35806
-
ldavid #15887 :D -
ez valami nagyon szar malware lehet, google találatokból is ki szokott jönni néha :/ -
-
LOL, bejött egy winfos My Computer pedig csak Linuxom van :D
-
Pio #15883 Ja, akkor szorri, tegnap csak "görgessünk a képekre" üzemmódban jártam erre. :) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236552807&no=15780]#15780[/URL]
-
Pio #15881 OFF
GregSB ha erre jársz:
Most olvasom, megvannak a hivatalos Xoom árak.
A wifis változat 600 dolcsi lesz, az előfizetés nélküli 3G-s pedig 800, de persze lehet kapni majd mindenféle csomagkapcsolással. -
:D -
Pio #15879 -
4 napja nicns patch!Mi van,csak nem lustálkodnak? -
nem...csak szimplán siettem hogy elérjem a lámpát aztán befaroltam az úton...:D -
...hanem a kocsitulaj aki nem vette észre hogy megigazítod?:D -
ez meg rettentő:D -
kisvárosban élek én...:D voltak necces helyzetek, de azok se a fejhallgató miatt...:D -
és így is crashel:D még jó, hogy csak 1 TF2 sapkámba került -
Cat 02 #15872 -
na meg biciklivel..:D melyik városban is közlekedsz? 
azért jó füles lehet
-
az az arkham city egyik előzetese -
spy803 #15869 Nem néztem végig, de az a bemutató nem olyan, mint egy PC játék? Ezt harangozták be filmnek? -
bazmeg beszarok :D azt hittem, a vezekényi lacis riport után nincs lejjebb, de úgy látszik, tévedtem. -
"Itt vannak a hátsó szobában a Thai kurvák, tudnál most te fizetni, ha már a legfiatalabb milliárdos vagy a Földön?"
-
mintha sima fülhallgatóval ez nem lenne lehetséges...:D amúgy meg biciklivel járok és mindig körültekintő vagyok...:D
és ilyen, hogy felvágjak má...:D -
ez mekkora fail:D
batman és tv2 -
és ha esetleg mögüled vagy rossz irányból járdára jön egy autó, nem hallanád és puff? :) -
én az utcán is mindig fejhallgatót hordok zenehallgatáshoz.....először kicsit izé volt, de teljesen kényelmes mosmár (csak tegnap elromlott).... -
Cat 02 #15862 Olyan van,de hát nyomja a fülemet az a baj vele, igaz valami 1000 forintos Gembird :D -
Persze, nagyon sok szar füles van, meg a rettentő drágák közt is.
Hosszú távon az olyan tud kényelmes lenni, ami a fej tetején ül meg, nem pedig a fülön lóg, és olyan a párna kialakítása, hogy beleférjen a teljes fülkagyló. Mondjuk nyáron tényleg mindenképp meleg... -
Cat 02 #15860 Hosszú távon bssza a fülem :/ -
nameg azért nem kicsit kényelmesebb ha nincs rajta vmi a fejeden, főleg nyáron...nekem spec herótom van mindenféle fejhallgatótól, nem is használom csak nagyritkán, szal nem egy hülye dolog ez -
az már idejét múlt :D -
"A szoba egyik felében zenét hallgathatunk, miközben a másik felében csend van."
Erre a fejhallgató nevezetű furmányos találmány is tökéletesen megfelel... :P -
Németeknél bebukott az open source projekt.
"A pálfordulás indoklása szerint az asztali és hordozható kliensgépeken a linuxos migráció az előzetes adatokkal szemben összességében mégsem eredményezett jelentős kiadáscsökkenést. A mérleget a képzések, illetve például a szükséges nyomtató- és szkennerdriverek megírásának költségei rontották. De lényeges szempont volt az is, hogy az alkalmazottak egy része elégedetlen volt a hiányzó funkciók, a rosszabb kezelhetőség és a gyenge interoperabilitás miatt." -
Szerintem nincs ezzel semmi baj, ez is csak egy N+1-edik farsangi mulatság lesz, csak megolvagol egy ma népszerű mémet, a geekséget.
Ettől függetlenül én szerintem kihagyom, öreg vagyok én már ezekhez :D -
spy803 #15854 Éljen a PC:
-
Pio #15853 Múltkor már pedzegettük, hogy a geekség, mint olyan eléggé letért az eredeti ösvényről és úgy néz ki itt a bizonyíték.
A belépő egy okostelefon, de ha fészbúkolsz nekik nyerhetsz mellé még egyet.
Belépés mellé almát osztanak és szerintük az a geek, aki twitterezik.
Egy másik oldalon pedig annak örül mindenki, hogy meglesz neki a Swarm Badge.
Keresztkérdés: akkor ezek szerint az összes 10-12 éves tinilány geek? Merthogy ez a leírás illik rájuk.
Én pedig azt hiszem így fészbúktalanul, twittertelenül, blogtalanul, 4square nélkül le is csúsztam a geekségről. Ráadásul még az se fontos, hogy presztízse legyen a telefonomnak, arról nem is beszélve, hogy számomra örömöt okoz az, ha néha kicsit "bosszankodhatok" a műszaki eszközeim használata közben. Ez van. -
Pio #15852 Vegyetek egy macet, kapcsoljátok be, tegyetek be egy pendrive-ot, majd leválasztás nélkül húzzátok ki és megtudjátok... :)
Na jó, lekaptam:
-
Én se. -
nem értem...:( -
FFFUUU-ból
-
Ez se mostani dolog, nem nagyon terjedt el eddig, gondolom drága, de én erre használom a headsettet. :)