35806
-
Zero 7th #22494 Eheh, nekem meg pont ilyen egerem és padom van, a második fogásmóddal használom. :) Jó kis DeathAdder, kár, hogy kezdi megadni magát... -
Elvileg egyszer beállítod, hogy kényelmes legyen és marad úgy :) -
Kábé így kell elképzelni.
Ez egy régebbi modell:
-
Egész jól kézre áll, bár nem a "karmos" fogásra* tervezték.
* az egyik elterjedt egérfogási módszer:
A súlyozás az egérbe azért jó állítólag, mert pontosabban lehet mozdítani, nem csúszkál el - nekem sem kell (nem játszok olyasmivel, amihez ilyen precizitásra lenne szükség), édesanyámnak pedig ilyen egere van, ezek a legkönnyebbek, amiket találni lehet:
A4Tech Battery Free - az egérpadból kapja indukciósan az áramot, tehát sem akkumulátor, sem kábel nem kell bele, viszont egérpadhoz van kötve. -
Zero 7th #22490 Ja, hogy súlyok... :D Az jó, így már értem, viszont akkor meg ott vagyunk, hogy mi a picsára jó lesúlyozni az egeret egyáltalán? :P
Amikor bejöttek az optikai egerek, a seggem verdestem a földhöz, hogy könnyebbek lettek, nem kell cipelni a golyót. Ugyanebből kiindulva soha meg sem fordult a fejemben az infrás/rádiós egér, mert ott meg az elemek súlya rontja el az egészet.
Azt látom, hogy parasztvakító divat lett ezzel pimpelni az "elit" egereket, de minek, kinek van erre szüksége? -
Azzal a súlyokat tudod rögzíteni, nincs más funkciója.
Btw, nekem rat 5 van, marha jó cucc. -
Zero 7th #22488 Sok mindent nem értek, hogyan érsz el rajta, de legfőképpen azt az ezüstszínű potit, ami a seggéből lóg ki, hogy a tökömbe csavargatod?
Vagy ez egy kétkezes egér? -
karajjj #22487 milyen áron vesztegetik ezt? -
KaBuTo666 #22486 Ez már szerintem több mint egy egér...ez egy patkány. -
bizony, és én is meglepődtem rajta, hogy mennyire kényelmes (bár nekem egy kevesebb gombbal rendelkező változat van, az 5-ös)
bár ránézésre én sem vettem volna meg, de hozzám vágták, így szoktam használni :)
itt van a kínálat -
:DD
-
jaaa hogy ez egy egér??? Oo -
Zero 7th #22482 Itt a bizonyíték, hogy az idegenek itt élnek köztünk. Hogy ezt nem emberi kézre tervezték, az hótzicher. -
MadCatz MMO, szerintem, csak nézegettem oldalukat. -
nem új cucc, és ez egy cyborg r.a.t 7 másolat :)
vagy ez valami cyborg egér különleges változat?
-
Transformers o.O
-
-
Tessék:
-
-
geo91 #22475 link -
geo91 #22474 -

most biirtam működésre egy hackintosht a gépemen, ha ezt tudom akkor inkább kérek tőlük egy mac et... -
XXXXXXXXXXXXXXD -
Akkor jól láttam valamelyik nap. Röhögtem rendesen :D -
Akárhányszor látom, olyan jót nevetek. :'D -
videón viccesebb
-
Lehet vagy, mert nincs kedvem elolvasni az adott elem leírását :D -
Ugyanez itt is :-\
Cirmos: lehet azért, mert minden kis faszságért googlehöz nyúlsz gondolkodás helyett? :DDDD Én akkor keresek rá valamire, amire kell megoldás, mikor már nem tudok mit kezdeni magammal és hát... úgy 10-ből 9 esetben végül mégis magamnak kell rájönni, mert nincs rá megoldás -
http://iddqd.blog.hu/2011/11/17/a_nap_sarkanya -
Szerencsére az én problémáim mindig gyakoriak, szal rengeteg találatom van rá :D Főleg mióta Javával szenvedek ~.~ -
All long help threads
should have a sticky
globally-editable post at
the top saying 'DEAR
PEOPLE FROM THE
FUTURE: Here's what
we've figured out so far
...'
-
:D -
karajjj #22462 ezt néztem én is, hogy nem sok értelme van :D -
Pio #22461 ELTE-n csináltak g*cidrágán egy imaces termet, hogy aztán szinte minden órán vmware-ben/bootcampelve menjen a vindóz.
Ahogy elnézem, máshol sincs ez másképp... :)
-
karajjj #22460 wáááááááá :_S:DF-SAD:Fsad-f
-
-
karajjj #22458 elfogyott a pénz? :D -
mekkora szottyos feje van a szerencsétlennek -
LOL az LPT porton mit keres a pendrive?:D
Kicsit se unatkoznak... -