PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
😄DDDDDDDDDD

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

kifli
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
#28731, #28732: köszönet <#eljen>

én is reddit-en akadtam bele és el nem tudtam képzelni h mi a picsáért az a neve, ami <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
Ahogy olvasom, csak redditen ez a subreddit neve. (szerk.: alattam van pontosabb leírás)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
nem tudom, mert talán toSHIBA kellett volna, hogy legyen 😊

Shiba kutya

amúgy meg lehet, hogy doge 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Calver
honnan a tökömbõl jön ez a shibe kifejezés? 😄

Systore
toSHIBE 😄
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tutituti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LeWyTy
Ja hogy ez a Rigs of Rods alkotóinak új játéka<#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tutituti
a videó alatt ott a honlapjuk meg a célkitûzés is.
De már topikja is van.

LeWyTy
De mi akar majd lenni belõle?
"egyre jobban haladnak a srácok" Kik? és Miért kéne errõl tudni MI EZ?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RatBaG
nekem errõl tisztára az ugrik be, mintha a magyar srácok a cross racing championship után nem álltak volna le a fejlesztéssel, és ez lenne az aktuális lépcsõ.

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
BeamNG tech demo

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
De mi ez?

tutituti
egyre jobban haladnak a srácok

Zomil
Valoban egy jo kis közösséget kéne köré épiteni, hogy legyen állando 15-25ember 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ha szerzel száz embert, aki tutira kipróbálja egy hónapon belül, vagy ha egy este egyszerre huszonötöt, akkor indítok egyet próbaképp.

Nem a szerver a tétel, hanem a játékosok rajta. Kétlem, hogy létezik annyi magyar, akit érdekel még azután is, hogy kipróbálta milyen (akár laggol akár nem).

Nekem is egybõl az ugrott be! 😄 Kéne FPS SS13...

Zomil
Magyar szerver kéne 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

Calver
whoho, na ezt megnézzük <#gonosz1>
(nekem a vér feltörölgetésérõl kapásból utóbbi évek egyik legelborultabb sorozata ugrott be <#idiota>)

Aquir
Egy két szerver szokott lenni, ami kevésbé lagolt, ott tûrhetõ, egyébként meg sajnos úgy tûnik alapból ilyen a játék 😊 vagy csak közelebbi szerver kéne

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
Az a játék még mindig hülyére laggolja magát? Probálkoztam vele párszor, de ilyen 5másodperces laggok miatt teljese elment a kedvem :S

Aquir
Space Station 13-ra emlékeztet 😊 Feltörölni a vért, kicserélni az izzókat, felszedni a szemetet stb. Ott egyéb haszna is van a mopnak, a felmosott padlótól seggrecsúszik mindenki 😊)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

Calver
ez mennyire jó már <#idiota>

"Can you pass me my blood mop? I'm gonna need it later."

benőmenő
Meg amikor zöldnél mész ki a keresztezõdésbe , egy ai autó biztos oldalba kap. Táblákból egyedül speed limit van, azt meg úgyse tudod tartani, mert nincs kilométeróra 😄
Narxis
Biztos nem mûködik a féklámpád. 😉

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

FZoleee
én is próbálom betartani, de ha megállok a piros lámpánál, hátulról belémjönnek 😞 😄
Desiderata
SzirmosSzisza

plu604
szintén, hugyozni azt tudunk. 😄

asysoft
😄😄

/*WTF?!*/

SzirmosSzisza

Bexter
A+ 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

RedDevilsza
írta az elején, igen balról jobbra mész be

benőmenő
A sakk-matt helyzeteknél jó lenne, ha jelölné honnan megyek be a helyiségbe, mert akkor a legközelebbibe megyek általában és mivel én ezeket balról-jobbra számoltam lett 2 failom.
akyyy
az a baj hogy nem jelöli hol az ablak

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sonic syndicate
pxxl

All hail the double x!

Dzsini
Cloudberry Kingdom - pénteken jön ki Steamen, tegnap óta van PSN-en.

random pályagenerátorral 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pajti

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.