PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem egy Samsung ment tönkre egyik pillanatról a másikra még jó régen és egy WD-men kezd mostanában egyre több bad sector termelõdni. Ezt a két márkát szoktam mindig venni, jelenleg 3 winchesterem van, egy WD a gépben és 1-1 Samsung/WD külsõ (ez utóbbi a bad sectorosodó).
Õszintén szólva szerintem ez nem igazán márkafüggõ, egyszerûen csak nem a legmegbízhatóbb termékek ezek, ami érthetõ is, ha végiggondolja az ember, hogy milyen brutális körülmények uralkodnak egy winchesterben.
Ami fontos, azt redundánsan kell tárolni és akkor nem érhet meglepetés. :)
RAZOR27
nálam meg fordítva bazeg :D két 7-9éves maxtorom 100-100asak (ezt máig nemtudom feldolgozni hogyan) a két sasmum meg lerohadt egy pár év alatt :DDD az utóbbi már az utolsókat rúgtam amikor cseréltem :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

MR ME
én 2 maxtor vinyót is kukáztam annó, soha másmilyen vinyó nem halt be nálam, csak azok :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Dzsini
Nekem az Amiga 500-hoz van egy 40 megás(!) WD vinyó kapcsolva, 3 részre particionálva, mert annyi helyet minek egyben tartani? (5 mega a rendszernek, 10 a felhasználói dolgoknak és 25 a játékoknak - van rajta csomó minden) :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Metalmilitiakid
Jaja, nekem a Maxtor 40GB m en lassan sztem 12 éven van a rendszer, soha bajom nem volt vele :D Bár a win 7 már kicsit szûkösen mozog rajta XD

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

broman191
Még nálam is egy 10 éves 120-as ATA133 Samu, gond nélkül mûxik... <#smile>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

benõmenõ
Az állatja <#idiota>
Pedig de szép is volt, amikor a HDD-t is jumperelni kellett...
Mit volt, a 250-es Samum még most is olyan <#vigyor>
broman191
"rubber things" - Én csak mûanyag jumpereket láttam eddig, de ha még a mûanyagot is guminak nézte az emberünk, az már tényleg loál, arról nem beszélve, hogy fogalma nincs róla mi az, de elgórja... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Próbál segíteni reggel 6kor az ember a másikon, erre...

Úgy tûnik 60 IQ alatt is nekivágnak manapság PC-t összerakni.
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mókás rész volt :D
http://www.youtube.com/v/MT0-OL_71yU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
loooooooooooool

South Park powa :DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG
legjobb cosplay :DDD

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza
Ez jobb :p

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dragon age..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

GregSB
Kicsit én is generálok klikkelést, de ezek a kommentek nagyon durvák :D

Link

Nem is azzal van baj ha valaki okostelefon ellen vagy mellett van, hanem az hogy az emberek hogy képesek ennyire szüklátókörûek lenni, és csak azt felfogni "normálisnak" ami az õ saját igényüknek megfelel. Popcorn + sör ajánlott a kommentekhez :D

benõmenõ
iOS-en is van warez, csak bonyolultabb.
Az android tényleg kalóz paradicsom, annak minden áldásával és átkával együtt.
Carlos
Fasza, koszi a tippet!!!

Masik tema. En csak androidos jatekokhoz ertek, do ott is dul a warez rootolas nelkul (haver meselte ;-) ). Nemtom iosen lehete warezolni... Ha nem lehet, akkor johogy koltenek a cuccokra amit az androidosok ingyen letoltenek!

Þór vígi þessi rúnar

RelakS
Hát ez az, hogy anyámnak is vettünk most egy telefont, de csak a baja van vele. (gy.k.: túl nagy elvárások, kb a 10 évvel ezelõtti szintnek megfelelõek)
Ha most vagy késõbb másik telefont kéne venni, szinte csak okos telefonok közül lehetne választani. Mivel nem hiszem, hogy pl egy GPS kezelését a fejébe tudnám verni anélkül, hogy kikötnék a diliházban, ezért maradna egy 10-20ezer forintos droid, amit kb semmire sem lehet használni, mert 1-2 segédszoftver, és megtelt a memóriája, meg amúgy is bûnlassú -> nem használná ki a telefont, hûderosszazandroidnak, romlik a statisztika <#falbav><#mf1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tutituti
http://www.youtube.com/v/c746amKpnVk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Relic vagy Talisman. Kártyás-táblás tápolós-gyûjtögetõs. Közepesen erõs randomfaktorral, 2-4 játékossal, 4-6 órás játékidõvel.

akyyy
nem az volt a szándékom hogy most legyen nagy látogatottsága (bár szerintem most az lett neki ettõl a 4 klikkel is :D )

vannak még durvábbak is, csak az nem szokott többnire "PC-s" hír lenni, mint ez. Mikor valami 2-3 éves ruszki hírportált lefordítanak, bebasznak egy oda nem íllõ képet, azt hajrá. Nem értem, miért nem tud normális regionális hírportál lenni.

És akkor még valaki ezért pénzt kap :(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

GregSB
... ami mûködött is, mi mind ráklikkeltünk és elolvastuk, holott valszeg soha az életbe nem került volna elém ez a cikk.

GregSB
Számomra az utolsó mondata nem arrs utal hogy alma fanboy lenne :)

Szerintem csak simán akart egy klikkvadász flémcikket írni, hogy növelje a látogstottságot.

GregSB
Ez az adat azt mutatja meg, hogy a mobilkereskedelemben az iOS felhasználók sokkal több vásárlást indítanak készülékeikrõl az USA-ban.

A cikkíró egy másik elemzésre hivatkozva mondhatja azt hogy "az androidos telefonokat nem használják ki", mert az is tény hogy felhasználóarányosan iOS-rõl sokkal többen böngészik a netet, sokkal több internetes aktivitást mutatnak. De ez is csak addig igaz, amíg az összes androidos készüléket vesszük, beleértve az alsó árkstegóriákat is. Ha csak az iOS eszközök árkategóriáját nézzük akkor tuti ott is kihasználják az emberek a telefonjaikat. Az olcsóbb (10-20ezer Ftos) Androidos telefonoknál viszont igaz hogy kb butatelefonként használják õket, és ezekbõl van a több.

A lényeg: a Googlenek ettõl még nem rossz, a "cikkíró" két elemzés alapján mondja ezeket a hülyeségeket, de csak egyre utal, és forrást sem képes megjelölni. Egy mp-ig sem szabad az ilyen "igényes" cikkeken idegeskedni, nem kell komolyan venni õket.

benõmenõ
Ez az adat mit is mutat meg akkor?
Van itthon egy windows phone, meg 3 droidos telefon, meg egy szintén androidos tablet, de mégis pc-rõl szoktam vásárolni mert...mert csak :D
Akkor ez most rossz a Google-nek? :nemérti:
A másik lehetõség, hogy alma fanboy és örült, hogy végre talált egy számot, ami az iOS-nél nagyobb.
GregSB
A cikk alapját képzõ adat reális, valóban többen vásároltak USAban fekete péntekkor és karácsony elõtt iOS eszközökrõl, mint Androidosról.

Az a része a cikknek viszont bután bagatel hogy a Googlenek most aztán hûderossz ez. Egyrészt csak USA-ról van adat, másrészt a Google így is rongyosra keresi magát reklámokból, amit Android userek is generálnak.

Plu604: ebben nem csak app storeos vásárlások vannak benne, hanem amit honlapokon keresztül indítottak, bankkártyával.

plu604
Én nem is gazán értem. Ez most az App Storeban és a Google Playen elköltött pénzekre vonatkozik? Ha igen, hogy az istenbe' lehet ott elkölteni 50-100 dollárokat ÁTLAGOSAN? <#wow1>

SzirmosSzisza
"Apple terméken 93,94 dollár volt az egy vásárlás átlagos értéke, míg Androidon mindössze a fele, 48,10 dollár."

Valami kurvasokban kerülhet ott :D

akyyy
ez milyen cikk már gecc
komolyan felbasz az egésznek az olvasása. Minha egy elfuserélt vérpistike írná a cikket az sg-rõl, de még azok is sokkal jobbak :(

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

PLaci
Sakk magyar kártyával. :D

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Fresh Duke
A sakk az két személyes, lehet benne lépkedni és területet foglalni, táblás is. Csak a kártyák hiányoznak.

A heavy cost. I pay it gladly.

Carlos
En most real life tarsasjatekokra gondoltam nem pcsre!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Most egyedül RoboRally ugrik be, de így belegondolva nem is ismerek kb csak 2 személyes társasjátékot :D

Age of Empires <#wow3>
LeWyTy
Ez engem is érdekelne... de ne legyen körökre osztva mint a CIV :D

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sid Meier's Civilization V

Carlos
Én egy olyan játékot szeretnék most venni amit lehet ketten játszani, kártyás (tárgyak, fajok, stb) és táblás is egyben (lépkedni kell, területet foglalni vagy ilyesmik).
Tudtok ilyet?

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
az is nagyon jó.azt is szoktuk játszani.Elég gyors játékmenet.Azért amunchkin elhúzódhat jó pár óráig.
Amúgy meg Mansion of Madness meg Andor legendája amit szoktunk.a MoM nagyon jó,azt ajánlom mindenkinek,fõleg ha szereti a Lovecraft könyveket.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

röviden tömören az elsõ rész: kezdés elõtt kihúzza mindenki, hogy aranyásó vagy szabotõr lesz-e, kezedben van 6 lap, minden körben egyet tehetsz, vagy max hármat eldobhatsz, és ezek helyére húzol a pakliból, a kártyákkal kell építeni az utat a három kártya egyike alatt rejlõ aranyhoz, vagy akadályozni az aranyásókat, ha szabotõr vagy

az a jó benne, hogy senki nem tudja, hogy a többiek milyen karakterek éppen, lehet, hogy valaki végigvezet az úton, aztán a mikor felfordítja az aranynak hitt kártyát, csak kõ van alatta és kiderül, hogy szabotõr volt
Carlos
Ez mirol szol? Kicsit a carcassonne jutott rola az eszembe.

Þór vígi þessi rúnar

na akkor ezt szerintem kipróbálom a haverokkal, nálunk az aranyásók a nagy divat
Carlos
Persze... Mekkora rajzokat csinalt a karzyakon... :-)

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Említést érdemel John Kovalic a Munchkin illusztrátora, igen komoly része van a hangulat létrehozásában.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Carlos
Jeee... munchkin nagy jóság. Kár, hogy a 6-iktól fölfelé nincsenek lefordítva a kiegek! Pedig nagyon jó a magyar fordítás!

Þór vígi þessi rúnar

plu604
a munchkin kurvajó! ha barátnõm nem hisztizne hogy nem vele töltöm a szilvesztert (mikor amúgy éjfélig dolgozik), én is azt tolnám. :(