35806
-
Azért mert semmi értelme nincs ... -
Windows gomb -> pár karakter -> enter
Sokkal gyorsabb mint asztal megjelenítése / böngésző tálcára helyezése -> ikon keresgélése
Persze, aki 20 karakter / perccel gépel annak gyorsabb az asztal. -
Nincs mit :D Ha akarsz letölteni hozzá más "világokat" akkor át kell menni a japán oldalra, mert a .net-en valamiért nem működik(nekem legalábbis). -
Pio #20049 Az az, köszi! -
+1 -
nálam kinn vannak gadgetek végig a jobb oldal, felül dokkolóba 14 ikon és kész....
-
pont az lenne a lényeg, hogy ne kelljen mindent start menüből keresni :P
de mondom ez csak az én véleményem. -
"hogy az egész asztal gyakorlatilag egy kép..."
Nekem pl. egy darab ikon sincs az asztalon, csak pár gadget. Ettől miért is használhatatlan? Egyáltalán nem használom az asztalt, vagy start menüből keresek vagy totalcmd. -
3DNA -
mindenkinek a maga dolga, de sose értettem, miért jó használhatatlanná tenni a desktopot... Mostanában is, ahogy benézek a Hogy néz ki az asztalod topikba, csak azt látom, hogy szét van csicsázva, de igazából használhatatlan, mert egy ikont nem lehet kirakni az asztalra anélkül, hogy ne rondíts bele. Ennek az ellentétje, amikor már annyire le minimálosítják, hogy az egész asztal gyakorlatilag egy kép...
Nem tudom mások hogy vannak vele, de én ha használom a gépet, akkor egy órából max egy percet látom az asztalt összesen, de akkor viszont a lehető leghamarabb el akarom ott végezni amire szükségem van. -
Annyira azért nem bugos a compiz, mint a beryl volt. -
Ennek a Compiznak az őse, a Beryl fenn volt anno a gépemen. A Berylt ha bekapcsoltad, akkor a Linux semmi más alkalmazáshoz nem tudta bekapcsolni a 3D gyorsítást. Ha a Compiznál ugyanez a helyzet: megvan a válasz. -
Pio #20040 Egyszer amúgy összefutottam egy olyan desktoppal, ami gyakorlatilag egy FPS nézetű cucc volt, mászkálhattál egy házban, a TV mellett a DVDpolcon voltak a filmek, a hifi mellett a zenék, satöbbi. Még kosárlabdapalánk is volt. :D
Sajnos nem emlékszem a nevére... :( -
mert nem 14 éveseknek fejlesztenek (tudom, a Linux se, de más célközönséget nem tudok elképzelni ennek a sok csicsának) -
Tudja az aero, csak szerintem senki nem fejlesztett ilyet, mert semmi értelme.
#20036: Szépek ezek a videók de a compiz egy bughalmaz. -
ilyeneket miért nem raknak a Windowsba? nem mintha nekem kéne, de vkinek biztos elnyerné a tetszését. -
Pio #20036 Azért ezzel tudnék vitatkozni... :)
-
hát a többiek előttünk nyilvánvalóan a sebességről beszéltek :) -
-
Nem kaptam fel a vizet. :)
Szerinted mit lehet még értékelni, ha az ISP csillagait mutatja?:D Valóban nem írtam, gondoltam egyértelmű. -
nem kell felkapni a vizet, te nem írtad, hogy a szolgáltatót, én meg nem vagyok gondolatolvasó. -
És szerinted én mit írtam? A userek értékelik a szolgáltatókat, ebből von egy átlagot, ezt jelentik a csillagok. -
szerintem meg a csillagok a szolgáltató értékelését jelentik, nem a konkrét sebességét. -
-
lol http://photojojo.com/store/awesomeness/iphone-slr-mount/
-
Speedtest.net-en van, hogy lenne fake ? Amúgy linkeltek egy másik képet, amin épp használat közben van :D
-
ez nem tudom miota van, még nem láttam a topicba belinkelve...jopofa idötöltés... :D
(mondjuk vicces volt, mikor bejött egy twilight-os kép beirtam h gay és egyezett a partneremmel... :D )
szerk: viszont valamiért nem igazán müködik jol nekem, mert néha nem látom a képet :S -
láttam má' ilyet, viszont arra vagyok kiváncsi hogy ez nem melegszik fő? -
Az értékelés és a userek értékelik...
A kép amúgy sztem fake (mármint a google) -
ja, a link meg lemaradt :$
-
Érdekes, én erre kaptam 4 csillagot :D -
Blum #20021 És ez 3,5 csillag? :D
Nekem erre adott 4 csillagot :|
-
Nem rossz...
-
Google net, QQ