PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki még befinganá ugyanezt a kommentet? az ájfónos játékhoz ájfón is köll, plusz seholse írta Laca kolléga hogy lenne ájfónja (vagy okostelója ha már erre is röfögtök) Nemtudom mit kell támadó medve pózba állni. Plusz ha beüt valakinél a szar hiába mondjátok hogy van rá, ha nincs, vagy másra kell. Örüljetek inkább hogy ti nem kerültetek még ilyen helyzetbe. Nekem is van okostelóm (mondjuk még a korai idõkbõl) de összeadva se költöttem szerintem 600huftot alkalmazásokra. (bezzeg régen az operátor logókért meg polifónikus csengõhangokért még pengettem 😄DD)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
LOL
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A heavy cost. I pay it gladly.
Praise the Lord! In GabeN we trust!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Azért a TF2 fricska befigyel. 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wilting>#wilting>
"Nulla tenaci invia est via"

All hail the double x!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#idiota>#idiota>