35806
-
geo91 #17008 pff... :DD -
Cat 02 #17007 "Időnként egy számítógépes rendszergazda baráti alapon segíti tanácsokkal a honlapírásomat."
jajj, ezek a rendszergazdák -
geo91 #17006 a már-már a is túlzás, ez egyszerűen alulmúlhatatlan... :D -
Cat 02 #17005 Webdesign már-már vetekszik ezzel. -
geo91 #17004 zseniális :D a legjobb szerintem az adatrudi :D -
bo ho ho....:D
-
suliban már ingyen meg lett volna az egész, de sajnos vasárnap van. -
Cat 02 #17001 Hát, én suliban 5 huf/lapért nyomtatok, kényelmesen, gyorsan (önkiszolgáló) ^^ -
lassan már összkonfortnak, mert ezek minden megkapnak... -
G_ArchAngel #16999 miert, minek hivjak a baloldalit most? -
-
Via C3 processzor alatt nem volt hajlandó elindulni. :) Neki Pentium 3-as gép kellett, meg nem tudom hány MB RAM. -
a konfiggal tuti nincs gond. Egyébként leszophat a HP meg az egész bandája, kb eddig az összes tőlük vett termék egy rakás használhatatlan szar volt.
a patron persze annyit ér mint az unikornisvér. -
Ha már nyomtatók:
(ha nem sikerült volna: http://indavideo.hu/video/You_Know_Whats_Bullshit_-_Part_8 ) -
Hm. Akkor én vagyok csak mázlista, hogy a HP nyomtatómmal igen-igen ritkán van baj, mióta megfelelő teljesítményű PC-m van? (Mert ugye ha nem volt P3-as gépem minimum, akkor nem tudtam nyomtatni, mert a HP software csomag csak attól kezdve indult el... -,-) -
már vagy két órája szenvedek eggyel, a kurva életbe nem akar nyomtatni, akár mit csinálok. -
spy803 #16992 Azt hittem csak én vagyok elátkozva a nyomtatókkal, de nem. :D -
EZ BAZMEG, EZ
MIÉRT CSINÁLJA MINDIG??? MIÉÉÉRT -
ték elek #16990 mi a helyzet floridában? jó az idő? -
főleg úgy h a fele nem is saját effekt,hanem töltötte és átirta a szöveget-.- -
az nem videó, hogy nyomok pár kurva látványos efektet majd kiírok 5 mondatot.....hülye ezaz ember....:DD -
Pio #16987 :'(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((( -
unatkozó tini -
ez ilye tirexi paródia? XD -
most találtam:
-
Saints Row: The Third-el kapcsolatban szerintem tévednek, nem április tréfa az (főleg mert március 31-én jelent meg), csak Volition szereti burkoltan baszogatni a vetélytársakat 
[apro](második résznél is a trailerek fele GTA-t taposta meg) -
G_ArchAngel #16982
-
Gamer április tréfák kigyűjtve -
a Speed utódja? :D -
-
Ez egy 12750 Ft-os, linuxolható jó kis rútör... :P -
karajjj #16977 csöppet elbasszintották a jogokat :D -
Cat 02 #16976 fail :D -
Ehhez hozzá lehet csapni azt, hogy a Netscape (teljes programcsomag) forráskódját 1998-ban nyílttá tették, és ekkor kapta ez a forráskód-csomag a Mozilla nevet (ez volt a belső megnevezése - ahogy pl. az Opera 11.1 most Barracuda néven fut, a Windowsnál meg Longhorn volt egy ideig a leendő Vista neve).
Tehát megindult a Mozilla project, átalakították a megjelenítőt (ez a Gecko), és a Mozilla saját néven kezdett működni. A 6-os Netscape pedig már ebből a kódból táplálkozva készült el, de az AOL leállította a fejlesztést, a Mozilla (cég) pedig független alapítvánnyá vált.
itt (és alul a folytatásban) tovább megy a sztori. -
Az a kavarodás alapja, hogy sokszor a gyártó cég / társaság nevével vált ismertté egy-egy program vagy programcsomag: Netscape, ami lehetett Communicator meg Navigator, vagy Mozilla, ami ma már "csak" egy alapítvány neve, de volt böngésző és programcsomag is (Mozilla Application Suite), aztán ezt a kavarodást feloldandó lett Phoenix/Firebird aztán Firefox a böngésző (és SeaMonkey a programcsomag), de máig sokan Mozillának hívják, mert a parancsikonja "Mozilla Firefox".
Maguknak csinálták, és azóta sem tudtak kimászni belőle :) -
röhögni fogsz, én is a wikit nézegettem ezügyben :D
Ott azt írja, hogy a 6-os 7-es még Mozilla, a 8-as meg már Firefox alapú volt. Mondjuk ezt a kép is emlegeti :} -
A csomag a Netscape Communicator volt, abban volt a Netscape Navigator böngésző:
"The following components were included in Netscape Communicator:
Netscape Navigator — web browser
Netscape Messenger — e-mail client and (in version 4.5 and above) news client
Netscape Collabra — news client (merged into Messenger in version 4.5)
Netscape Address Book — address book
Netscape Composer — HTML editor
Netscape Netcaster — push technology client (dropped in version 4.5)
Netscape Conference — multi-user communication client (dropped in version 4.5)
Netscape Calendar — enterprise calendar client (dropped in version 4.72 because Netscape's license to use the underlying technology expired[1])"
forrás
Hasonlóképpen a Mozilla is egy csomag volt , abból lett a SeaMonkey, ami tartalmaz böngészőt, levelezőt, naptárprogramot, stb. -
?
A Netscape maga is egy programcsomag volt levelezővel, miegymással, nem? Én legalábbis így emlékszem. A Mozilla erre hajazott, aztán valamiért kivették belőle a böngészőt, ami lett a Firefox -
Amúgy lenne mit javítani az ábrán, az Opera egérmozdulatai az 5.0-ban jelentek meg, nem a 11-ben, a 10-ből kimaradt a Turbo, 'Tabbed Browsing' néven pedig az 1 óta van MDI, azt sem tudja mindenki, hogy micsoda (ui. Operában a fülek tulajdonképpen maximalizált ablakok, amiket vissza lehet kicsinyíteni is a program felületén belül, átrendezhetőek, stb.)
Csak hogy az elvárt Opera fanboy befusson ;) -
Pio #16969 Szerintem magának az "unboxing" résznek nem igazán van értelme, mindenki ki tud magától bontani egy csomagot és kipakolni belőle az alkatrészeket.
Legfeljebb az első üzembehelyezésről van értelme ilyesmit felvenni, illetve például játékok gyűjtői változatához szokta járni különböző dizájncuccok (szobrocska, kulcstartó, poszter, póló, satöbbi), azokról jó, ha van ilyesmi a neten, ne vegyen az ember zsákbamcskát.