35806
-
passz, az eredeti oldalon sem írták
-
mi ennek a neve? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!időzíthetően kapcsolgatja a Caps Lockot és/vagy nyomogat billentyűket (az entert nem) és mozgatja ide-oda az egeret - a delay azért van, hogy ne akkor induljon el rögtön, ha odamész a haver gépéhez, és belecsempészed egy szabad USB-be :) -
-
tl;dr -
-
ja xD basszus .... :D -
Zero 7th #21366 Elírta a "támadó hangnem" kifejezést "támadó hangmen"-re, hangman=hóhér.
Tudom, elég szar volt poénnak, de próbálkozni mindig kell... :P -
ezt a kettőt meg már csak linkben, mert nem akarok 10 oldalas hszt
olvasgassatok Critical Miss-t, mert jó!
-
-
Zero 7th #21363 Támadó hangmen?
Támadnak a hóhérok, meneküljünk!!!4
:P -
-FIXED-
-
bocsánat, támadó hangmenet el akartam kerülni, lemaradt ez : :D -
készül? ez egy tipikus egy órás munka... többet nem is érdemes ráfordítani. -
De hát a vízszintes FOV-ból kiszámolható, ha a képarányt is állítod. Külön függőleges FOV-ról azért nincs értelme beszélni. -
függőleges FOV-ról tudsz dobni vmi kis írást? eddig asszem csak BFBC2-nál láttam ilyesmit, és nem igazán vágom h miről van pontosan szó, google se nagyon segített.
mindenesetre amikről én beszéltem, az mind horizontális FOV - és a "jó" játék az, ahol szélesvásznú monitornál horizontális FOV feljebb pöccen (avagy hor+).
mondjuk a legjobb verzió az, ami DXHR-nél volt (és előtte én kb SWG-ben láttam ilyet, sok-sok éve) - menüben állítható FOV. -
nemtom nekem nem volt semmi bajom a jáccás után...:D -
A szélesvászon miatt szokták ma már a függőleges FOV-ot megadni - így "csak" a régi monitorosok szívnak :) -
én is tf2-ben min. 75-ről egyből a max. 90-re vittem a fovot:) -
amúgy emlékszem még a hsz-re, akkor is egy kisregénnyel válaszoltam 
most a Singularity helyét átvette a Dead Island, ahol sikerült mindent a lehető leggyomorforgatóbban előadni... tényleg, próbáljátok ki, olyan, mintha a lehető legmásnaposabban felpattannátok egy hullamvasútra, nekem 10 perc játék után több mint két óráig zúgott a fejem. csak példa kedvéért:
- 50-60° közti FOV
- iszonyatosan eltúlzott motion blur
- olyan head bob, mintha egy raptor lenne a főszereplő
- BLOOM. így nagy betűvel. csillog minden. MINDEN.
btw én is kellemes 120-as FOV-al toltam Quake 3-at (még 4:3-as monitorok idejében), volt is rá példa, h ismerős negyed óráig bámulta ahogy játszom... aztán két óráig forgott vele tőle a világ
-
mert egy csövön is nézel ki 
CoD készítőinek volt egy olyan megszólalása, ami bennem nagyon mélyen megmaradt - főleg mert annál jobban soha nem szerettem volna TCP/IP-n keresztül arconbaszni valakit - miszerint ők limitálják a FoV-ot 80-ra, mert szerintük "csalás" ha valaki magasabbat használ...
80. 16:9-es monitorod van, ahol a kényelmes 105, azon is 80. oké.
elindulva ezen a logikán: 5 gombos egered van, míg mások 2-3 gombbal szenvednek? rohadt csaló! ergonomikus billentyűzeted? nem érdemled meg, hogy zseniális játékunkkal játssz. 5.1-es fülesed? garantáljuk, hogy az Infinity Ward személyesen meg fog látogatni és agyonver, hiszen hogy képzeled, hogy ilyen tisztességtelen módon jutsz előnyhöz.
[apro]wow, ez de rohadtul passzív-agresszív lett
íme az ok, amiért én nem játszom CoD-ot multiban - mert a szó legszorosabb értelmében ha valaki 100-ra feldobja a FoV-ot, az csak konzollal lehetséges, benyomott cheat-ekkel. hmm, okos. -
igen én pont a 4 láb és 19" vagyok, ezért tudok jobban codozni mint sokan akik nem értik honnan láttam őket :D -
Én meg ezért nem szeretem az újabb fps-eket. Régen rohadt sokat quakeztem (most is heti fél óra Quake Live megvan), és rászoktam a 130 fov-ra. Most ha játszok egy Fear 3-al vagy Coddal, úgy érzem mintha valami csövön keresztül néznék a képre, nagyon idegesítő. Aztán még ott volt a Far Cry 2, ha lenéztem a játékban a földre, majdnem rámjött az öklendezés. Emlékszek még itt kérdeztem meg, hogy normális vagyok-e vagy a játékban van elbaszva valami :D -
Inkább ez az indok arra, hogy miért nem engednek egymás ellen PC-s és konzolos játékosokat: a nagyobb FOV hatalmas előnyt jelent, tizensok éve, mikor gimnáziumban még Quake-eztünk egymás ellen, akkor két dologgal vertük agyon az összes próbálkozót - egyrészt egeres irányítás (akkor jelent meg), másrészt 100-130as FOV (extrémeknek 140 feletti). -
geo91 #21349 -
nem annyira humor, de nagyon informatív, és alsó hangon is kötelezővé tenném fejlesztőknek:
field of view videojátékokban, avagy miért fogjátok "visszaküldeni" a vacsorát Dead Island-ozás közben
-
geo91 #21347 erről egy klasszikus simpson poén jutott eszembe amit dr. hibbert sütött el, mikor bart elgondolkodott hogyha egy visszaszolgáltatott golflabdáért 1 dolcsit kap, hány labdát kell összeszednie 100 zöldhasúhoz. szóval: "ezért járatom magánsuliba a gyerekeim" -
:DDDDDDD És 40 lájk lol -
ldavid #21345
#21344 ez király -
-
jöhet majd ide is :D -
-
-
-
Ha kész lesz kérjük az apk-hoz a linket :D -
Szabi1991 #21338 az insidesimracing nézettségét se a kiemelkedően jó tesztek okozzák.. :D
-
-
tescoba lehet fila pontokat gyűjteni, meg ocsóóó azt most mindenki abba jár :D -
árúházakban olcsóé dobálják az emberek után a fila táskákat....erre fel a nagy hajcihő.... -
PunkZoli #21334 mi a faszom ez a filatáska mánia? ez is ilyen meme vagy mi? buziskodás?