PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õszintén szólva szerintem ez nem igazán márkafüggõ, egyszerûen csak nem a legmegbízhatóbb termékek ezek, ami érthetõ is, ha végiggondolja az ember, hogy milyen brutális körülmények uralkodnak egy winchesterben.
Ami fontos, azt redundánsan kell tárolni és akkor nem érhet meglepetés. :)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Pedig de szép is volt, amikor a HDD-t is jumperelni kellett...
Mit volt, a 250-es Samum még most is olyan <#vigyor>#vigyor>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Úgy tûnik 60 IQ alatt is nekivágnak manapság PC-t összerakni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
South Park powa :DDD
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Link
Nem is azzal van baj ha valaki okostelefon ellen vagy mellett van, hanem az hogy az emberek hogy képesek ennyire szüklátókörûek lenni, és csak azt felfogni "normálisnak" ami az õ saját igényüknek megfelel. Popcorn + sör ajánlott a kommentekhez :D
Az android tényleg kalóz paradicsom, annak minden áldásával és átkával együtt.
Masik tema. En csak androidos jatekokhoz ertek, do ott is dul a warez rootolas nelkul (haver meselte ;-) ). Nemtom iosen lehete warezolni... Ha nem lehet, akkor johogy koltenek a cuccokra amit az androidosok ingyen letoltenek!
Þór vígi þessi rúnar
Ha most vagy késõbb másik telefont kéne venni, szinte csak okos telefonok közül lehetne választani. Mivel nem hiszem, hogy pl egy GPS kezelését a fejébe tudnám verni anélkül, hogy kikötnék a diliházban, ezért maradna egy 10-20ezer forintos droid, amit kb semmire sem lehet használni, mert 1-2 segédszoftver, és megtelt a memóriája, meg amúgy is bûnlassú -> nem használná ki a telefont, hûderosszazandroidnak, romlik a statisztika <#falbav>#falbav><#mf1>#mf1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
vannak még durvábbak is, csak az nem szokott többnire "PC-s" hír lenni, mint ez. Mikor valami 2-3 éves ruszki hírportált lefordítanak, bebasznak egy oda nem íllõ képet, azt hajrá. Nem értem, miért nem tud normális regionális hírportál lenni.
És akkor még valaki ezért pénzt kap :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szerintem csak simán akart egy klikkvadász flémcikket írni, hogy növelje a látogstottságot.
A cikkíró egy másik elemzésre hivatkozva mondhatja azt hogy "az androidos telefonokat nem használják ki", mert az is tény hogy felhasználóarányosan iOS-rõl sokkal többen böngészik a netet, sokkal több internetes aktivitást mutatnak. De ez is csak addig igaz, amíg az összes androidos készüléket vesszük, beleértve az alsó árkstegóriákat is. Ha csak az iOS eszközök árkategóriáját nézzük akkor tuti ott is kihasználják az emberek a telefonjaikat. Az olcsóbb (10-20ezer Ftos) Androidos telefonoknál viszont igaz hogy kb butatelefonként használják õket, és ezekbõl van a több.
A lényeg: a Googlenek ettõl még nem rossz, a "cikkíró" két elemzés alapján mondja ezeket a hülyeségeket, de csak egyre utal, és forrást sem képes megjelölni. Egy mp-ig sem szabad az ilyen "igényes" cikkeken idegeskedni, nem kell komolyan venni õket.
Van itthon egy windows phone, meg 3 droidos telefon, meg egy szintén androidos tablet, de mégis pc-rõl szoktam vásárolni mert...mert csak :D
Akkor ez most rossz a Google-nek? :nemérti:
A másik lehetõség, hogy alma fanboy és örült, hogy végre talált egy számot, ami az iOS-nél nagyobb.
Az a része a cikknek viszont bután bagatel hogy a Googlenek most aztán hûderossz ez. Egyrészt csak USA-ról van adat, másrészt a Google így is rongyosra keresi magát reklámokból, amit Android userek is generálnak.
Plu604: ebben nem csak app storeos vásárlások vannak benne, hanem amit honlapokon keresztül indítottak, bankkártyával.
Valami kurvasokban kerülhet ott :D
komolyan felbasz az egésznek az olvasása. Minha egy elfuserélt vérpistike írná a cikket az sg-rõl, de még azok is sokkal jobbak :(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A heavy cost. I pay it gladly.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Tudtok ilyet?
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy meg Mansion of Madness meg Andor legendája amit szoktunk.a MoM nagyon jó,azt ajánlom mindenkinek,fõleg ha szereti a Lovecraft könyveket.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
az a jó benne, hogy senki nem tudja, hogy a többiek milyen karakterek éppen, lehet, hogy valaki végigvezet az úton, aztán a mikor felfordítja az aranynak hitt kártyát, csak kõ van alatta és kiderül, hogy szabotõr volt
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Þór vígi þessi rúnar