PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
New York államban pl 17,7%-os adó van, tehát ott még rájön $177 ($2176,4 végárat mutat a honlap).
Dzsini: az ár nagyban függ az adott országok adókulcsaitól itt európán belül.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
van görög is
tovább nem is kerestem, ezeket talán 2 perc volt megtalálni, az "apple premium reseller" és országneveket beírva egy keresõbe...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
+
gondolom nem is minden országban van hivatalos Apple partner
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Emancipate yourself from mental slavement!
Hogy lehet azt gyujteni?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jövõ tavasszal jön egy hasonló játék: Train Fever.
"Clicker" nevû programot használok.
Én is ezen a véleményen vagyok,hogy az ilyenek jobban tetszenek mint a jelenlegi játékok.
A dark room azért is volt jobb,mert ott még magunk képzeltük el az egész történetet(pl nekem fallout szerû történet ugrott be róla)
japán kattintgatós
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
maradt pár unlock,de fél haveri társaságom inhüvelygyulladásig játszott vele.
levezetésképp itt van egy másik 😄
Gold and gems
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

😄
Szerk.: Akkor mostmar 26M/sec. YAY \o/