35806
IWimv2m.jpg
  • gergely1991
    LOL,nem csodálkozok.:D
    Nem a ip a lényeg hanem a videó hangsávja. :)
  • ba32107
    Én ezt használtam :D
  • gergely1991
    Erre jó ez..
  • ba32107
    Én a saját videómat nem tudtam megnézni, mert a zene alatta jogvédett volt...
  • benőmenő
    Ezt annyira utálom, amikor az egyik kedvenc zenekarom cd-je ott van az asztalomon (mellesleg limitált csak hogy bosszantóbb legyen), és a legújabb klippnél ezzel fogad a hivatalos youtube channelen. Basszus itt vagyok európa közepén, és egy szntén európai zenekarról van szó! Nonszensz!!
  • Aquir
  • Aquir
  • Aquir
    yep
  • LeWyTy
    Ez dejó
  • Hegi90
  • SzirmosSzisza
  • Zomil
    Infinifrag - ebböl jött az infiniminer
    Infiminer- ez inspirálta a minecraft-ot
    dwarf fortress is sokat hozzátett, és a wurm online amelyen notch is dolgozott
    ezek igy együttesen adták ki a minecraft alapjait :)

persze elöször csak a kreativ verziot készitette el ami az ingyenes verzio, majd folytatta tovább a survival moddal, amit jelenleg is fejleszt tovább.

Amugy akárhogy is nézem már az elején rossz 5let volt java-ban kezdeni, de gondolom notch azt ismerte a legjobban... :(
    sajnos kezd egyre több hátránya kijönni a javanak, kezdve azzal, h az ujabb verziok laptopokon szinte egyáltalán nem futnak annyira nagy a gépigénye...
  • Hegi90
    Ha jól emlékszek nem számított ekkora sikerre, mikor elkezdte írni. Valamilyen játékot akart "folytatni", aminek korábban abbamaradt a fejlesztése, és egy kis fórumra posztolta csak ki.

Asszem ezért van az, hogy van egy ingyenes verziója is, meg egy amiért fizetni kell.
  • SzirmosSzisza
    Ja, de a Minecrafthoz qrvára nem Java kéne, hanem C++ ha crossplatform akar lenni. De ja, egy 48 órás versenyre írhat abban amiben akar :-D
  • Jim Morrison
    jelentkezem ! :p nekem lett a legjobb statom.
  • csokalaci

Haverokkal baromkodunk source sdk-val.
  • Zomil
    erre a játékra böven jo a java, a minecraft-ra már kevésbé :D
    csakhát azt meg ugye nem fogja elkezdeni nullárol, bár ugytudom, h szorgos emberek irnak hozzá c++ szervert ami azért egész jo lenne :)
  • Hegi90
    assemblyben kellene írnia? ^^
    Én jobban szeretem azt a koncepciót, hogy minden programhoz vannak célnyelvek. Egy ilyen játékhoz bőven elég a Java is, mert nem kell nagy erőforrásigény, de még is könnyű benne írni. Másrészt ez egy kibaszott 48 órás verseny, mit pöcsöljön OpenGL-el?
  • Rage47
    gépzabáló
  • Aramir
    A háttérben van egy C64 is, igaz dobozban :)
  • KM
    Amiga lesz az...
  • SzirmosSzisza
    Meg kell találni a leggyengébb láncszemet és azt támadni, valami piti elosztó szervert vagy akármit.
  • Dzsini
    Amiga (még a brutális elsőgenerációs Amiga patkánnyal) és Cannon Fodder

• Bala10
    jó játék volt. :)
  • gergely1991
    Ez amolyan C64 feeling...na de éjszaka fél 1-kor?
  • RatBaG #21028
    ez... szép.

• Hegi90
    a destroy szerintem akkor is túlzás, de hát úgyis meglátjuk később :)
  • gergely1991
    Ha olyan "rendesek" ne kelljen már egy csomó "védelem" nélkül maradt ártatlan számítógépet mindenféle trójaival,malware-vel, illetve rootkittel megfertőzve nyitott porton keresztül támadásra bírni.

#21024: Ki tudja :D
  • Carlos
    Azért szerintem ez egy kicsit arcoskodás az anonymus-tól. Eléggé merész elképzelés, hogy széthekkelik a FB-ot. Max feltörik Zuckerberg profilját... :)
  • Büdös Bohóc
    szerintem eddig példa még nem volt olyanra, hogy anon csak beijeszt valakit
  • Büdös Bohóc
    ddosolni facebookot elég vicces lenne, vagy legalábbis eléggé merész
  • gergely1991
    Lehet,bár az sem kizárt hogy találtak valami biztonsági rést és annak felhasználásával manipulálják a FB működését(vagy egyszerűen megijesztik a tulajt a fenyegetésükkel).
  • Hegi90
    a "destroy" itt azt jelenti, hogy ddosolják pár napon keresztül?
  • SzirmosSzisza
    Törölte a cseles :-D
  • geo91
    kit-mit?
  • SzirmosSzisza
    bandelpls
  • RatBaG #21017
  • SzirmosSzisza
    Ja, akkor lehet nem lenne szánalmas próbálkozás :-D
    SVG for the win, sálálálá...
  • Jim Morrison
    jaja :/