35806
-

-
Pio #19131 -
KaBuTo666 #19130 :SD:SDAASD:D:DD: D:D:DDDDDDDDDDA:SSA:DD: -
Pio #19129 Erről jut eszembe, külsősök nem fogják érteni, de én beszartam a röhögéstől! aS:DdsaDxsas:adASdsaxDA
-
Pio #19128 Ha ez "belsősöknek" poén, akkor kimondom én: a starcraftosoknak nincs humorérzéke. ;-)
Mondjuk én az első résszel 5 évig multiztam (bár szerintem starcraftos előélet nélkül is tökéletesen értelmezhető, mit látunk a videón) és én se tartom viccesnek, legfeljebb meglepőnek. Vagy bundának. :D
Amúgy meg pasziánsz a király! -
-
doktor tarhonya #19126 -
-
doktor tarhonya #19124 jobb mint a szar tf2-d
-
LOL NO -
doktor tarhonya #19122 amúgy meg starcraftozzatok!!!!!
-
doktor tarhonya #19121 a lényeg, hogy az előnyben lévő játékos kilépett a faszba, mert azt hitte, hogy kurvára vesztésre áll. Az ellenfele meg kb 2 perccel előtte egy mellékattintásból kinyírta a saját bázisát is...
Külsősöknek annyira nem nagy poén -
hát nekem nem mond semmit.... -
Cat 02 #19119 Tömeg fejét mindenképp ;D -
doktor tarhonya #19118 laikusok kb semmit nem fognak belőle érteni... -
Cat 02 #19117 Tekerjetek 1 percre :D
-
igen, crysis 1 pofázás, kieg még durvább pofázás, crysis 2 4 szó össz-vissz They call me Prophet. -
HLben jól megoldották, ellenben a Crysis2-vel :D -
üdvözöllek az AFGNCAAP-ek... ööö... meglehetősen jellegtelen világában
-
Cat 02 #19113 Multiban lehet szólni ^.^ -
oké...hl-be még elmegy...de egy cod-ban, ahol elméletileg egy hadseregben harcolsz, de azé te egy büdös szót nem szólsz....jó mondjuk az utolsó cod-ban nem így van, de engem idegesít....
ellenpéldának ott a ghost recon...abba úgy érzem, hogy valami tökös legény a karakter...:D -
ba32107 #19111 HL-ben szerintem nagyon jó, azért van hogy jobban azonosulj Freeman-el. -
geo91 #19110 átméretezésre rageface :D a forrást is csekkoljátok, az első komment is nagy :D -
Az ilyen reklámokat szeretem :D
-
Jaja GTA3-ban nagyon idegesítő volt :D Mint egy bológató jános :D -
meg a gta iii -
szerintem ez akkora buziság, hogy a játékos karakter nem szólal meg egyszer se....főleg a codban idegesített ez nagyon.... -
Neoncsoves #19105 A fő poén az, hogy Gordon Freeman még egyszer sem szólalt meg a játékban, ezért néma :) -
Cat 02 #19104 Vajon fake ? 
-
http://www.develop-online.net/news/37625/Newell-Weve-moved-beyond-the-episodic-model -
hol, mikor? -
szerintem sem, csak úgymond nagy a nyomás biztos minden csapaton, hogy egy szintet tudjon adni. Pedig tényleg nem kéne. -
Azért nem olyan rossz az a motor szvsz, lsd. Portal 2. -
nem lesz ep3, mondták már -
Miért? Szerinted 3 hl2 motorral készült játék után mi más blokkolhatja az egészet? A tudás meg van ahhoz, hogy technikailag kivitelezhető legyen stb... Max azt képzelem még el, hogy rájöttek, hogy kiöregedett a motor és inkább várnak az ep3-al míg nem lesz felturbózva a motor vagy nem csinálnak teljesen újat. -
Cat 02 #19097 Ennyi év alatt ? Nowai -
azért az elég bátor volt valve részéről, hogy betervezte előre a 3 epizódot és úgy igazából a történetet nem is tudta még hozzá... mert az kizárt, hogy más miatt késsen, szerintem szimplán nem tudtak értelmes befejezést kitalálni. -
Mivel Valve nem lesz egyáltalán E3-on igy asszem a kérdésedet megválaszoltam... :D -
Pio #19094 OFF
Én nem játszottam tartósan egyik DotA verzióval se tarósan. A The Great Strategy nevű MODdal játszottam sokat Warcraft 3-ban, az eléggé hasonlít a DotA-ra, csak teljesen egyedi hősöd lehet, mert Te vásárolhatsz neki játék közben, fejlődés során minden képességet, illetve a gép által irányított lényeidet is rengeteg módon lehet fejleszteni. Ezen felül egy Battle Ships nevűvel, ami megint csak hasonló, de egyre jobb és jobb ágyúkat kell vásárolnod a csatahajódra, amik automatikusan tüzelnek, illetve egyre erősebb hajómodellt vásárolhatsz meg. Engem sokkal jobban megfogtak ezek, mint a DotA.
HoN-t, LoL-t kipróbáltam, de egyikkel se játszottam pár meccsnél többet, a DotA 2-t is célom lesz kipróbálni mindenképp, mert azért érdekesnek találom a műfajt a Valve pedig sz*rt még nem adott ki. De azzal se hinném, hogy tartósan játszanék. -
zorovpeter #19093 Végigolvastam aztán :D Már rájöttem én is, hogy IceFrog-ról van szó. De azt írták, hogy a mod megcsinálója "hiring the community developers who built the mod" és én már kapásból Guinsoo-ra gondoltam. (Hiszen én úgy tudtam az ő neve alatt futott először a DotA). És mivel a LoL-t is úgy hirdették még az elején (mikor még kész sem volt), hogy Guinsoo papa fogja készíteni... Azt hittem, hogy ugyanarról a poénról három jó vastag bőrt is le fog húzni :D
(Leírva a nevét meg hirtelen hexelgetés roham tört rám :D).
Különben nem is kérdés, hogy a DotA2-t fogom választani. Te?