35806
-
-
amnesia fíling :D -
mekkora lol játék 

gémpléy annyira már nem jó :D
-
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/82440/sikeres_volt_egy_laptop_lopasgatlo_szoftvere]"Forrás: MTI"[/URL]
Na persze...
Forrás: SG fórum PC Humor topic
-
ne felejtsd el, hogy kínaiakról van szó... azokról az emberekről, akik nagy engedelmességükben kis híján kiirtották országuk teljes [URL=http://www.cracked.com/article_16852_5-government-programs-that-backfired-horrifically_p2.html]verébállományát (#1)[/URL], majd jött a meglepetés, amikor lecsapott a surprise butts... izé, sáskajárás. szóval, ööö, hogy is mondjam...
[apro][elképzelhetőnek tartja]
-
KaBuTo666 #19047 Inkább egy angol weblapnak hiszel mint nekem ???!!
PERBAN! :D -
jaa....akkor nem hiszek neked.... -
kamu, mert azt egy ipadra cserélted -
KaBuTo666 #19044 Az ipadom.
-
ki mondta??? -
KaBuTo666 #19042 kamu. -
-1 vese +1 ipad... -
Cat 02 #19040 Új MI occón. -

-
k1571 #19038 -
vagy inkább annak, hogy :
New device detected: Airbus A380.
Would you like to install the drivers for the new hardware?
[YES] [NO] -
Cat 02 #19036 "Van egy speciális program a laptopomon ... " lehet ennek rossz vége egy filmben ? :D -
Cat 02 #19035 Na, ingyenes letöltő oldalakon ők hozzák a jó kis pénzt :D -
erre csak annyit, hogy vannak egyesek, akik magyar (!) nyelvű weboldalon kérnek segítséget, hogy itt mit csináljanak, be szeretnének lépni az oldalra. Valahol a lap szélén amúgy ott van bazinagy betűkkel, hogy BELÉPÉS, BEJELENTKEZÉS, ilyesmi... -
Szerinted miért ilyen sikeres az iPad? Pont ezért. Nincs rajta rendes filerendszer, hülyebiztos, nem tudsz elrontani semmit rajta :) Sok embernek ez kell. -
jön Sam is nemsokára :3
-

#19030: énis! -
ezen most felnyerítettem XD -
Ebben igazad van de itt most nem erről van szó, hanem azokról akiknek szinte semmilyen alapjuk nincs a gépekhez mágis valamilyen csodafolytán odakerült hozzájuk és próbálják használni, nem azzal van a gond hogy valaki csak arra használja a gépet hogy "megkönnyítse az életét", hanem azzal akinek arra nincs kompetenciája hogy egy olyan alap dolgokat elsajátítson mint hogy hova kerül az a fájl amit kitörölsz, vagy hogy hol találod a törlés gombot. -
Pio #19028 "
Blood and Gore
Intense Violence
Mature Humor
Nudity
Strong Language
Strong Sexual Content
Use of Drugs and Alcohol.
That isn't a warning, that's a check-list.
"
:D -
és tényleg, így már beugrik.
rég játszottam már, bár most már rémlik h voltak ilyen "pénzgyűjtő" pályák, ahol így volt érdemes lepakolni a dolgokat. -
Pio #19026 *könny szokik a szemébe*
Sose hittem volna, hogy megérem ezt a napot...
Duke Nukem Forever Launch Trailer
-
-
Pont, hogy nem képzelek magam elé "pattanásos autistát" csak engem is pölö rendszeresen hívogatnak olyanok, akiknek én raktam anno össze a gépét(régebben foglalkoztam ilyesmivel) és megbotránkoztat, hogy olyan alap dolgokat nem tudnak hogy milyen módon lehet mappákat kezelni ( nem törölni áthelyezni, egyáltalán csak elérni őket) , ők csak az ikonokat látják az asztalon és kész.
A probléma meg általában amiért felhivnak abból szokott adódni, hogy olyasmibe vágnak bele amihez nem értenek, pl az általad is említett vírusirtás, de volt olyan is aki véletlenül letörölt egy elég tetemes családi fényképalbumot. Ezeket nem lehet kiküszöbölni azzal, hogy óvodás szintre butítjuk az interfészt. Meg kéne tanulni az embereknek kezelni a rendszert, anno amikor kijöttek a távírányítós tv-k mindenki csak nézett ki a fejéből de előbb utóbb mindenki csak azt használta és megtanulták kezelni. -
És nagyon erősen tanárfüggő
-
Ez jogos, csak manapság már az alapszintű kezeléssel, és fogalmakkal tisztában kéne lenni, nem viccből tanítanak a suliban se számítástechnikát. Az hogy milyen színvonalon, és milyen hozzáállással, az meg már megint egy másik kérdés... -
ott a pont -
Ez egy nagyon téves elképzelés. Rengeteg ember van, aki hülye Windows-hoz, és úgy általában a gépekhez, és nem azért, mert hülye, hanem azért, mert nincs affinitása hozzá. Nem azzal szeretné eltölteni az idejét (órákat, napokat), hogy a rendszer kitanulásával foglalkozzon, amikor ez őt egyáltalán nem érdekli, ő csak azért használná a gépet hogy megkönnyítse az életét.
Te gondolom amikor ilyen embert képzelsz el magad előtt, akkor egy pattanásos autistát látsz, pedig tudnék mutatni neked felsővezetőket, szakembereket, akik nagyon sok minden máshoz értenek, de azt pont leszarjék hogy kell defragmentálni egy gépet, vagy vírust írtani róla. Inkább fizetnek valakinek, hogy csinálja meg ezeket, és ők azt az időt, amit nyernek ezzel a családjukra/ hobbijukra / üzletük építésére szánják.
Ezek az emberek nem buták, csak nem érdekli őket egy számtógép rendszere, azon kívül amire használják. És ha tudnád hány ilyen ember van... -
Pio #19019 Nem Sunflowerek, hanem Marigoldok. -
ennyi 
bár a szegény Sunflower-eket nem tudom mi lelte a képen.
-
TRUE, TRUE!!! -
Pio #19016 Igaz, ott még csak tier1-es épületek vannak. :D -
doktor tarhonya #19015 de a képen amit én linkeltem, még nincs meg az a technológia :P -
Cat 02 #19014 -
Pio #19013 Ugyan már, mindenki tudja, hogy így kell építkezni: