PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezen most besírtam😄DDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RAZOR27
jelenleg (17934 új üzenet)-et ír, de ezek szerint nem maradtam le semmirõl 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Fresh Duke
Humiari jelenlegi színvonalát lazán üti.

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
õõõõ

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

GregSB

akyyy

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

de csak akik tájszólással beszélnek
The Protector
- Mit isznak az informatikusok reggel?
- ???
- HUB-os kávét... xDDD

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Niccolo Machiavelli

Calver
Rust, túlélõ, multiplayer móka. hõseink megöltek valakit álmában (amikor a játékos offline, és így nem látja, h ki ölte meg), elõadták, h egy másik csapat volt az elkövetõ, majd becsatlakoztak a megölt illetõ haverjaihoz, és lemészárolták az általuk megvádolt, teljesen ártatlan csoportosulást "bosszúból" <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

PLaci
<#conf>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Calver
hmmm, ki kellene próbálni ezt a Rust-ot... <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

oliwwer
Köszi <#worship>
SzirmosSzisza
Nyomd meg F12-t, webfejlesztéshez való debug eszköz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Véletlenül megjelenítette a böngészõben a képen is látható weboldal-vizsgálót (minden böngészõben van, elem vizsgálata vagy hasonló néven, általában a jobbgombos menübõl is elérhetõ, így véletlenül is rányomhatott)

Ettõl "kettészakadt" a facebookja, és alul megjelent a weboldal belsõ felépítése - ahol pl vannak "child", "forced", és hasonló szavak, amiket a html és css forráskódban használnak - õ pedig megijedt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
gyerekekrõl, és gyerekek erõltetésõról van szó. Azt hiszi, hogy valami rendõrségi valami lett nála véletlen engedélyezve, hogy segítsen megállítani a gyerekek elleni erõszakot.

Csak azt nem tudja, hogy a child mint programozással kapcsolatos kifejezésként van használva.
oliwwer
Elmagyarázná ezt nekem valaki?

vahahha 😄D

#29858 ez is jó
ooooo b.zmeg 😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza
uhoh

fordított mario, zseniális 😄 http://defaultdan.com/

w77d
szerintem nyugodtan menj anyádba... egy epilepsziás ezt megnézi biztos hogy azonnal rohamot kap...

A WinME-t nem értem. Vagy az a poén lényege, hogy jó eszköz az, csak nem arra, amire kéne neki (kalapácsnak kéne lennie, az meg egy fasza balta)?

GregSB
😄

instant ban jarna most neked

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

GregSB
A semmitõl (amivel te hozzájárulsz a topikhoz) ez is jobb.

RAZOR27

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ismét egy csillogó poén
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

uristen😄

Narxis
loooooooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Rage47
utálom ezeket
SzirmosSzisza
App Store játékok nagyon egyediek!

SzirmosSzisza
😄

GregSB

SzirmosSzisza

pajti

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

takysoft

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Fresh Duke
tl;dw

A heavy cost. I pay it gladly.

kifli
Ezzel kapcsolatban ezt érdemes megnézni

SzirmosSzisza
Épp ez a lényege a képnek 😊