35806
-
most ne nézzetek hülyének, de ez mi? :D -
Öhm. Azt hiszem kimegyek a mosdóba... -
Legyen 18+ -
-
biztos sokat kellett gondolkozni, hogy megtalálják a létező legrondább női teniszezőt -
JagFater #16643 Hát igen, minek van bedugva? Biosban be lehet lőni, hogy ne rinyáljon érte. -
ASD:ASDSASDSA:DSADDSA
Azta krvaXDDDDD
Nem lehet azt a rohadt klaviatúrát eltenni úgy hogy semmi se menjen rá?
Húzd ki a bill-t(lehet akkor se indul) :D -
.... :D
Nekem pár honapja az F5 szart be és kurvára nem értettem, h néha miért kezd el egy weblap folyamatosan frissiteni... :D
Aztán szétszedtem a bill-t és megjavitottam. -
JagFater #16640 :-)
Kolléganőm szólt, hogy lefagyott a gépe, nézzem meg. (Irodaház)
Átmegyek és úgy 40 kiló papír volt halomban a billentyűzet sarkán úgy 6-8 gombot lenyomva... -
ok, ezt meséld el még egyszer, érthetőbben! :) -
bazzeg ekkora fail-t :D
tegnap áramszünet, és nincs net...szerver ki-be, modem ki-be, még mindig nincs... estére kinyomtam nem érdekel. ma jövök be melózni, nincs net. úgynazat eljátszottam párszor, még mindig nincs. felhívom a szolgáltatót, hogy mi van, nincs net. náluk minden okés. mondom jóvan, de itt nincs. küldenek embert. megjön a szervizes. modem csere. noti elő, neki van net. 2 külön felhasználóval csatlakozott. biztos a szerverrel van a baj. ok. még mindig nem jó, nincs net. mondom mostmár rádugok a szerverre egy monitort, hogy mi van. hátha kiír valamit induláskor. előveszem a bill-t amit valaki letett egy dobozba mellette sok kacattal, nézem hogy fut a linux ellenőrzése, minden [ OK ] stb. és megjött a net :D valami nyomott a bill-n egy gombot, és nem indult el a linux
a hét FAIL-je :D
-
Meg a Getright és a Flashget... De inkább csak pszichológiai segítséget nyújtottak, hogy ne folyamatosan a letöltési csíkot nézzem. Valójában meg vagy tudták folytatni a letöltést, vagy nem. :P -
A gozilla képes volt folytatni a letöltést, mekkora isten király progi volt :D
Nem kellett a 6mb-os mp3-om 20 perces letöltését 4x újrakezdeni :D -
Ja, nekem sem nagyon jutott eszembe játszani neten keresztül.
Szedegettem le a modokat, pályákat, modelleket, stb-t a hétvégi LANpartyra, közben imádkoztam, hogy a 20 megás fájl másfél óra töltögetés után ne szakadjon meg 96%-nál... :P -
Re4zOon #16634 IDDQD -
Mondjuk akkor még nem is volt értelme a netnek, max az mp3 letöltés-re lehetett használni kb :D :D
Akkoriban IPX-el, BNC hálóban DukeNukem :D Mekkora volt már eltaposni a haverokat a kicsinyítő fegyóval :D -
geo91 #16632 zseniális A:SDASDASD -
/primenumbershittingbear/ csak 2001-es, nem olyan régi -
k1571 #16630 A 2k4-ről a 2400-as modem jutott az eszembe... Néha kaptam kölcsön 2-3 napra. Mennyország volt :-))
Meg a gopher, a HIX, a narancs-l. -
Jujj HL1 is megvolt multiban, az Opposing Force... Jaaaj de szerettem :D
Quake 1 neten volt először, nem sokáig, mert nagyon láma voltam :D Quake 2 is ment néha picit LANban, de az sem volt erősen jellemző.
Na meg persze Shadow Warrior :) Szerettük az atombombát benne. -
Nem voltam májer, csak szerencsés helyen laktam, ahol viszonylag gyorsan elérhető lett az internet, és volt egy geek faterom akinek mindenáron kellett net, már akkor is amikor józan gondolkodású családapák még nem látták semmi értelmét :D -
én Lanban multiztam általánosban - Half Life 1:D
előtte otthon Quake1 és társai -
Úgy látszik nálunk kb akkor kötötték be a telefont, mikor te már rég multiztál :)
Sry, de ha olyan nagy szám volt a net, akkor ne csodálkozz ha itt egyedül te voltál akkora májer.
no offense -
UT, meg Q3... nem ezek voltak az első FPS-ek, amik komoly multival rendelkeztek :) Senki nem játszott itt QuakeWorlddel? Az volt az első amit interneten keresztül lehetett nyomni, és komolyabb csapatjáték-módok voltak benne (Team DM, Team Fortress). Én azzal kezdtem, 97-98 környékén, és egy teljesen új világ volt akkor. Az ember lépegetett be külföldi serverekre, és két meccs között angolul gügyögött az ottani emberekkel, mert akkor még nem csak maga a játék, hanem az internet is nagy szám volt, meg az hogy tőlem több ezer km-re lévő emberekkel dumálok mindenféle hülyeségről.
Ma ennek már nincs akkora varázsa :D -
Nem értünk egyet, ez van, nekem nagy kedvenc volt a Blood 2. :) -
Pio #16623
"That is not a panel. That's a crusher. We sell them too." -
karajjj #16622 most nézem, hogy már fent a tájtölben is jelez számmal, ha van új üzenet -
KaBuTo666 #16621 ez nem normális :D -
Pio #16620 -
read comment:) -
az elején úgy van..... -
Nem úgy volt, hogy a robbanás fájt nekem is? :D -
hmmm bomberman feeling
-
Angol, Német, Francia
Inkább az extraterrestrialst ajánlom, kicsit más a játékmenet, de nagyon közel áll az X-Comhoz, illetve annak tuti van magyarítása, elérhető a fordító is a topicjában :D
-
G_ArchAngel #16614 -
Jah...sajnos :(
Pedig a Dungeon Keeper 3. részében hatalmas lehetöség lett volna, h ugye az már a földön játszodott volna. -
Bullfrog... Megvette az EA ahogy a Maxist is aztán egy szart csinált mindkettőből. -
Huhh azok hatalmasak voltak + Dungeon Keeper 1-2 :)
Visszasirom a Bullfrog-ot :) -
emlékszem Theme Hospitalt gyerekkorom folytatásaként előző nyáron játszottam végig :) -
A jó öreg Dyna Blaster. Mekkora game volt. :)
Amit még sokat toltunk, bár az később volt, az a Settlers 2 és a Theme Hospital volt.