PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ez jó :)
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Desiderata
http://www.youtube.com/v/g0ha6Mb5_YQ&version=3
link
Fura Alak
Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MEdievil
GeForce GT 610 2GB DDR3 64 bit
>:)

F

<#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
Én 2GB-ost akarok.

PLaci
Sajnos az emberek 80-90% -ának fogalma sincs mitõl jó egy gép.
A falra tudok mászni azoktól, akik "1GB-os" videokártyát akarnak, és telibe szarnak bele milyen GPU van rajta.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

N o N a m e
Nálunk is ez volt a menõ, kis kockák kérdezgették amikor megvettük az asztali gépet, hogy P4-es-e? mondom AMD! de P4-es? Igen basszus hagyjál! :D

Ha oda van írva, hogy P4-es akkor jobban veszik, true story bro.
RelakS
Miért pofázik bele egy hirdetésbe, aki maga nem ért hozzá? <#fejvakaras><#vigyor1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Narxis
:DDDD

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
Jah jolvan hülye vagyok :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Annyit bongol, csak idõzóna meg ilyenek :D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zomil
De legalább annyit bong-olna ahány ora van... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

_?ASD_A?SF_:AS_:DSDAF?ASF?AGASDD:SD:S:DAS?F:SD

SzirmosSzisza

zeli
So true, RTW2 szeptember elején jön. <_<

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zeli
so true.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

SzirmosSzisza
Ennél csak az a rosszabb, mikor más kódját kell nézni és a függvény az egy return-bõl áll :D

"when I come back to a piece of code that I did not comment"

old but gold

Csero90
Mindkét I've seen some shit-es kép nagyon adja! De a pedofilos is durva! Grat!

SzirmosSzisza
Forrás környékérõl:

"fallout 3 the doctor uses the genetic screening thingy to see what she looks like as an adult"

"But he wasn't in the vault when the kid was born"

"Neither was it in 2277... You choose your facial features when you are born, in 2258."

:D

Van Skyrim-bõl is hasonló. :)

Ez nagyon jó. <#taps>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

broman191
cool story bro <#vigyor3>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Narxis
váááá :DDD

SzirmosSzisza
:DD

detto, csak 25-be

Narxis
:DDD

SzirmosSzisza
vízjel

Daell Drow
Dafuq did I just see?

http://www.youtube.com/v/jS3ZxOtTD5A&version=3
LasDen
http://www.youtube.com/v/QYlHw81K14s&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zeli
Hát azzal csak annyi volt, hogy a GTA IV-et 200-al akarta letölteni, de Originhez képest ég és föld a különbség. :D

SzirmosSzisza
Pedig úgy emlékszem tök jó élményeid voltak a Steam + GTA IV kombóval :D

zeli
Köszi a tippet, ez nagyon jó ajánlat így. BTW ennél az Originnél nagyobb ipari hulladékot még nem láttam. Kár, hogy BF3hoz nincs steam kód. :s

pxxl

All hail the double x!

a.carkey
Köszi.

A medve nem játék.

Daell Drow
Azt csinalsz vele amit akarsz, nyugodtan add oda haverodnak ami neked nem kell.
a.carkey
Nem akarok ide szemetelni Humble Bundleval kapcsolatban,

csak nem csináltam még ilyet, de kérdezném, hogy ha megvettem 5 dollárért a mostani packet, és aktiváltam a steames kódokat magamnak, de az Origines linkre még nem kattintottam rá, ha rákattintok az is elérhetõ lesz számomra, és akár az origines kódokat oda lehet adni egy havernak, hogy õ is aktiválja az originen, vagy tiltott? Nem derült ki a Humble Bundlerõl ...

A medve nem játék.