35806
IWimv2m.jpg
  • Dzsini
  • Metalmilitiakid
    amnesia fíling :D
  • pxxl
    mekkora lol játék

gémpléy annyira már nem jó :D
  • plu604
    [URL=http://www.sg.hu/cikkek/82440/sikeres_volt_egy_laptop_lopasgatlo_szoftvere]"Forrás: MTI"[/URL]
    Na persze...

Forrás: SG fórum PC Humor topic
  • Calver
    ne felejtsd el, hogy kínaiakról van szó... azokról az emberekről, akik nagy engedelmességükben kis híján kiirtották országuk teljes [URL=http://www.cracked.com/article_16852_5-government-programs-that-backfired-horrifically_p2.html]verébállományát (#1)[/URL], majd jött a meglepetés, amikor lecsapott a surprise butts... izé, sáskajárás. szóval, ööö, hogy is mondjam... [apro][elképzelhetőnek tartja]
  • KaBuTo666
    Inkább egy angol weblapnak hiszel mint nekem ???!!
    PERBAN! :D
  • LasDen #19046
    jaa....akkor nem hiszek neked....
  • Piloss
    kamu, mert azt egy ipadra cserélted
  • KaBuTo666
    Az ipadom.
  • LasDen #19043
    ki mondta???
  • KaBuTo666
    kamu.
  • LasDen #19041
    -1 vese +1 ipad...
  • Cat 02 #19040
    Új MI occón.
  • tommygear
  • k1571
  • RelakS
    vagy inkább annak, hogy :

New device detected: Airbus A380.

Would you like to install the drivers for the new hardware?

[YES] [NO]
  • Cat 02 #19036
    "Van egy speciális program a laptopomon ... " lehet ennek rossz vége egy filmben ? :D
  • Cat 02 #19035
    Na, ingyenes letöltő oldalakon ők hozzák a jó kis pénzt :D
  • RelakS
    erre csak annyit, hogy vannak egyesek, akik magyar (!) nyelvű weboldalon kérnek segítséget, hogy itt mit csináljanak, be szeretnének lépni az oldalra. Valahol a lap szélén amúgy ott van bazinagy betűkkel, hogy BELÉPÉS, BEJELENTKEZÉS, ilyesmi...
  • GregSB
    Szerinted miért ilyen sikeres az iPad? Pont ezért. Nincs rajta rendes filerendszer, hülyebiztos, nem tudsz elrontani semmit rajta :) Sok embernek ez kell.
  • Guren
    jön Sam is nemsokára :3

• Carlos

#19030: énis!
  • RelakS
    ezen most felnyerítettem XD
  • Fec papa
    Ebben igazad van de itt most nem erről van szó, hanem azokról akiknek szinte semmilyen alapjuk nincs a gépekhez mágis valamilyen csodafolytán odakerült hozzájuk és próbálják használni, nem azzal van a gond hogy valaki csak arra használja a gépet hogy "megkönnyítse az életét", hanem azzal akinek arra nincs kompetenciája hogy egy olyan alap dolgokat elsajátítson mint hogy hova kerül az a fájl amit kitörölsz, vagy hogy hol találod a törlés gombot.
  • Pio
    "
    Blood and Gore
    Intense Violence
    Mature Humor
    Nudity
    Strong Language
    Strong Sexual Content
    Use of Drugs and Alcohol.

That isn't a warning, that's a check-list.
    "
    :D
  • Calver
    és tényleg, így már beugrik.
    rég játszottam már, bár most már rémlik h voltak ilyen "pénzgyűjtő" pályák, ahol így volt érdemes lepakolni a dolgokat.
  • Pio
    *könny szokik a szemébe*
    Sose hittem volna, hogy megérem ezt a napot...
    Duke Nukem Forever Launch Trailer

• GregSB

• HöfEE
    Pont, hogy nem képzelek magam elé "pattanásos autistát" csak engem is pölö rendszeresen hívogatnak olyanok, akiknek én raktam anno össze a gépét(régebben foglalkoztam ilyesmivel) és megbotránkoztat, hogy olyan alap dolgokat nem tudnak hogy milyen módon lehet mappákat kezelni ( nem törölni áthelyezni, egyáltalán csak elérni őket) , ők csak az ikonokat látják az asztalon és kész.

A probléma meg általában amiért felhivnak abból szokott adódni, hogy olyasmibe vágnak bele amihez nem értenek, pl az általad is említett vírusirtás, de volt olyan is aki véletlenül letörölt egy elég tetemes családi fényképalbumot. Ezeket nem lehet kiküszöbölni azzal, hogy óvodás szintre butítjuk az interfészt. Meg kéne tanulni az embereknek kezelni a rendszert, anno amikor kijöttek a távírányítós tv-k mindenki csak nézett ki a fejéből de előbb utóbb mindenki csak azt használta és megtanulták kezelni.
  • benőmenő
    És nagyon erősen tanárfüggő
  • mousee
    Ez jogos, csak manapság már az alapszintű kezeléssel, és fogalmakkal tisztában kéne lenni, nem viccből tanítanak a suliban se számítástechnikát. Az hogy milyen színvonalon, és milyen hozzáállással, az meg már megint egy másik kérdés...
  • qetuol
    ott a pont
  • GregSB
    Ez egy nagyon téves elképzelés. Rengeteg ember van, aki hülye Windows-hoz, és úgy általában a gépekhez, és nem azért, mert hülye, hanem azért, mert nincs affinitása hozzá. Nem azzal szeretné eltölteni az idejét (órákat, napokat), hogy a rendszer kitanulásával foglalkozzon, amikor ez őt egyáltalán nem érdekli, ő csak azért használná a gépet hogy megkönnyítse az életét.

Te gondolom amikor ilyen embert képzelsz el magad előtt, akkor egy pattanásos autistát látsz, pedig tudnék mutatni neked felsővezetőket, szakembereket, akik nagyon sok minden máshoz értenek, de azt pont leszarjék hogy kell defragmentálni egy gépet, vagy vírust írtani róla. Inkább fizetnek valakinek, hogy csinálja meg ezeket, és ők azt az időt, amit nyernek ezzel a családjukra/ hobbijukra / üzletük építésére szánják.

Ezek az emberek nem buták, csak nem érdekli őket egy számtógép rendszere, azon kívül amire használják. És ha tudnád hány ilyen ember van...
  • Pio
    Nem Sunflowerek, hanem Marigoldok.
  • Calver
    ennyi
    bár a szegény Sunflower-eket nem tudom mi lelte a képen.
  • Carlos
    TRUE, TRUE!!!
  • Pio
    Igaz, ott még csak tier1-es épületek vannak. :D
  • doktor tarhonya
    de a képen amit én linkeltem, még nincs meg az a technológia :P
  • Cat 02 #19014
  • Pio
    Ugyan már, mindenki tudja, hogy így kell építkezni: