35806
-
Hol találtad ezt a vicces képet ?
-
geo91 #22533 -
http://iddqd.blog.hu/2011/11/23/a_legrosszabb_jatekmagyaritas_evor -
Levlistára mondjuk kiküldenék egy levelet melléklettel fejek hullanának :D -
Zero 7th #22530 -
karajjj #22529 jaj :DDD -
-
-
szép munka -
Google logó! -
kár, h uplink és darwinia kivételével megvan mind :D -
így van -
Van új Humble Bundle, benne többek között Defcon :p -
-
-
-
a mostani is kényelmes 
Amúgy én azt vettem észre, hogy "palm gripben" fogom, de valahogy a tenyerem mindig elemelkedik kicsit. Lehet nagyobb domb kéne rá? (most ilyen gagyiféle genius 220 laser van) -
Kényelmeset! -
Na ha már így benne vagy a témában: ha a mutatóujjam felső ízülete mindig megfájdul, akkor milyen egeret kellene használjak? Elég idegesítő dolog, és nem igazán tudok rá eddig megoldást. -
aha jó...régen volt má..akkor az..:D -
Zero 7th #22514 Az elég színtisztán TPS akciójáték volt. Nem kaland, meg nem RPG. -
soha nem rajongtam az rpgért és wowot nem is próáltam egyszer se, de sok más online rpg-t igen, hogy hátha, de egyikse tetszett...aztán most kipróbáltam a skyrimet (főleg a hype miatt meg hogy sima rpg-t még nem próbáltam) és ez egészen bejön...
bár így belegondolva régen játszottam a Drakannal az is rpg lehetett..hmm...mindig kalandként gondoltam rá...:D -
WoW-ot már nem nagyon érdemes elkezdeni, annyi alternatíva van most (nem feltétlen MMO) -
De mocskok, az első 20 szint ingyenes, ahol még könnyű, csak hogy megtetsszen az embernek :D -
-
mr t se maradjon le..:D
-
-
Itt van egy köztes változat is:
Megszokás, ízlés, környezet és egér kérdése, hogy melyik a kényelmes. -
ba32107 #22506 Érdekes, szinte el sem tudom képzelni hogy úgy fogjam az egeret, mint ahogy a második tagmondatban írod. Nekem a tenyerem alja / csuklóm támaszkodik, és az ujjaimmal mozgatom az egeret. Mivel elég hosszú ujjaim vannak, ezért simán átmozgatom az egész képernyőt egy ujjmozgással, meg se mozdul a tenyerem. -
Nekem notebook egérnél szinte állandóan claw-ban van, és a kéztőcsont/csukló rész támaszkodik az egérpad szélén - palm fogásnál (pl. a RAT egérnél) viszont a csuklóm a levegőben van, és nem az ujjaimmal tolom arrébb az egeret, hanem az alkarom támaszkodik az asztal szélén. -
Zero 7th #22504 Most figyelgettem egy darabig magam, hogy hogyan kezelem az egeret, és arra jutottam, hogy ez az egész palm/claw dolog egy baromság. Ha előretolom az egeret, akkor palm lesz belőle, ha hátrahúzom, akkor claw, az alapállás meg valahol a kettő közt van. Ez nem ellentét, nem két különböző módszer, ez az egér mozgatásának két végállása.
Vitát le is zárhatjuk ezzel szvsz. -
>sok gyökér nagyon menőnek hiszi magát biztos
mi a faszt olvasok? D: azért fogom úgy, mert a másik módszer kurvára kényelmetlen. -
Hint: nem csak játékra lehet / szokták az egeret használni, és játék és játék között is van különbség egérkezelés terén (Civilization vs. Doom) -
Játssz huzamosabb ideig úgy és megérzed
-
Zero 7th #22500 Mert ez nyilván menőzés, nem pedig szokás kérdése, persze. Egyébként meg az egér mindenképp szétbassza a kezed, úgyhogy legyél magadra büszke, hogy másképp fogod, nyugodtan. -
Kisebb fajta, pl. notebook egereket úgy kényelmesebb, egyébként tényleg kevés a claw grip-es játékos egér.
egy kis beszélgetés róla pl. itt -
ba32107 #22498 Miért bassza szét? Amúgy én nem is értem, hogy lehet máshogy fogni. Megpróbáltam a palm gripet (végig nyújtott ujakkal) hát én nem értem hogy tud így bárki is gyorsan egerezni, hiszen az egész karodat mozgatni kell, hogy mozogjon az egér. Nem? -
claw grip szét is bassza a kezed, sok gyökér nagyon menőnek hiszi magát biztos :) -
Zero 7th #22496 Szerintem nem túl éles a határ, én nyújtott ujjakkal fogom, de nem fekszenek fel teljesen az egér hátára. -
Én mindig azt hittem, hogy palm vagyok, de mindig átállok clawra :(