35806
-
Azt hittem eddig is erre gondoltatok :o
Akkor nyilván elbeszéltünk egymás mellett. -
megnéztem én is...ahogy alattam is irták, ez nagyon gázul néz ki :D -
Jahogy az egésznek ilyen feketének kellene lennie, nekem csak a videók kerete volt az.
Ez így mégszarabb :D -
Eh már, ez az újra váltott, szerencsére van 1 link a régire. :D -
Mehh, nekem ezzel sikerült átváltani rá, ez tényleg wtf :D Nagyon rámennek a tablet / mobil vonalra. -
miért másnak is feketének kéne lennie? :D
nekem is csak a videok kerete fekete :O -
Érdekes, nekem nincs ott....
Mind1, sikerült visszaváltanom a régire ezzel a linkkkel -
Nekem ott van hogy x videos, azt lenyitod és kész (subscribe gomb mellett).
Nekem csak a flash tartalom lett fekete (a video lejátszó gombjai meg ilyesmi) és nem tudom, hogy miért jó, hogy ilyen okádék lett az egész. :D -
Nemtom, de ezt már én is beraktam egyszer XD Cod 4 rulez XD -
nekem arra annyit mond, ha fölé viszem az egeret, hogy Subscribe to this channel. Ami elég érdekes egy olyan csatornánál, amire már fel vagyok iratkozva :D. Így a gomb nem is csinál semmit ha rányomok. -
Nekem még mindig ott van, van egy gomb a neve mellett és arra katt. Bár lehet nektek előbb átváltott :/ -
Alapból tök egyszerűnek kellene lennie a használatának, ehhez képest még most sem tudom, hogy hogyan lehetne ebből az új dizájnból kihámozni a feltöltő további videóit anélkül, hogy belenéznék a profiljába... (mint régen a videó fölött volt egy vízszintes lista)
Régebben ha egy olyan videót néztem, ami több részben volt fent, csak bele kattintottam a felső listába, és a második videó az egyből a következő rész volt (dátum szerint feltöltve ugye). Most meg ha nem dobja ki a suggested videók közé, akkor keresgélhetek percekig. Emellett sokkal erőforrás igényesebb az egész oldal. -
google, gmail, google+, ezek után kell még mondanom valamit?
-
Nem tudom, de ez a fekete design ez hányás. -
-
-
Érdekes írás Pokemonról: http://cartoonoveranalyzations.com/2009/04/09/pokemon-explained/ -
lol...tényleg elég gáz... :D -
geo91 #20194 és tényleg :D -
Fekete csík passzol majd az új globális kinézethez ^^
Amúgy meg wtf:
-
geo91 #20192 a youtube állandóan újít valamit... csak én vagyok olyan maradi, hogy felbassza az agyam? mi a bánatos macifaszért nem jó ahogy van? :D -
2szer elbasztad, és még szar is.
-
Fuck it: http://player.vimeo.com/video/25665948 :D -
-
zomg
-
Z kijött iPadre, QQ -
:D
-
ldavid #20185 :D -
-
-
-
:DDDDDD -
-
Ritkán beszélek hanggal, de még egyszer sem volt problémám a hangminőséggel, ellentétben a WLMmel, ahol pocsék és mégis felzabálja az egész sávot. -
Én már több éve használok Skypeot, igaz csak a külföldön élő rokonokkal kommunikálok rajta, de azért heti 1x-2x szoktam beszélni rajta, eddig semmi bajom nem volt vele, tökéletes a hangminősége.
Haverokkal meg gmail/g+ chaten szoktam dumálni. Wlm écs fácse csetet azért nem használom, mert ha ezekbe fellépek, azonnal rámírnak 3-4en, és nem hagynak békén :) wlm-t szerinten már 2 éve nem használtam... -
Kurvaszar a hangminőség, akadozik, elcsúszik, stb -
ba32107 #20176 Nem tudom, nektek mi a problémátok a skype-al. Több mint 1 éve napi 8 órában használom, és soha semmi gond nem volt vele, pedig chatelek, fájlokat küldök, és telefonálok rajta folyamatosan. A gépemet nem lassítja, nem fagy le, áttekinthető... legjobb IM platform szvsz. -
-
Ja, az idegesítő. :D Nem lehet wampserver-rel együtt futtatni. De azt be lehet állítani a Skype-ban, hogy ne használja a 80-as portot. -
öhm...nem használom egyik közösségi oldalt se és nem is nagyon akarom, az msn(wlm) böven elég...amugy is a legtöbb ismerösöm msn-t használ...
meg pl nem hiszem, h facebook chat-re be lehetne képet szurni ugy mint msn-be...
azt meg nemtom, h van-e benne olyan funkcio, h ha nem vagyok online akkor is lehet üzenetet küldeni és ha belépek megkapom :)