35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Hol találtad ezt a vicces képet ?
  • geo91
  • RatBaG #22532
    http://iddqd.blog.hu/2011/11/23/a_legrosszabb_jatekmagyaritas_evor
  • SzirmosSzisza
    Levlistára mondjuk kiküldenék egy levelet melléklettel fejek hullanának :D
  • Zero 7th
  • karajjj
    jaj :DDD
  • Blacksheep333
  • LasDen #22527
  • LasDen #22526
    szép munka
  • SzirmosSzisza
    Google logó!
  • Zomil
    kár, h uplink és darwinia kivételével megvan mind :D
  • Aquir
    így van
  • SzirmosSzisza
    Van új Humble Bundle, benne többek között Defcon :p
  • Guren
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
  • Hegi90
    a mostani is kényelmes

Amúgy én azt vettem észre, hogy "palm gripben" fogom, de valahogy a tenyerem mindig elemelkedik kicsit. Lehet nagyobb domb kéne rá? (most ilyen gagyiféle genius 220 laser van)
  • SzirmosSzisza
    Kényelmeset!
  • Hegi90
    Na ha már így benne vagy a témában: ha a mutatóujjam felső ízülete mindig megfájdul, akkor milyen egeret kellene használjak? Elég idegesítő dolog, és nem igazán tudok rá eddig megoldást.
  • LasDen #22515
    aha jó...régen volt má..akkor az..:D
  • Zero 7th
    Az elég színtisztán TPS akciójáték volt. Nem kaland, meg nem RPG.
  • LasDen #22513
    soha nem rajongtam az rpgért és wowot nem is próáltam egyszer se, de sok más online rpg-t igen, hogy hátha, de egyikse tetszett...aztán most kipróbáltam a skyrimet (főleg a hype miatt meg hogy sima rpg-t még nem próbáltam) és ez egészen bejön...
    bár így belegondolva régen játszottam a Drakannal az is rpg lehetett..hmm...mindig kalandként gondoltam rá...:D
  • SzirmosSzisza
    WoW-ot már nem nagyon érdemes elkezdeni, annyi alternatíva van most (nem feltétlen MMO)
  • Metalmilitiakid
    De mocskok, az első 20 szint ingyenes, ahol még könnyű, csak hogy megtetsszen az embernek :D
  • PLaci #22510
  • LasDen #22509
    mr t se maradjon le..:D
  • Guren
  • Dzsini
    Itt van egy köztes változat is:

Megszokás, ízlés, környezet és egér kérdése, hogy melyik a kényelmes.
  • ba32107
    Érdekes, szinte el sem tudom képzelni hogy úgy fogjam az egeret, mint ahogy a második tagmondatban írod. Nekem a tenyerem alja / csuklóm támaszkodik, és az ujjaimmal mozgatom az egeret. Mivel elég hosszú ujjaim vannak, ezért simán átmozgatom az egész képernyőt egy ujjmozgással, meg se mozdul a tenyerem.
  • Dzsini
    Nekem notebook egérnél szinte állandóan claw-ban van, és a kéztőcsont/csukló rész támaszkodik az egérpad szélén - palm fogásnál (pl. a RAT egérnél) viszont a csuklóm a levegőben van, és nem az ujjaimmal tolom arrébb az egeret, hanem az alkarom támaszkodik az asztal szélén.
  • Zero 7th
    Most figyelgettem egy darabig magam, hogy hogyan kezelem az egeret, és arra jutottam, hogy ez az egész palm/claw dolog egy baromság. Ha előretolom az egeret, akkor palm lesz belőle, ha hátrahúzom, akkor claw, az alapállás meg valahol a kettő közt van. Ez nem ellentét, nem két különböző módszer, ez az egér mozgatásának két végállása.
    Vitát le is zárhatjuk ezzel szvsz.
  • Guren
    >sok gyökér nagyon menőnek hiszi magát biztos

mi a faszt olvasok? D: azért fogom úgy, mert a másik módszer kurvára kényelmetlen.
  • Dzsini
    Hint: nem csak játékra lehet / szokták az egeret használni, és játék és játék között is van különbség egérkezelés terén (Civilization vs. Doom)
  • Büdös Bohóc
    Játssz huzamosabb ideig úgy és megérzed
  • Zero 7th
    Mert ez nyilván menőzés, nem pedig szokás kérdése, persze. Egyébként meg az egér mindenképp szétbassza a kezed, úgyhogy legyél magadra büszke, hogy másképp fogod, nyugodtan.
  • Dzsini
    Kisebb fajta, pl. notebook egereket úgy kényelmesebb, egyébként tényleg kevés a claw grip-es játékos egér.
    egy kis beszélgetés róla pl. itt
  • ba32107
    Miért bassza szét? Amúgy én nem is értem, hogy lehet máshogy fogni. Megpróbáltam a palm gripet (végig nyújtott ujakkal) hát én nem értem hogy tud így bárki is gyorsan egerezni, hiszen az egész karodat mozgatni kell, hogy mozogjon az egér. Nem?
  • Büdös Bohóc
    claw grip szét is bassza a kezed, sok gyökér nagyon menőnek hiszi magát biztos :)
  • Zero 7th
    Szerintem nem túl éles a határ, én nyújtott ujjakkal fogom, de nem fekszenek fel teljesen az egér hátára.
  • SzirmosSzisza
    Én mindig azt hittem, hogy palm vagyok, de mindig átállok clawra :(