35806
-
geo91 #18771 -
Cat 02 #18770 -
doktor tarhonya #18769 TROLL PARTIII jeeeee -
reméljük (nem).....:D -
geo91 #18767 na csáó mindenki, újrateszem a winfost, remélem nem sokára újra onlájn leszek :D -
geo91 #18766 ez tény, ezt nem is vitattam :D -
age of empires? -
ba32107 #18764 Asszem jobb is hogy nem értem :) -
akkor is jó! :) -
geo91 #18762 ha 3x nem volt, akkor egyszer sem :D -
Cat 02 #18761 Ahahaha :D
-
Blum #18760 :DDDDD -
mtibee #18759
Úgy tűnik, valamennyire mégiscsak tud... :D -
doktor tarhonya #18758 nekem is :DDDD
(és csalódtam) -
Pio #18757 OFF, de amikor volt ez a szöveg a játékban nekem ez ugrott be:
-
doktor tarhonya #18756 -
geo91 #18755 reklámozd máshol a szarságodat hülyegyerek -
na tünés :P -
zorovpeter #18753 Ezt most mindenhova berakod? -
Túl sok benne a farok imho... -
cenzúrázatlan változatról vidit plz -
Cat 02 #18749 Yap, ez is csak reklám. -
Pio #18748 "Screenshot or it didn't happen." -
Nem újdonság, a doom időszakban is voltak ilyen partik... -
geo91 #18746
-
Pio #18745 ööööööööööööö..........
-
ezen most jót nevettem :D -
:DD -
Pio #18742 -
doktor tarhonya #18741 Igaz nem PC, hanem konzol, de:
Mi a véleménye egy igazi nyomozónak az L.A. Noire-ról? -
ja igen, a windows 7 (windowsu nana) hivatalos OS tanja: Nanami Madobe. -
Ha már pc humor: japán windows 7 tv reklám (magyar feliratos):
aki nem tudná miről van szó:
http://amaruchan.wordpress.com/2010/02/06/os-tanyoure-so-cute/
ez mekkora már ^^ -
nem, mert nem mac-röl forumozok...háhá...vagymi... :D -
"megszerzi" - megírnád nekem a kártyaszámodat a hátsó CCV-vel együtt? Onnantól vigyázok a gépedre ígérem (ha nekik bejön, nekem is bejöhet) :D -
doktor tarhonya #18736 A malware az malware, vindózon is írtjuk őket ha van, mert idegesítőek, már maga a létük is. Ezenfelül pont mostanában cikkeznek arról, hogy manapság már nem a vírusok, hanem az emberi hiszékenységre alapuló kártevők okozzák a legtöbb kárt. A Mac-usereknél pedig ez az 'érték' (már bocsánat) de sokkal magasabb, ahogy Pio is leírta miért.
Az asztalt pedig azért csapkodnám, mert tudom, hogy van egy kártevő a gépemen, amivel nem tudom mit lehetne kezdeni, és a hőn-állított Apple se segít - ez volt az elején ma már biztos el lehet távolítani a Dzsini által linkelt módszerrel. -
nem igazán értem miért az én hsz-emre válaszoltál :D
én leirtam, h böven elég ha "csak" a kártya adatokat szerzi meg könnyen és nem okoz kárt a rendszerben, mivel az emberek vakon beirják az adatukat a progiba, nem feltételeznek semmi rosszat... -
Tehát maga az oprendszer továbbra is biztonságos - az, hogy a user egy "ide írd be a kártyaszámod" jellegű adathalász promptnak hisz, az rendszerfüggetlen, egy weboldalon is kint lehet akár (lásd álcázott bank/facebook/akármilyen belépőoldalak), vagy bármelyik Unix/Linux vagy Windows alapú rendszerben is elkészíthető. Pio hozzászólásában van a lényeges momentum, a rendszer tökéletességét hirdető gyártó (Apple) hamis biztonságérzetet kelt, és ezt használták ki egy végtelenül egyszerű, Windowsos körökben régóta ismert módszerrel (mindenki találkozott már ilyen "biztonságiprogram" reklámokkal szerte a neten).
-
sztem böven elég, ha "csak" a kártya adatokat tudja megszerezni... :D -
Pio #18732 Sajnos szerintem pont az ad teret az ilyen jellegű károkozóknak macen, hogy az Apple foggal-körömmel próbálja azt kommunikálni, hogy az ő rendszerük azért király, mert nem kell odafigyelni a biztonságra, minden téren, minden pillanatban 100%ig megbízhatnak az emberek a gépben és ez elaltatja a figyelmet.
Ezzel a fajta marketinggel olyan fokú bizalmi szintet ér el az Apple a fogyasztóinál, hogy ha felugrik egy ablak, hogy "hé, én vagyok a mac defender, az apple küldött és segítek elpusztítani a gonosz károkozókat, csak add meg a bankkártyád számát" akkor sok mac júzerben (tisztelet a kivételnek) fel se merül, hogy itt valami sz*r van a palacsintában, hanem azonnal pötyögik a bankkártya adatait (sőt, valaki többet is, mert miután már az ötödik bankkártyára is hibát írt ki a "defender" még akkor se merült fel benne, hogy a mac vált megbízhatatlanná).
Általában is tudjuk, hogy a marketing káros az agysejtekre, de ebben az esetben ez fokozottan igaz. -
Az új verziója nem kér, de nem is tud semmi komolyabb rendszer-módisítást elvégezni (ahhoz már kéne kérnie passw-t), csak adathalászásra (jelen esetben bankkártya adat kicsalására) képes.