35806
-
én még azt a nagyobb méretű lemezt is használtam infó órán :D otthon akkor már kis méretű floppyt használtunk -
Talán a Catz
Meg valamilyen felülnézetes rpg-szerűség, nem emlékszek a címére, de azt tudom, hogy az intrójában egy csuklyás alak táncolt egy zöld színű tűz körül, eléggé félelmetes volt :D Ha valaki tudja melyik játék az, mondja meg :) -
Imperialism, ami dual paltformos volt: Mac és PC-re is felment :) -
asszem Stronghold...ha nem számolom a Gamestaros lemezeket....:D -
Ha jól emlékszem a Commandos volt az első eredeti CD-s játékom :) -
fifa 99 volt az első, meg valami settlers pack még 2 másik játékkal együtt. :) -
Tényleg amugy nektek mi volt az elsö cd-s eredeti játékotok? :)
Nekem knights & merchants...hatalmas játék volt, elég sokáig toltam :)
Vele együtt kaptam a Vészhelyzetet... :D Talán még emlékszik vki rá, ilyen tüzoltokkal meg ilyenekkel kellett embereket menteni...
Meg még amit picit késöbb "kaptam" az a Settlers 3...igazábol faterom kapta kölcsön és hát nem el lett felejtve, h nálunk van :D
De legalább nem kellett a kovács>malacot kovácsol buggal találkoznom... -
amugy a legjobb, h nekem nincs felszámozva a mortal 3...szoval minden felrakás elött megkelett nézni minden és sorrendbe rakni... :DDDD -
nekem a C&C volt az első "többfloppys" játékom :) -
Én a Doom2-t floppyn kaptam meg anno. Nem emlékszem pontosan kb hány db-on volt rajta, ha nem tévedek kb 14-15 db-on. Elkezdtem installálni, és kb 30 perc múlva, az utolsó előtti floppy hibás volt. Elképzelhetitek milyen fejet vágtam amikor ezt kiírta nekem a gép
-
nekem megvan a mortal kombat 3 kb. 15 floppy-n... :D
meg stunts meg ilyen jo játékok...kár h nincs olvaso a gépembe... :D -
ba32107 #18159 Én heti két alkalommal feltettem anno a win 3.1-et a floppycsomagról :D -
Azért a nagytöbbség hallott róla. A huszonévesek még használták is (én is). :) -
ba32107 #18157 Eszembe se jutott volna hogy erre céloz :D -
Kérdezd meg a mai tizenéveseket, hogy ismerik-e/használnak-e még floppyt - mégis az a mentés "nemzetközi" jelölése a programokban. -
ba32107 #18155 Én nem értem -
kellett 1 perc mire rájöttem mit akar....pedig a floppy nem volt olyan régen....2005-ben nekem még kellett használni....:D -
Pio #18153 -
Pio #18152 -
hátha van aki még nem látta ezt a parodia websorozatot :)
ma jött ki az utolso része(ez az elsö amit beraktam) :)
-
-
A rendőrség nem számít harmadik személynek... -
A rendőrségnek nyomozás során kiadhatja. De tényleg költöztessétek át a témát a torrent topicba, a rengeteg tévedést ott legalább kijavítják. -
Ha jól tudom akkor a szolgáltató nem adhatja ki 3. személynek az adataimat (IP hez tartozó név, lakcím) Szal ha mégis megteszi akk lehet perelni a szolgáltatót :D -
JagFater #18146 Az kamu, a hostot te is át tudod írni egy kis trükkel. :-) -
JagFater #18145 :-)
Nálunk legális leszedni, szal nem fog. -
...és mindezt át lehet költöztetni a Torrent topicba, mert innentől nem humor. -
peer listában néha lehet látni ilyen activision meg blizzard, meg ilyeneket, figyelik, h mennyiszer töltik le a játékaikat :) -
Pio #18142 Ne nekem próbáld ezt megmagyarázni, én csak a hírt szállítottam.
Inkább írd össze az érveidet, hogy majd legyen mivel védekeznünk, ha ide is elgyűrűzik a dolog... ;-) -
JagFater #18141 Milyen cégek és mit figyelnek? :-) -
pedig nem ritka, h cégek ott figyelik a peer listát :) -
JagFater #18139 Na várjál. Egyrészt a hatóság csak akkor látja a kliensben, hogy ki szedi tőle az anyagot, ha ő maga is warezol. Na ezt nem lehet. :-)
Másrészt akkor látsz 10-20-100 embert, aki épp szed tőled, nem 23ezret.
Harmadrészt nem az egész filmet fogod egy embertől leszedni, csak egy darabkát, ami egymagában nem ér semmit. -
KaBuTo666 #18138 Rendben, most hogy megtudtuk hogy is kapnak el, a kérdés csupán már csak az hogy hogyan védekezzünk ez ellen.
pl.: PeerBlock program használata.
egyéb?
-
Pio #18137 Akár a torrentkliensben a Peers résznél is megnézheted az összes épp aktuális le/feltöltő IP címét.
Az adott IPért felelős pedig az internetszolgáltatás tulajdonosa, így nyilván azt perelik be.
Nemrég volt ha jól emlékszem Németországban egy olyan eset, hogy valakinek lopta a wifijét a szomszéd és a lopott wifin keresztül illegálisan töltött le zenéket és ott se a letöltőt büntették meg végül, hanem a wifi tulajdonosát. -
JagFater #18136 Nem az IP tulaj azonosítás a kérdés, hanem az, hogy az adott IP-ről ki és mit töltött?
Ráadásul nem is elég, hogy leszedtem a torrent file-t. Annak a tényét is bizonyítani kell, hogy az egész filmet leszedtem. Márpedig az p2p, szal ezt nem is értem. Tracker meg nem tárol IP-ket. -
gondolom megvan ki mikor milyen ip-vel töltött és a szolgáltato megmondta, h éppen kinél volt az ip...(persze lehet, h hülyeség amit mondok) -
JagFater #18134 Honnan tudják, hogy ki töltötte le? -
Pio #18133 OFF
Az amcsiknál 23ezer (!!) embert perelnek be, mert letöltötték az Expendables-t torrentről... O_O
Ez lesz minden idők legnagyobb torrenttel kapcsolatos pere (talán még úgy is, ha az összes eddigit összeadjuk). -
-
nemhogy stílusosan Chromium-ot használnának