35806
IWimv2m.jpg
  • Büdös Bohóc
    valahogy az az érzésem, hogy kettőnk közül inkább ezt rólad lehetne elmondani
  • Büdös Bohóc
    "Dolgozni es tanulni kell, nem apucira varni." - elmehettek ti a picsába, itthon kíváncsi lennék hányan keresnek ennyit. Szoftverfejlesztőként bőven az átlag felett keresek és mégsem verem magam arra, hogy kifizetem zsebből az ipadet. Itt most kurvára nem arról volt szó, hogy lehet-e annyit keresni, vagy nem, vagy van-e lehetőség, hanem hogy nézd már meg bazmeg, hogy mennyien keresnek ennyit és utána pofázz arról, hogy egyhetes fizetésből ki lehet fizetni egy ilyen kis "semmiséget". Nem mondom, én is bármikor vehetnék egy ilyen kis szart, de tudod ilyet nem pofázok, mert tudom honnan jöttem és nem egy olyan kis nyikhaj vagyok, mint ti, hogy már teljesen alap nektek az, hogy kaviárt esztek vacsorára.
  • nachtwey
    Nem biztos, hogy érteni fogja, ha még otthon lakik.
  • G_ArchAngel #17846
    Jobb alsoban van egy hivatkozas, azon visszakoveheted.

(ma is rendes voltam, elarultam egy nagy titkot, holnap majd valami uj dolgot mutatok)
  • G_ArchAngel #17845
    Jah, majd szegyenlem magam az osszes jol dolgozo autoszerelo, komuves, fogorvos, epitesz, fuvarozo miatt.

Van olyan ismerosom, akinek ez egy nap alatt megvan, es? Kurva sokat tanult, hogy az egyik legjobban fizetett tolmacs legyen.
    Dolgozni es tanulni kell, nem apucira varni.
  • Büdös Bohóc
    Ilyen lenéző szöveget, hogy "egyhetes fizetésből megveszem" elég rég láttam már itt SG-n.
  • Büdös Bohóc
    milyen reklámról beszélsz te?
  • Zomil
    most komolyan neked nincs jobb dolgod, azon kivül, h amint meglátsz egy apple-ös képet rögtön ugrassz tá habzo szájjal?...kezdesz kicsit unalmas lenni -.-
  • G_ArchAngel #17841
    Egyreszt nem a magyar a celpiac, masreszt epiteszkent is kerestem otthon ennyit;)
  • kifli
    ez most sokat segített köszi :D

Sajnos (vagy nemsajnos...), én Magyarországon lakok, úgyhogy leszarom külföldön mi apropénz meg minem :/
  • Cat 02 #17839
    Hát de kérem külföldön ez apró pénz.
  • geo91
  • kifli
    mármint ipad vehtő meg egyhetes fizuból?

ipad 16gb 93k. Jó lenne nekem egy olyan meló, ahol ennyit kapok egy hét alatt...
  • G_ArchAngel #17836
    Nem nezek SP-ot, sorry, imadtam, de ez utobbi evadok szarabbak, mint egy Parlamenti Naplo.
    Nem tartom magam muveltnek sem es intelligensnek sem, de az SP messze az ingerszintem alatt van.
  • Guren
    nézd meg azt a south park részt, komolyan. van ám benne igazság.
  • G_ArchAngel #17834
    Ertem, tehat a sok self, ami Flickr-en van, koztuk mondjuk 60 eves Yashica-val (10e HUF Vateran) vagy Pentaxszal, az is reklamozza a fenykepezogepet.

Ennyire egyszeru lenne a vilag?
  • Calver
    slash (avagy /) wrist, így már megvan?
  • Rage47
    miért wrist? :D
  • Guren
    honnan tudjam? ő reklámozza, nem én.
  • G_ArchAngel #17830
    Mi a faszt reklamozzon egy egyhetes fizetesbol megveheto szaron?
    Annak nincs, akinek nem is kellene.

• Calver

#17815 meg /wrist
  • Guren
    kétlem, hogy akinek telik ipad-re, annak ne lenne egy telefonja vagy egy fényképezőgépe, ami nem takarja ki a fél képet. szerintem ez inkább egy reklám, hogy neki van ilyen kütyüje is.

kapcsolódó south park rész :p
  • Cat 02 #17827
    De tükörben nem spontán fényképezed magad és gondolom a csajnak van iphoneja (vagy egyéb telón, amin tuti van fényképező) is, amivel kevésbé nézne ki idiótán ez a fotó. Bár lehet pont WC_n volt felöltözve és el akarta kapni ezt a pillanatot szal gyors bepózolt és farzsebből előkapta az ipadjét :!
  • Cat 02 #17826
    Most nézem, hogy mindjárt kitörik a csaj ujja :D
  • G_ArchAngel #17825
    Nem Apple miatt, de regen, mikor idiota fiatal voltam, akkor vegigmentem ezen Canon/Nikon temaban.
    Fel kell fogni vegre, hogy amivel lehet fotot kesziteni, amikor ez a cel, akkor azt meg is kell tenni.
    De barmire atalakithatod. Azert mert pl. te nemetauto-buzi vagy, inkabb gyalogolsz, minthogy beulj egy franciaba? Mondjuk egy Renault kamionba. Csak mert az mennyire nagy, zajos, kenyelmetlen es szerinted az X5 a megfelelo modja a kozlekedesnek?

Engem az zavarna, ha felmeztelen lenne es eltakarna a tablet, leszarnam a logot.
  • mousee
    Valaki dobjon össze egy képet, amin az van hogy mivel fényképezgetik magukat az emberkék a tükörben... evolution of mirrorphoto néven :D Először fényképezőgép, aztán sima teló, okosteló, ájped...a jövőt meg az alkotó fantáziájára bízom :D
  • Guren
    ha samsung logó lenne az alma helyén, akkor is ugranál egyből?
  • G_ArchAngel #17822

Egyszer leirtam: 70-es IQ felett felfoghato a kulonbseg a van kep es nincs kep kozott.
    Akinek nem megy, az uljon cserepbe es szobanoveny.
  • geo91
    bazdmeg... :/
  • daeemoon
  • Piloss
    aztakurva :DDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    OMG:DDDdDDDD
  • Zomil
    omg... :D
  • KaBuTo666
    omg :DAADdddDFDD
  • Rage47
    most ez lesz az új divat?:D ipaddel fotózkodni?:D
  • [HUN]FaTaL
    VNC, TeamViewer, LogMeIn
  • Aquir
    igen valami ilyesmire gondoltam
  • Cat 02 #17812
    Nálunk italc volt suliban, de nem emlékszem, hogy 2 fél lehetett-e.
  • Blum
    Teamviewer?
    Vagy nem olyanra gondolsz?
  • Aquir
    apropó, olyan szoftvert vagy internetes dolgot nem csináltak még ahol egy meghatározott helyen mindkét fél mozgathatja az egerét és interakciót folytathatnak?