha már megvan minden kulcs, és minden ajtót kinyitottál, bonyolulttá válik, de mire ez meglesz, addigra gyakorlatilag egy kanyargós folyosón kellett végigmenni.

Blacksheep333

Az operációs rendszeren is túl...

Aquir
összegyûjtötte a sokmindent 😊

Dzsini
online RSS olvasó, szerveroldali frissítéssel

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mire volt jó ez a google reader?

flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

Magnum PI
Én is kipróbáltam a Feedlyt. Nekem nagyon nem jött be. Az Old Reader-t használom most. Totál minimál és kb ugyanazt tudja mint a Google Reader.

GregSB
Én nem dramatizáltam túl sokat rajta. Már amúgy sem használom sokat az RSS-t, belõttem Flipboardban az összes kategóriát ami érdekel + hozzáadtam pár specifikus oldalt, és mindenrõl értesülök ami számít, rengeteg szemétrõl meg nem amin át kellett rágnom magam RSS olvasásakor. Ez + az hogy Twitteren is követek pár érdekes emberkét nálam mindent lefed, sokkal effektívebb mint RSS-bõl kihámozni a számora tényleg érdekes / fontos dolgokat.

Kukázni mondjuk nem akartam a Greader accomat, ezért átmigráltam feedly-re, nem azért mert annyira körüljártam volna a témát, hanem mert kb ezt ajánlotta az összes tech site. Ott kipucoltam a libraryt, és csak olyan feedeket hagytam bent amik nagyon ritkán frissülnek és megvan rá az esély hogy lemaradok valamirõl flipboardon / twitteren.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Csomó oldalon a bejelentés másnapján már voltak akciók, hogy "várjuk szeretettel a menekülteket" 😊

Pont olyat úgyse fogsz találni, vannak fizetõs és ingyenes megoldások, offline és saját szerveres változatok is... jó keresgélést, még az is lehet, hogy olyat találsz, ami még jobban megfelel az igényeidnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

akyyy
tudtam rola, de nem nagyon kerestem mást még, hát majd most. azért tegnap kimentettem amit ki lehetett, de ugy láttam hogy még pár napig ki lehet menteni a dolgokat belõle.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dzsini
Elég régen szóltak, hogy le fogják állítani, aki használja és nem költözött már fél éve máshova, az meg is érdemli, hogy nyikorogjon rajta.

akyyy
nem vicces

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
nem rossz 😊

Desiderata
Carlos
epic rész!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Késõbb össze is törik az internetet !😄

Szabi
😄D

"Nulla tenaci invia est via"

tutituti
igen
ezért nem rendelek.egy kisebb usb kütyü egyszerûen nem éri meg.
a bigyoshop meg pto csak mûanyag fityfenéket árul.az nem az igazi.

OFF
Az a baj, hogy amikor legutóbb néztem még valami 50 dolcsi volt a szállítás ide... :\
Csinálhatnának ebbõl is valami magyar kopptintást.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
a thinkgeek rosszabb mint a kemény drogok.Elkezdem nézegetni és egy család havi keresetét el tudnám költeni 😊