35806
-
Hát az egyiknek mondasz valamit, aztán valamit valahogyan feltelepít, a másik meg elvileg az általad s.k. telepített cuccot rendszerrel, mindennel kiírja DVD-re, aztán reinstallnál visszarakja. Olyan szempontból "tiszta", hogy átláthatóbb, mi lesz a végeredmény. -
Avastra akart menni :D -
Vagy az. Bár nem tudom mennyire tisztább :D -
Akkor már inkább a rendszerpartíció ghostolása, ha kész a telepítősdi... Gyorsabb is, tisztább megoldás is. -
2011 Compare The Best Antivirus Software Products -
Egyébként ha most raktad újra a géped és nem akarsz elbaszni félórát az életedből mire minden programot felraksz, ami kell, próbáld ki a Ninite-ot. Itt össze tudod kattintgatni ami kell, ezután leszedsz egy darab telepítőt, ami felrakja őket (természetesen kigyomlálja belőlük az ilyen ingyenes toolbarokat meg buziságokat amik a rendes telepítőkben benne lennének) -
legjobb -
mcafee 
vírusírtók szégyene... -
"Régebbi" értsd: 3 évnél öregebb gépeken meg kb 10 perc volt mire felállt a rendszer, és kurvára nem tudtam, hogy miér"
Igen régi gépre én is alapból msset pakolok.
#17280: Lol, ménem egyből virusbustert vagy mcafeet :D -
akkor egyesítsük a bandát, és használjon mindenki Vipre-t
-
Milyen krekk? Az MSE ingyenes.. -
Érdekes...
Amúgy én pont az Avastról váltottam át erre (illetve más gépeken az Avirára), mert csinált egy-két furcsa dolgot ami nem tetszett (konkrétan nem emlékszek már mit). "Régebbi" értsd: 3 évnél öregebb gépeken meg kb 10 perc volt mire felállt a rendszer, és kurvára nem tudtam, hogy miért. -
az igazán kemények nem használnak vírusirtót. -
"amúgy Avira a legjobb, ha ingyenes kell, sztem"
Ja remek, saját, frissen fordított exémre közli, hogy vírusos :DD -
Régről jövő tapasztalataim alapján, ugyanezzel a véleménnyel vagyok az avast! ról :) De ez már megszokott azt hiszem a két tábor között :D -
Csak legyen aki nem alszik el a krekk folyamatán :D -
amúgy Avira a legjobb, ha ingyenes kell, sztem
itt a megfelelő topik ehhez a témához:) http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182155842 -
nod pff a legszarabb írtók egyike, de használd egészséggel :D
#17266: Másolás közben is lassított, telepítők másolásakor, azért raktam vissza az avastot. Na meg az új avast képes sandboxban futtatni :) -
+1 :DDDD (kegyetlen) -
én nod-ot használok tudom nem a legjobb, de eddig gondom nem volt vele... -
szalonnából se jó ha avast veszel :D esetleg keresni kell másikat :P -
Kaspersky a legjobb - nem zabál, és megfog minden kártevőt. Cserébe fizetős, de ebayen vagy máshol lehet venni olcsón kulcsot. Tavaly vettem dobozos KAV2009-et 1500-ért postával ebayen, és jó 2011-hez is. -
Én nem vettem észre ilyet -
Lassít mint a dög, ha sok az exe egy mappában, mert már akkor elkezdi vizsgálni őket ha tcmdben belelépek az adott mappába. Bár nem minden gépen találkoztam evvel a jelenséggel, egy próbát megér. :) -
Microsoft Security Essentials
Jelenleg a legjobb szerintem. Átlagfelhasználónak legalábbis. Nem fogyaszt szinte semmit, nem kiabál fölöslegesen minden hülyeségért, és még se vírusos a gépem :) -
Közben legyen kép is: az eredeti Angry Bird :)
-
Avast vagy semmit. -
Ti mit használtok akkor vírusírtó gyanánt? Nincs kedvem visszatenni a Nortont... -
JagFater #17260 Sztem a norton volt ott a ludas. Nálam is rengeteg a program, de nem indul el semmi automatikusan, így lehet bármennyi telepítve, nem veszít a sebességéből. Sleep-ből nekem másodpercek alatt felkel. Sőt a notin is Win7 van, azt naponta többször is lecsukom, akár futó ps-el is és pillanatok alatt felkel.
FaTaL: Ohh, jogos.
-
Csak amit írtam, csomó program van / volt rá telepítve, és a sok hibernálás / sleepberakás után iszonyat durván be tudott lassulni. 3-4 nap után egy sleepből felébredés után ha elindítottam a Photoshopot, akkor nyugodtam kimehettem kávéért a konyhába. A Macen sem olyan már a rendszer mint frissen, közel sem indul el olyan gyorsan a PS azon sem mint amikor friss volt a rendszer, de még mindig gyorsabb mint a Winen.
Egyébként tegnap este kimentettem minden adatot, és ma reggel újraraktam a Win7-et. Végre megint gyors. Mondjuk az előző rendszeren fent volt a Norton 360, az iszonyatosan lefoglalta a gépet, most érzem csak igazán... -
Akkor meg lehet, hogy az volt a gond. Fogalmam sincs már, évekkel ezelőtt volt az eset, amikor legutoljára próbáltam. -
Ez nem windows emulátor, hanem PC emulátor, nagy különbség.
De van, de sosem volt fizetős, viszont nincs benne d3d. -
Akkor gondolom keverem valamivel. M$ ugyanilyen windows emulátor nincs? -
"alán a genyó M$ pénzért akarta csak adni, vagy valami ilyesmi."
Persze hát a genyó MS adja pénzért, nagy kár, hogy köze nincs az MSnek a VMWarehez. Van belőle ingyenes player meg ott a Sun VirtualBox is ingyen. -
-
Hallottam már róla, de valami problémám volt vele, talán a genyó M$ pénzért akarta csak adni, vagy valami ilyesmi. De az is lehet, hogy a win98 telepítőlemeznél akadtam el. Mindenesetre _ennyire_ nem volt fontos az a játék... :P -
VirtualPCben nincs D3D, ezért mondtam a VMWaret.
#17247: Nem lehet a végtelenségig visszafele kompatibilis, többet árt, mint használ. 16bites kompatibilitás sincs már a 64bites oprendszerekben (hála istennek). -
JagFater #17251 Hát az tényleg az. :-)
Egyébként letöltöd a virtual pc-t, meg innen egy XP-t, aztán had szaladjon. :-) -
DOS-szal semmi gond nincs, csak a win95/98-as DX3/DX5-ös hulladékok nem működnek. -
DOShoz DOSBOX ezéréves wines programokhoz meg VMWareben telepített win98, problem solved.