35806
-
Cat 02 #17889 -
Ez egyidős a windows-al. :) -
fake -
Egy szoftveres, egy hardveres és Bill Gates utazik egy autóban
az országúton. Az autó az országút közepén beadja a kulcsot.
-Megszólal a szoftveres: ,, Szerintem kifogyott a benzin, tankoljunk
és máris újra üzemképes lesz az autó."
-Erre a hardveres: ,,Szerintem leesett a gyertyapipa, tegyük vissza
és guruljunk tovább."
-Mire Bill Gates: ,,Szerintem szálljunk ki, és szálljunk vissza." -
Cat 02 #17885 16+ -
Neoncsoves #17884 jól photoshoppol az ürge -
JagFater #17883 Ezdeszar... -
lol -
Cat 02 #17881 http://uht.hu/ wtf -
szerintem mindenki unja már amit művelsz, úgyhogy mindenkire tartozik ;) -
nem elképzelhetö hanem tuti :)
a source motor quake3 alapu. -
A quake3 motorja(ID Tech 3) már szabadon elérhető, így elképzelhető hogy némely komponens quake3 alapú. -
:DDDD -
-
Cat 02 #17875 :)
-
geo91 #17874 na most már kurvára hagyjátok abba offot/flémet... -
-
G_ArchAngel #17872 Privatban szemelyeskedj legyszives. -
megnyugtatlak, senki sem tart téged annak -
Egy kézzel kitartva... :D -
Cat 02 #17869 
-
JagFater #17868 Kicsit kiengednek a fiúk, nem kell ezt túldrámázni... -
egy 27" iMac
-
Várhat volt. Hülyék mindenhol vannak, csak idő kérdése volt :D
Mi vajon a legnagyobb dolog, amiben van kamera és még le tudod fotózni vele magad a tükörben? :) -
50 üzenet tegnap óta, abból 49 flame gyerekek térjünk vissza a témához ha kérhetem :) -
-.- (végefelé érdekesebb)
-
G_ArchAngel #17863 kerlek privatban, ha gondod van -
G_ArchAngel #17862 [URL=http://www.lcc.arts.ac.uk/courses/photography/ma_photojournalismdocumentaryphotography.htm]#17852[/URL] van fontosabb dolog, ezert nem veszek uj fenykepezogepet sem negy eve, pedig anno gyakrabban csereltem, mint alsogatyat
-
karajjj #17861 azért ott sem fenékig tejfel az élet, ha erre meg nem futi, dehát valamibe bele kell kötni... -
buzik vagytok mind...:D -
JagFater #17859 Hát itt márpedig a "nincs" jobb lett volna. :-) -
Most nem azért, de már qra unalmas, hogy itt és az f1 topic-ban is, ha a kedvenc márkádat, vagy autó versenyződet leszólják (bazz mi ez óvoda?) egyből tele trollkodod az adott topikot. Légyszives hagyd abba, mert ezzel a hozzászólással szvsz átléptél egy határt, ami már a legtöbb MO-n, (nehezen)élő embernek bicskanyitogató. -
Te pedig sürgősen hagyd abba a trollkodást és azt, hogy minden alkalmat kihasználsz arra, hogy valaki beszólhasson neked.
Tényleg nincs jobb dolgod odakint? -
G_ArchAngel #17856 Nem tudom, majd az biztos elarulja, aki ebbol ismet csak a logot latta.
Nekem a csaj erdekesebb volt, de heteronak lenni manapsag kezd kinossa valni
-
Miért kell ezen tizenhetedszer is végigfutni? Timbuktuban meg két hetet kell dolgozni egy kiló kenyérért*, a Magyarországra költözött timbukok ugyanezt játsszák el vajon az ottani fórumozókkal, hogy nekik fél napi munkából megvan a kiló kenyér? És mit ér el vele? Komolyan ezzel kell foglalkozni, kicsinyeskedni mindkét oldalról? Az egyik szándékosan ugrat, a másik pedig tizenhetedszer is ugrik. Ide is kiírjam, hogy a szándékos vitakeltésért és értelmetlen vitázásért büntetőpontot osztogatok? Nem lehetne megpróbálkozni azzal, hogy nem 8 éves stílusban mutogattok egymásra, hogy ki kezdte már megint és ki a nagyobb apple/canon/linux/pc/xbox/lekvároskifli fan?
szándékos túlzás -
Cat 02 #17854 Miért lett megint Apple flame abból, hogy idiótán néz ki valaki, ha táblagéppel (igen tudom jobb, ha van kép, mintha nincs, etc) fotózkodik ? ^.- -
ba32107 #17853
-
G_ArchAngel #17852 Elotted a vilag, en 33 evesen is tanultam es ha ujra osszejon annyi penzem, akkor megint tanulni fogok. -
G_ArchAngel #17851 Visszaolvastad, honnan indult az egesz?
Suliba kellene jarnod meg egy kicsit, mert az olvasassal egyideju ertelmezessel gondjaid lehetnek.
#17823-ig egy rohadt szó nem esett az Apple-rol. Igen, megint NEM en kezdtem, de igen, engem untat leginkabb, hogy nehany egybites ugy tekint az Apple-re, mint valami veres rongyra. Megsem szoltam semmit.
-
Fú akkor most legyen nagy az arcunk, ha már ez a téma ok. Én majdnem 1 éve dolgozok csak, mert eddig egyetemen tanultam és máris annyit keresek, mint amennyit nem fog itt senki se elérni egész életében. Ugye mekkora király vagyok!