PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
gratulalok magamnak...
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
reggel ota fut hatterben.
jelenleg:
Dogecoins: 731,062,489
Dogecoins per sec: 8,041,214
candybe mennék fel a várban a lépcsõn, 239 hp-val
a sütisbe az idõgépet csinálom a másodikat, a többi cuccból átlag 30 van, meg azok a kis kiegészítõk.
ennél nem nagoyn akar haladni.
Dogecoins: 17,386
pár fejelsztéssel
"Nulla tenaci invia est via"
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Van is erõsöm aki már 100 csõ föltött jár. Nem normális.
Feladó: Rendszerüzenet
Elküldve: 2005. 12. 24. 14:02
Tárgy: Ajándék VIP regisztráció
Karácsony alkalmából 1 hónap ajándék VIP regisztrációt kaptál!
A VIP regisztrációt az alábbi VIP ticket segítségével tudod aktiválni vagy meghosszabbítani, amelyet beválthatsz http://www.sg.hu/forumticket.php oldalon.
A VIP ticket kódja: ylsgwghmtwkjyoec
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván az SG.hu szerkesztõsége
Bepróbáltam:
A vip ticket beváltása sikerült!
A vip statusod aktív: 2014.03. 20. 20:50 -ig
csak 8 éve várakozott beváltásra 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
kb még ovis koromban néztem pokemont, meg talán mikor alsós voltam, a játék meg egyáltalán nem az én stílusom. Bár lehet ezzel megint egyedül vagyok >.<
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
#33047 szóval õmiatta zargat mindig a steam a jobb alsó sarokban ha kapok kártyát? 😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár