35806
IWimv2m.jpg
  • ldavid
    így már jobban tetszik a Sims 3 :D
  • Guidorace20
  • Guidorace20
    test:
  • csokalaci
    Már az eleje óta nézem, és szerintem tök jó.
    Ezt amúgy Ludum Dare-re csinálja 48 óra alatt.
  • Guidorace20
    404 : Anyád nem van.
  • Fresh Duke
    #20952: (Y)
    #20953: +1
    #20960: Mert te biztos jobb vagy. :) Bár, tény, hogy olyan bugok vannak a Minecraftban, amelyeket fogalmam sincs, hogy hogy tudott összehozni... Vagyis, van rá elképzelésem, de azért neki olyat nem illene hibáznia.
    #20964: Problem?
  • daeemoon
    XD
  • Büdös Bohóc
    tudom, erre megy ki itt a játék
  • karajjj
    van itt elég programozó, most inkább az fog jönni, hogy kinek nagyobb a e-pénisze :D
  • Büdös Bohóc
    Az ilyen "utalgatok arra, hogy """bennfentes""" vagyok" féle kommentektől mentsétek meg a topikot. Senki nem kíváncsi arra, hogy melyikőtök olyan faszagyerek, hogy programozó.
  • Zomil
    persze mert jokor volt jo helyen :)
    nem ö szarta a spanyol viaszt csupán szerencséje volt, h felhypolták a játékát :)
  • S2000
    Ezzel a szar tudásával is sikerült magát pcsagazdagra keresnie, azért:D
  • Hegi90
  • Zomil
    notch a "nagy" programozo...még meg is érteném ha a sok pistike azért lenne oda, h nézheti carmack bácsit dolgozni, de hogy notch-ot...egyáltalán nem olyan jo pogramozo ö... :)
  • Hegi90
    tudom, hogy lassú, de a minecraft nekem valahogy nem akadozik... (crysis meg igen)
  • SzirmosSzisza
    Nem, Java lassú, ez köztudott :D Mondjuk attól függetlenül jó nézni, ahogy megcsinálja :)
  • Hegi90
    a hiba az ön számítógépében van :D
  • SzirmosSzisza
    Kbszott lassú. Minecraft is azért fut ilyen idiótán. Crysis pl fut nekem faszán, Bad Company 2 is, Minecraft meg akad ...
  • Hegi90
    mér? jóaz
  • Aquir
    hm :)
  • SzirmosSzisza
    Valaki szólhatna már neki, hogy ne Javázzon :W
  • Hegi90
    Érdekes:
    Notch, a Minecraft írója, elkezdett nulláról írni egy játékot, és közben streameli.
    link
    lent vissza lehet nézni az elejétől
  • N o N a m e
    :D
  • Zomil
    nem valami click to flash vagy ilyesmi?
  • Fresh Duke
    lol :D
  • artschi
    :D
  • SzirmosSzisza
  • Calver
    féloff, mivel tudom itt nagy elmék gyűlnek össze: volt régebben "valamim" tűzrókához (3.0, mert igazi férfi nála öregebb böngészőt használ), aminek egyik kellemes mellékhatása annyi volt, hogy addig nem indult el semmilyen flash, amíg én a két szép szemmel nem láttam azt a böngésző ablakában (kivételt valamilyen okból youtube videók képeztek)... most újratelepítettem rendszert mindenestül, és bizony fogalmam sincs mi volt az, viszont a hiánya baromira idegesít. valakinek van valami tippje? én abban a hitben éltem, h PrefBar volt ez az áldott addon (ha egyáltalán addon volt), esetleg egy GreaseMonkey script, de tévedtem, most pedig semmit nem találok ami ezt a hatást érné el (FlashBlock hasonló, de nem az igazi)
  • LasDen #20945
    vidéken élnek...
    country=vidék....
  • Hegi90
    "86% more likely to live in the country"

wat
  • G_ArchAngel #20943
  • Büdös Bohóc
    én meg csodák csodája azzal, hogy fogtam és kinyomtam rajta a gombot
  • [HUN]FaTaL
    lol, valaki vicces kedvében volt :D
  • GregSB
    És mindez a PC-s játékoknak leáldozott topicban :D
  • geo91
    loool :DDD
  • Tinman #20938
    Friss, messzire nem kellett érte mennem...

• Zomil
    uhhh :D
  • commissioner
  • lpmaskmancick
    Ez nagyon kész:
    (ha volt már, akkor bocsi)

Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekből a szót.

És a Szóban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztá az Egyet a Nullától. És láta az Úr, hogy ez jó.

És mondá az Úr: legyen Adat! És így történt. És mondá az Úr: Foglalja el az Adat a megfelelő helyet! És megteremté az Úr a floppy-diszkeket, és a hard-diszkeket és a kompakt-diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó.

És mondá az Úr: legyen Számítógép, ahova a diszkeket be lehet helyezni! És elnevezé Hardvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.

És Szoftver még nem létezett akkor. De az Úr megteremté a programokat, nagyokat és kicsiket, fajtájuk szerint. És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek meg a Memóriát!

És mondá az Úr: teremtsünk Programozót és alkosson a Programozó új Programokat, és irányítsa a Számítógépeket, a Programokat és az Adatokat.

És megteremté az Úr a programozót és elhelyezte a Számítógép-központban. És megmutatta neki az Úr a Könyvtárszerkezetet, és mondá neki az Úr: használhatsz minden könyvtárat és alkönyvtárat, de NE HASZNÁLD a Windowst!

És mondá az Úr: nem jó a programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belőle, aki felnéz a programozóra, aki szereti azt, amit a programozó csinál, és elnevezé ezt a lényt felhasználónak.

És ott volt a Programozó és a Felhasználó a csupasz DOS alatt, és látá az Úr, hogy ez jó.

De Bill okosabb volt az Úr minden teremtményénél. És Bill megkérdezé a felhasználót: mondta-e az Úr, hogy ne futtass egyetlen programot sem?

És a felhasználó válaszolt: azt monda az Úr, hogy használhatunk minden programot, minden adatot, de mondta, hogy a Windowst ne használjuk, különben meghalunk.

És mondá Bill a felhasználónak: hogyan beszélhetsz olyasmiről, amit még ki sem próbáltál? Abban a pillanatban, hogy használod a Windowst, olyan leszel mint az Úr. Képes leszel bármit létrehozni egy egyszerű egérkattintással!

És a felhasználó látá, hogy a Windows gyümölcsei szebbek és könnyebb azokat használni. És látá a felhasználó hogy minden tudás haszontalan, mert a Windows képes azokat helyettesíteni.

És a felhasználó installálta a számítógépén a Windowst, és mondta a programozónak, hogy ez jó.

És a programozó azonnal elkezdte keresni az új drivereket. És megkérdezé őt az Úr: - Mit keresel? És a programozó válaszolt: - Új drivereket keresek, mert nem találom őket a DOS-ban. És mondá az Úr: ki mondta neked, hogy új driverekre van szükséged? Futtattad a Windowst? És a programozó válaszolt: Bill mondta nekünk!

És monda az Úr Billnek: azért, amit tettél, gyűlölt leszel minden teremtmény előtt. És a felhasználó boldogtalan lesz miattad. És örökké Windowst kell árulnod.

És mondá az Úr a Felhasználónak: Azért, amit tettél, csalódni fogsz a Windowsban, és az megeszi minden erőforrásodat, és lassú programokat kell használnod és örökkön örökké a programozó segítségére fogsz szorulni.

És mondá az Úr a programozónak: azért, mert hallgattál a felhasználóra, soha sem leszel boldog. Programjaidban hemzsegni fognak a hibák, és ki kell javítanod őket az idők végezetéig.

És az Úr kiűzte őket a Számítógép központból, az ajtót lezárta és jelszóval levédte.

GENERAL PROTECTION FAULT
  • geo91
    A:SD:A_SDASDASD