35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Fáccse chat ? G+ ?
  • Zomil
    jah, csak nincs másik értelmes kliens ami tudja hibátlanul azokat a funkciokat amiket a wlm is tud...igy marad ez...
  • Hegi90
    nem a faszt. ugyanolyan szar.
  • RelakS
    pl hogy nem egyszer láttam belassulni irgalmatlanul a gépemet. A Skype lezabált valami 30-40% processzoridőt O_O kilőttem, helyreállt a rend. Véletlenszerűen jelentkezik.

Az üzenetküldő része meg valahogy nem tudom... Pl mindig nehezen találom meg, hogy épp hol az új üzenet :D (Persze, ha a beszélgetésben állok, akkor nem gond, csak egy frissen indultnál) Lehet, hogy csak azért, mert az MSN-hez vagyok szokva, bár régebben az is jobb volt szerintem.
  • SzirmosSzisza
    Néha az apacs nem megy miatta, mert tiltja a 80as portot
  • [HUN]FaTaL
    Mi a gond skypeal? Mindig működik, nem zabálja a ramot, nincs olyan, hogy nyígja van és nem tudsz belépni vagy épp nem mennek át az üzenetek, nem fagy szarrá a kliens sem.

Bár az új verzió óta nincs gondom a wlmmel sem.
  • RelakS
    Mert a szkájp olyan jó :/
  • Pio
    lotr geek humor :DDDDDDD

• Pio
    :DDDDDDDD
  • Hegi90
    biliárdos :DDDDD
  • GregSB
    Akkor egy kis válogatás:

• Carlos
  • SzirmosSzisza
    true ...

• tutituti
    miranda,trillian.
    msn-t gyűlöltem.Aztán sokáig skype-oltunk,majd ventri és mmost TS.MSN-en kéthavonta egyszer vagyok.minden másra ts.
  • Solten
  • Dzsini
    Passz, én akkoriban a Trilliant használtam (még nem volt fizetős minden normális funkciója), azzal nem volt gond egyszerre ICQ+IRC+AIM+akármin fent lenni
  • Calver
    ICQ, a memóriazabáló rohadék

MSN-nek kb annyi előnye volt akkortájt vele szemben, h tudott PC speaker-rel vinnyogni, ami számomra nagyon kellemes volt... de persze kivették a genyók valamikor 2006(?) tájékán
  • [HUN]FaTaL
    Fúj de utáltam azt a szart, de nem volt más. :D
  • Fresh Duke
    Offért nem osztana ki neki valami bant?
  • dronkZero
    Döntés kérdése, nem képességé.
  • Carlos
    Meg is lett az eredménye a nyomatékosításnak, a kötőszavaknak, stb.
    Normálisan is el lehet magyarázni ugyanazt, ha erre képtelen vagy az elég gáz...
  • dronkZero
    Csak a kommunikáció. Egyébként meg ezek csak szavak. Teljesen önkényes a csoportosításuk, hogy mi számít "csúnyának" meg mi nem. Néha pontosabban kifejezi a mondanivalót, időnként nyomatékosítás, máskor csak kötőszó. Ezen rugózni elég nagy szarrágás. Persze mondhattam volna azt is, hogy felesleges időpocsékolás, de pont erről a jelentéstöbbletről beszélek.
  • Carlos
    Káromkodás nélkül semmi sem megy?
  • dronkZero
    És? Akkor mi van? Szokj hozzá, meg nyasgem.
  • dronkZero
    Használja a faszom... :D Ott van a profiladatok közt, de javaslom, próbálj meg rajta elérni! Ha sikerült, szólj! :P
    Amikor ide regisztráltam, már akkor sem használtam, de akkor még létezett. Sőt, szerintem máig be tudok vele jelentkezni, és megvannak a kontaktjaim. De a fasznak, tényleg? Minek? Böngésző alapon is működik minden, amire az IM programok valók, akkor mifasznak egy külön program rá?
  • Fresh Duke
    Én.
    Skypeot is használok, de mivel 2x annyit eszik, és kb 1 ismerősöm használja, ezért full felesleg. Mellesleg, most már az is az MS-é.
  • Pio
    Felhasználói szokások kérdése, én meg például fácséra regisztráltam, de minek, sose lépek be, MSNen viszont online vagyok, aki akar ott elér. És előtte ICQ volt itt is, illetve a mIRC is ment tízezerrel, néhány IRCre még mostanában is felnézek.
  • Carlos
    szintén...meg meló miatt skype.
  • SzirmosSzisza
    Igazából MSN-t kb nem is használom (Pidgin auto startol, aztán online vagyok egész nap) csak fáccse chat :)
  • Carlos
    Nekem is megvan, ha nem törölték a röpke 10 év alatt... :)
  • Dzsini
    Nekem is megvan még az ottani regisztrációm :) (sőt, pár amerikai ismerős miatt AIM-es is van)
  • Carlos
    Emberünk még mindig ICQ-t használ... LoL...(mármint Zero)
  • Dzsini
    ráadásul már évek óta Windows Live Messengernek (WLM) hívják :)

De évekkel korábban a csevegőprogram = ICQ volt a divat, csak akkor itt még páran a csattogós falepkét tologatták :)
  • Carlos
    azért te is elég nagy proli paraszt vagy...
  • [HUN]FaTaL
    Én, mert az ismerőseim nem hajlandóak Skypeot használni, az alternatív kliensek meg mind szarok.
  • SzirmosSzisza
    Én ... bár konkrétan nem tudom mire gondolt, magára a programra vagy a szolgáltatásra.
  • Dzsini
    külföldön meg a PirateBay, és ez nem most kezdődött, mert a gumicsizma angol nyelvterületen Wellington (az egyik gyártó nyomán), a zsebkendő Kleenex, a fájdalomcsillapító az aszpirin (Aspirin), a hőtárolós edény a termosz (Thermos), a hordozható kis magnó a Walkman, és így tovább...

@dronkZero: köze nincs a kommunizmushoz :)
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_generic_and_genericized_trademarks
  • dronkZero
    Főleg, hogy ki a faszom használ még olyat..?
  • dronkZero
    Tipikus proli szokás, a kommunizmusban gyökerezik. Amikor egy terméknek egyetlen gyártója volt, és az országban más márkájú árut nem is lehetett kapni. Kommunizmus elmúlt, faszláma prolik megmaradtak. Ilyen ez.
  • Guren
    inkább az im=msn idegesítő. főleg azért, mert kb. az az egyik legfosabb csevegőprogram.