35806
-
"CoD-ot meg single miatt venni butaság, multiplayer miatt éri csak meg."
mondod ezt annak aki az összes cod multiba, kb. 3500+ orát beletett összesen :)
Single miatt sosem vennék cod-ot, akkor inkább már warez, de se a black ops-ot, se az mw3-at nem éri meg megvenni a multi miatt sajnos.
Black ops még csak-csak, mert hála égnek ott voltak dedikált szerverek, szoval az elején élvezetes volt játszani ismerösökkel, persze aztán kihalt a játék nem bérelték tovább a szervereket igy sajnos az már nem játszik. MW3-ben meg olyan csodás a "dedikált" szerver rész, h csak a matchmaking-el szerverre berakott játékban tudsz fejlödni, ha te választod ki a szervert akkor nem :D
Már régota nem tudtam igazán jot játszani 1fps-el sem, tf2-t meguntam igy 4év játék után, meg cs-t is(itt több mint 4év :D). :( -
Igen, általában attól A kategóriás, mert sok pénzből készült, ergo garantált(ish) a minőség. CoD-ot meg single miatt venni butaság, multiplayer miatt éri csak meg. Kivétel ezek alól a régebbi verziók, azokkal el lehetett lenni. Amúgy új CoDokkal én is csak úgy vagyok, hogy single végig, mert lehet csak 5 óra, de az viszont nagyon jól össze van rakva. Illetve a játék függ (sajnos) nagyban a fanbasetől is. Pl CoD2 szerverek még mindig vannak, CoD1 is, a többivel meg szimplán játszanak (ugye nincs dedikált :D). De pl ott egy indie játék a Monday Night Combat, ahol 2 szerveren vannak kb emberek, pedig nagyon jó szórakoztató játék :% -
Mitöl A kategoriás egy játék? Az mw3 azért A kategoriás mert nagyok sok pénzböl készült nagyon nagy a hype rajta és nagyon sokba kerül?
Mert sztem egy A kategoriás játéktol elvárja az ember a minöséget is. Sztem ahhoz, h egy játék A kategoriás legyen az is kell, h megérje a pénzért, és az mw3 megérné, ha olyan 3-4ezer forintért árulnák. De 12ezerért egy 4orás kampány szar multival sztem nagyon nem éri meg. Mondom ezt ugy, h kemény cod fan voltam/vagyok, megvan black ops-ig az összes rész(kivéve a World at war), de már a black ops is akkora pénzkidobás volt, annyira ügyesen beszoptam a hype-ot, h magamat szégyelltem utána, h azért a szemétért fizetni mertem, ráadásul 0day... -
De, de akkor egy magyar kártyapakli is A kategóriás játék ? :) -
Miért ne lehetne egy indie játékot(ami nehezen mondhato egy felturbozott flash-nek) egy A kategoriás játékkal egy lapon emliteni? Nem mind2nek az a célja, h engem szorakoztasson? :) -
Minecraftot azért nem említettem, mert van 4 millió+ eladott példánya. Ergo az tényleg sikeres. Sajnos engem a legtöbb indie játék egy picit feltupírozott flash játékra emlékeztet, ami ugyanúgy jó, el lehet vele szórakozni, de mégse említsük már egy A kategóriás játékkal egy lapon. Most valaki ilyennel szeret játszani, valaki meg nem, ízlés kérdése.
Amúgy nekem is van pár "indie" játékom, de max 1 órára tudnak lekötni, vagy a VVVVVVV(?) addig amíg meg nem halok :D
-
Na de hogy ne csak levegöbe beszéljek, az utobbi idöben ezek az indie játékok kötöttek le eléggé: Binding of Isaac, Magicka(jo nem teljesen indie, mert a Paradox adta ki, de sztem belefér a kategoriába), Revenge of the Titans, Trine, Achron, Beat Hazard, Frozen Synapse, Galcon Fusion, Rock of Ages, Terraria, Trauma
Aztán itt van a Dungeon Defenders ami 2,5 hét alatt 116.6 orát vitt el tölem és még mindig nem unom :)
Ezek igy azok amikkel az utobbi, kb. 3honapban rendszeresebben játszottam. De persze ezeken kivül még rengeteg zseniális indie játék van. -
Hát engem egy 15euros indie játék jobban tud szorakoztatni, mint egy 12ezres 4orás single kampánnyal rendelkezö mw3, bugos multiplayerrel, ahol megint csak szartak a balance-ra.
Nevetséges, de egy indie játék több végigjátszási idövel rendelkezik, mint az mw3...
Arrol nem én tehetek, h a minecraft-on kivül más indie játékot nem nagyon ismersz :)
benőmenő: én spec. a pc-s indie játékokra gondoltam -
indie játékon értsd az androidra/ájfónra, meg bármi más mobilra készült készült játékok 98%-át kb. Még mindig olyan kevesek? Gyakorlatilag a plants vs zombies is indie játék volt, amíg az ea fel nem vásárolta a stúdiót. Biztos azért, mert "elmaradnak", meg nincs piaca. -
He ? Indie játékok terén ? Nem azt mondom, hogy húdeszarok, de azért messze elmaradnak egy MW3-tól, minden tekintetben. Minecraftot most ne számoljuk bele :) -
RYO21 #22364 Nagyon kaki lett a Stronghold 3. -
Senki se mondta, h manapság nincsenek jo játékok, én csak azt jegyeztem meg, h manapság a fiataloknak az mw3 a király mikor azért valljuk be elég tucat fos a maga 4orás kampányával együtt. De hála a hype-nak veszik mint a cukrot. És szvsz skyrim-nek is csak a hype-ja nagy, de majd ha megjelenik a játék kiderül, de nem reménykedek tul sok joban.
Aki manapság jo játékokkal akar játszani azoknak indie játékok körül kell szétnéznie, persze van pár AAA cim is ami jo, de én valahogy manapság az indie játékok között találom meg azt amit keresek :)
Amugy stronghold 3-al játszott valaki innen? Milyen lett? -
Swarczi #22362 Egyetértek Pio-val. Most is ugyan úgy vannak remek játékok mint régen, sőt régen is ugyanúgy voltak rosszak, mint most. Emellett régen egyszerűbb volt gány játékot csinálni, mert lényegesen kevesebb volt a játékok fejlesztési költsége. Annyi a különbség, hogy régen a hype hiánya miatt a rossz játékok eltűntek a süllyesztőben, manapság pedig a marketing még a legrosszabb csőefpéest is elviszi a hátán... -
dettó :D -
Pio #22360 No offense, de szerintem a kelleténél egy "kicsit" komolyabban vettél egy szmájlis félmondatot. OFF vége. -
"Miért kellene párhuzamot vonni valaminek az időbeli elhelyezkedése és a minősége között? :D"
épp ezt kérdezem töled... -
Pio #22358 Erről jut eszembe:
-
Pio #22357 Miért kellene párhuzamot vonni valaminek az időbeli elhelyezkedése és a minősége között? :D
A személyeskedős részre való reakciót inkább skippelném. :) -
nem értem hogy függ össze, akkor nálad ami uj=jobb? elég elbaszott értékrendszered van akkor... -
Pio #22355 Hát persze, hogy nem, hisz #22348 ! :) -
morrowindnál ugyse lesz jobb, szoval én annyira nem várom, kicsit tul nagy a hype körülötte... -
kivéve ha az embernek van xdoboza, akkor már egy hete tolhatja... de meglehet h PC-n sem kell már sokat várni, Hollandoknál a boltok már árulják
-
Pio #22352 Még 3 nap....
-
Vagy ott a Steam azt csá :D -
Már a nosztalgia sem a régi... -
sorban nem állnék értük, de azé 1x végig lehet ezeket is tolni, mert annyit megér. meg szerintem azé egész faintos kis sztorit kerekítettek ki mw-be...legalábbis nekem tetszett a lezúzott amerika, romos fehér ház hasonlók...csak azt utálom, hogy a karakter akivel játszol az néma. ez akkora fasság, és a vele való interakciók is olyan hülyén néznek ki így....
Black ops-ba legalább már tudott beszélni emberünk, aminek szintén érdekes története volt... -
Pio #22348 Lassan mondom, hogy értsd: R-É-G-E-N M-I-N-D-E-N J-O-B-B V-O-L-T !-!-!-! -
Swarczi #22347 Azért az elmúlt évtized is bővelkedett nagyszerű alkotásokban! -
anno dio1-2ért vagy egy carma/doom/duke/wolf miatt sorban álltam volna bármeddig.
De kölök voltam és a zsebpénzem se volt sok:D
De pár c64 lemezt azért összeszedtem eredetiben.Óvom is őket azóta is:D -
hát elég szánalmas :D
sajnálom a mai tiniket, h ilyen foson kell felnöniük...de persze, mivel csak ezt ismerik igy nincs mihez viszonyitani... -
EZAZ ÉVEK ÓTA EGY N+1. CSŐFPS-RE VÁROK SIMÁN MEGÉRI ÓRÁKAT SORBAN ÁLLNI ÉRTE -
háh...rokonom készítette...:DD -
Énis beterveztem egy hét szabit ha megjelenik a D3.
-
Mit ne mondjak szerintem elég szánalmas :D -
-
commissioner #22339 Kedves tanárnő, kisfiam ma otthon játszik -
-
-
haha:) -