35806
IWimv2m.jpg
  • ldavid
    :D
  • Hegi90
    ez valami nagyon szar malware lehet, google találatokból is ki szokott jönni néha :/
  • GregSB
  • N o N a m e
    LOL, bejött egy winfos My Computer pedig csak Linuxom van :D
  • Pio
    Ja, akkor szorri, tegnap csak "görgessünk a képekre" üzemmódban jártam erre. :)
  • GregSB
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1236552807&no=15780]#15780[/URL]
  • Pio
    OFF

GregSB ha erre jársz:

Most olvasom, megvannak a hivatalos Xoom árak.
    A wifis változat 600 dolcsi lesz, az előfizetés nélküli 3G-s pedig 800, de persze lehet kapni majd mindenféle csomagkapcsolással.
  • Gurren
    :D
  • Pio
  • berlinboy6329
    4 napja nicns patch!Mi van,csak nem lustálkodnak?
  • LasDen #15877
    nem...csak szimplán siettem hogy elérjem a lámpát aztán befaroltam az úton...:D
  • Aquir
    ...hanem a kocsitulaj aki nem vette észre hogy megigazítod?:D
  • Aquir
    ez meg rettentő:D
  • LasDen #15874
    kisvárosban élek én...:D voltak necces helyzetek, de azok se a fejhallgató miatt...:D
  • Rage47
    és így is crashel:D még jó, hogy csak 1 TF2 sapkámba került
  • Cat 02 #15872
  • Aquir
    na meg biciklivel..:D melyik városban is közlekedsz?
    azért jó füles lehet
  • Gurren
    az az arkham city egyik előzetese
  • spy803
    Nem néztem végig, de az a bemutató nem olyan, mint egy PC játék? Ezt harangozták be filmnek?
  • Gurren
    bazmeg beszarok :D azt hittem, a vezekényi lacis riport után nincs lejjebb, de úgy látszik, tévedtem.
  • GregSB
    "Itt vannak a hátsó szobában a Thai kurvák, tudnál most te fizetni, ha már a legfiatalabb milliárdos vagy a Földön?"

• LasDen #15866
    mintha sima fülhallgatóval ez nem lenne lehetséges...:D amúgy meg biciklivel járok és mindig körültekintő vagyok...:D
    és ilyen, hogy felvágjak má...:D
  • Rage47
    ez mekkora fail:D
    batman és tv2
  • Aquir
    és ha esetleg mögüled vagy rossz irányból járdára jön egy autó, nem hallanád és puff? :)
  • LasDen #15863
    én az utcán is mindig fejhallgatót hordok zenehallgatáshoz.....először kicsit izé volt, de teljesen kényelmes mosmár (csak tegnap elromlott)....
  • Cat 02 #15862
    Olyan van,de hát nyomja a fülemet az a baj vele, igaz valami 1000 forintos Gembird :D
  • dronkZero
    Persze, nagyon sok szar füles van, meg a rettentő drágák közt is.
    Hosszú távon az olyan tud kényelmes lenni, ami a fej tetején ül meg, nem pedig a fülön lóg, és olyan a párna kialakítása, hogy beleférjen a teljes fülkagyló. Mondjuk nyáron tényleg mindenképp meleg...
  • Cat 02 #15860
    Hosszú távon bssza a fülem :/
  • MR ME
    nameg azért nem kicsit kényelmesebb ha nincs rajta vmi a fejeden, főleg nyáron...nekem spec herótom van mindenféle fejhallgatótól, nem is használom csak nagyritkán, szal nem egy hülye dolog ez
  • artschi
    az már idejét múlt :D
  • dronkZero
    "A szoba egyik felében zenét hallgathatunk, miközben a másik felében csend van."

Erre a fejhallgató nevezetű furmányos találmány is tökéletesen megfelel... :P
  • GregSB
    Németeknél bebukott az open source projekt.

"A pálfordulás indoklása szerint az asztali és hordozható kliensgépeken a linuxos migráció az előzetes adatokkal szemben összességében mégsem eredményezett jelentős kiadáscsökkenést. A mérleget a képzések, illetve például a szükséges nyomtató- és szkennerdriverek megírásának költségei rontották. De lényeges szempont volt az is, hogy az alkalmazottak egy része elégedetlen volt a hiányzó funkciók, a rosszabb kezelhetőség és a gyenge interoperabilitás miatt."
  • GregSB
    Szerintem nincs ezzel semmi baj, ez is csak egy N+1-edik farsangi mulatság lesz, csak megolvagol egy ma népszerű mémet, a geekséget.

Ettől függetlenül én szerintem kihagyom, öreg vagyok én már ezekhez :D
  • spy803
    Éljen a PC:
  • Pio
    Múltkor már pedzegettük, hogy a geekség, mint olyan eléggé letért az eredeti ösvényről és úgy néz ki itt a bizonyíték.
    A belépő egy okostelefon, de ha fészbúkolsz nekik nyerhetsz mellé még egyet.
    Belépés mellé almát osztanak és szerintük az a geek, aki twitterezik.
    Egy másik oldalon pedig annak örül mindenki, hogy meglesz neki a Swarm Badge.

Keresztkérdés: akkor ezek szerint az összes 10-12 éves tinilány geek? Merthogy ez a leírás illik rájuk.

Én pedig azt hiszem így fészbúktalanul, twittertelenül, blogtalanul, 4square nélkül le is csúsztam a geekségről. Ráadásul még az se fontos, hogy presztízse legyen a telefonomnak, arról nem is beszélve, hogy számomra örömöt okoz az, ha néha kicsit "bosszankodhatok" a műszaki eszközeim használata közben. Ez van.
  • Pio
    Vegyetek egy macet, kapcsoljátok be, tegyetek be egy pendrive-ot, majd leválasztás nélkül húzzátok ki és megtudjátok... :)

Na jó, lekaptam:

• HöfEE
    Én se.
  • LasDen #15850
    nem értem...:(
  • tutituti
    FFFUUU-ból
  • Fec papa
    Ez se mostani dolog, nem nagyon terjedt el eddig, gondolom drága, de én erre használom a headsettet. :)