35806
-
Speedi 01 #31957 Re4zOon-nak igaza van, sajnos az alább felsoroltak közül egyik sem az, esetleg más ötlet?
Hasonló grafikája volt mint a Dos-os Stunts névre hallgató játéknak.
Még az is lehet ez is csak Dos-on volt már nem emlékszem :/
-
Re4zOon #31956 Nem beszólásképp, de VAN skip update már xp óta :P -
Re4zOon #31955 Egyik sem, nehogy már. Nem tudom mire gondol a srác, de nem a felsoroltakra. Alváz NFS3-ban? ugyan, ott semmi sem törik. Carmageddon és destruction Derby sem az, ahol darabolódnak a kocsik, szimplán torzul a modell. Indianapolis500... könyörgöm. Valamint egyik sem arról szólt, hogy megálljon. Kivéve NFS3 néha. -
Zero7th #31954 Carmageddon. Destruction Derby. Indianapolis500. -
Need for speed 3. a legelső. mert mrá van belőle vagy 5! -
Speedi 01 #31952 Sziasztok.
Keresek egy nagyon régi játékot, egy autóval kellett üldözni egy másikat, és széttörni az autóját, hogy megálljon.
Volt olyan eset is hogy már csak az alváz maradt a kocsiból.
Valaki tudná a címét esetleg?
-
Elég sok van, ezért se telepítek újra rendszert csak végső esetben, mert legalább egy hét, míg újra belakom, még Ninite-el is. -
Még ha fel is van telepítve 80 program a legtöbb csak akkor fut ha a felhasználó szeretné, és bezárás után meg leáll. Személy szerint nem látok a kettő között nagy összefüggést.
Egyébként meg windows update ide vagy oda, ha meg akarnak figyelni megfigyelnek. Ha le akarnak hallgatni lehallgatnak. -
Lehet azért mert alig van telepítve valami a gépedre. -
évek óta (még XP-n kezdve) használom minden nap a hibernálást / sleepet, és havonta 1x indítom újra a gépet, ha megjöttek a havi frissítések, és nem tapasztaltam ilyen belassulást.
-
Neocortex #31947 +1 -
Már ha az admin nem tiltja szét a fél gépet, és tünteti el pl a hibernálás funkciót pl.
A saját laptopomnál próbáltam, hogy hétfőn bekapcsolom, pénteken kikapcsolom, és így reggelente nem kell végigvárni, míg elindul. A pénteki teljesítményt látva inkább kikapcsolgatom
Olyankor viszont jön a frissítés telepítés... ami nem húzott fel napközben eléggé azzal, ugye, hogy fél percenként elvette a fókuszt attól az ablaktól, amiben éppen dolgoztam
-
Blum #31945 :DDDD -
Pio #31944 Esetleg az lehet, hogy a win8-nál sokat optimalizáltak ezen. -
Pio #31943 Áhh, annyira azért nem, középkategóriás volt másfél éve. Mondjuk SSD van benne. -
Zero7th #31942 Aha, ki szokták. Hú, de még hogyan! :P -
Mert extrém erős csúcsszuper géped van, gamer pc. -
Pio #31940 Igen, kábé egyszer tart ez sokáig, első install után, amúgy viszont nagyon kényelmes az egész, konkrétan soha semmit nem szoktam látni abból, hogy update-el a windows, max néha nem 5 másodperc alatt kapcsol ki a gép, hanem fél perc alatt. :) -
Igen. -
AI ami nintendo játékokkal tanul játszani :D
-
RYO21 #31937 Ez működik 8.1 alatt is? :O -
De így a hekkerek kihasználják majd a biztonsági lyukakat a rendszeredben. -
azért tölt ilyen lassan, hogy tudj mellette netezni, ez jó is általában, kivéve az olyan eseteket is mint amit most írtál :D -
Zero7th #31934 Nemtom, nálam ez a jelenség nem probléma, tekintve hogy telepítés után azonnal letiltom az update-eket.
Update nekem még jót soha a büdös életben nem tett a rendszerrel, hiányozni soha nem hiányzott, ellenben többször kúrta már tönkre az addig hibátlanul működő oprendszert. Ha fontos a dolog, előbb-utóbb úgyis lesz service pack, ami egyben frissít, és "kötelező", addig meg a Windows elmegy anyjába, kussol, és dolgozik csendben! -
Az asztalon Alt+F4-et megnyomod, majd a "Leállás és frissítések telepítése"-ről "Leállítás" lehetőséget választod és akkor már no update just shut down-öt tesz a rendszer. :D -
Blum #31932 Anyukám kapott a cégtől egy Acer laptopot. Hazahozta, hogy tegyek rá Windowst meg a többi programot amit használ. Épp egy Arch Linux reinstall elejénél jártam amikor nekiláttam. Amíg felment a Windows (USB3.0 pendrive-ról) meg lefutott az első update (~900MB) addig felraktam az Arch-ot, kernelt fordítottam és konfigoltam. Ami azért nem kis meló...már rég az én laptopomról neteztem meg néztem filmet amikor az a szar még csak húzta le a frissítéseket. És nem valami hulladék low-end gépet kapott.
Egyébként is, nevetséges, hogy 10 megás nettel 40 perc alatt szed le 1GB updatet. Még egy nagyon-nagyon durván elavult Debian rendszert is max. 15 perc frissíteni
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.01.07. 10:00:39 -
anyukám gépe is ilyet volt 1 hete. mire 30at felrakott eltelt vagy 2 óra.. -
én reggel ezért egy restarttal szoktam kezdeni, mikor látom, hogy telepíteni akar :D -
Alapvetően gépet csak akkor állítasz le (teljesen, amikor elindul az update), ha huzamosabb ideig nem használod (éjszaka, vagy asztali gépnél távozol otthonról, stb.), egyébként - főleg egy laptopnál sleep/hybrid sleep/hibernate, hogy bármikor azonnal tudd használni, ne kelljen kilépni a futó dolgokból, stb. Így nem is indul el a frissítés csak akkor, ha te is úgy döntesz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.07. 09:16:24 -
ütemezd a frissítést, vagy kapcsold ki, és frissíts akkor, amikor jól esik. -
RYO21 #31927 Én akkor is utálom ezt az updatelést. Főleg olyankor amikor az ember siet valahova és pont akkor kezdi el ezt csinálni a laptopja. Legalább lenne egy "Shut down and skip update" mód. -
Blum #31926 Értem hát, pont ezért nem értettem :D
9GAG....
-
elfelejtették megérteni páran, hogy pl. a notebook-ot ki tudod húzni...szóval érted... -
Neocortex #31924 melóhelyen mindig ez volt az elköszönő képernyő -
Blum #31923 Nem értem -
looool -
-
Blum #31920 Nincs benne poén, játszani kell vele...:|
Engem 10 perc után felbaszott :DD -
ebbe mi a poén?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!néhány éve tesco honlapján vlt ilyesmi játék, ahol lehetett nyerni, ott nyertem 10ezer ft-ot vettem is belőle Runawayt meg Test Drive Unlimitedet :P -
Blum #31918 Játszatok