35806
IWimv2m.jpg
  • Hegi90
  • Solten
    Na igen, -ha komolyak akarunk lenni- ez az eset is ravilagit arra hogy egyes szulok remenytelen esetek... :)
  • Büdös Bohóc
    apukát verném pofán, nagy esélyt adok, hogy csak rávette a gyereket a színjátékra, hogy a nintendósziktifóóóóóóros videóra legyen valami jó kis "válasz" videó.
  • Solten
  • GregSB
    Az igazi geeknek így néz ki a karácsonyfája :)
  • Guren
    én csak egyszer kraftoltam, de én is kupont kaptam. viszont nem panaszkodom, mert már két játékot nyertem :3
  • Büdös Bohóc
    most mi van?
  • Pio
    Nem is lenne ezzel baj, ha a szenek fixen valami értékeset dobnának. 2 adag szenet craftoltam el, mindkettő adott 50%os kupont olyan játékokra, amiken most 60-75%os árleszállítás van. Remek...
  • SzirmosSzisza
  • Rage47
    :D:D:D:
  • Calver

#22962: nem tudom belőni melyik a jobb/komikusabb... ez vagy az növényi olajos hűtés
  • Aquir
    :DD
  • SzirmosSzisza
    Pasztának !
  • Jim Morrison
    most kaptam karira többek között ilyen procit. Állat az fix!
  • Büdös Bohóc
    :DDD
  • SzirmosSzisza
    Ezért jó a laptop, értékeli az ember a régi (meg indie) játékokat
  • benőmenő
    bocs ott nem láttam milyenek, mert úgy csillog minden, mintha üvegszeme lenne a karakternek
  • RelakS
    heee?! Már megint fejlesztenem kell?! Afenemegette
  • SzirmosSzisza
    :DD

• Guren
    >bf3
    >okádék textúrák

o wow
  • lord nihilus
    hát talán az Prehistoric 2, az is csak visítva...
  • RelakS
    idén újítottam be majdnem csúcskategóriára, csak menne valamennyire
    Core i5-2500K proc, 4giga ram, Sapphire AMD 6870...
  • Rage47
    az a baj, hogy ettől függetlenül nem menne a gépeden:D
    enyémen legalábbis nem megy maxon :D
  • RelakS
    "a crysis 1 óta, - ami mellesleg 4 éve jött ki-"
    Nagy ég, hogy megy az idő...

Akkor már futna a gépemen? :D

A Far Cry is valamikor 2004-ben jelent meg, és az is már milyen jól nézett ki.
  • benőmenő
    Most nem azért, de a serious sam részek mindig is techdemoknak készültek, és a crysis 1 óta, - ami mellesleg 4 éve jött ki- ez az első játék, amiben nem okádék textúrákat tolnak az arcunkba a képernyő 90%-át bevakító lens flare-el (ala bf3), hanem tényleg a helyén vannak a dolgok, és egy konstans látványt kapsz, nem mint a bulletstormban, ahol a kaktusz egyik fele kaktusz, a másik oldala meg már úgy néz ki, mint egy polip csáp.
    A játékmenet, meg max egyedül fulladhat unalomba, de aki egyhuzamban addig tudja játszani, hogy megunja, az inkább menjen és éljen, mert túl sok időt tölt játékkel.
  • Zomil
    portálos karácsonyi képregény :D
  • Büdös Bohóc
    nem is az 1-et és a 2-t fikáztam...
  • DMZ
    A Serious Sam-ekre szerintem jobban ráillik az FPS jelző, mint az ilyen "lelövök 2 ellenfelet és 5 perc cutscene" kreálmányokra. Itt nem kell a golyó ballisztukus pályájára figyelni, nem baj, hogy elfér a hátadon 10 fegyver, pont ezért jó. Kikapcsol.
    Nekem például a Red Orchestra-ban (nyilván nem egy kategória) nem tetszett, hogy annyira realisztikus, hogy közvetlen közelről se találta el a az ellenfelet, meg azt se láttam honnan lőnek de meghaltam. Kinek a pap kinek a paplan.
  • Guren
    akkor cod-ozz, az a játékipar csúcsa.
  • gergely1991
    ChristmasGoogle
  • Calver
    protip: nem a te stílusod ≠ szar
    ha kategóriáján belül ténylegesen szar... na akkor lehet szarozni.

SS 1-2 kategóriájában (agyatlan hentelés) remek volt, harmadik részt még nem próbáltam, de egyszer sorra kerül az is.
  • Zomil
    látom fikázás az aztán megy, a szokincsed meg hatalmas, azt már mondjuk nem tudod megmondani, h egy fostalicska futoszalagon gyártott cod mitöl lenne jobb ennél?
    vagy egy bughalmaz tdu, esetleg egy lebutitott skyrim
  • jazzy
    Ez félreérthető volt, tehát ahhoz haverok kellenek, hogy játékélmény legyen, egyedül tényleg unalmas, ne értsd rosszul.
  • jazzy
    Igen, haverokkal serious samezni abban van játékélmény.. csak ahhoz kellenek haverok.
  • Büdös Bohóc
    fú képzeld játszottam és tudod már 10 éve is ásítottam attól, amit ebben "játéknak" neveznek. Nevetséges az egész, legalja garázsfejlesztők jobbat kitalálnak, mint ez a dögunalom.
  • Guren
    játszottál te már valaha serious sam-et haverokkal? nem hiszem.
  • Büdös Bohóc
    ja mert aztán a játékélmény az kiváló a serious sam 3ban :dddddd ne nevettess már úristen.
  • RelakS
    azért 10 éve az okádék fos grafikától is leesett az állunk, nem-e?
    Lásd pl Unreal ... ja, hogy 98-as játék, és egész jól nézett/néz ki, és még lebilincselő is volt? Bocsánat. Ma meg már a grafikai "fejlődés" címén olyan renderelő motorokat csinálnak, amin egy közönséges élsimítást sem lehet lefuttatni. (az utólagos mancsolást meg hagyjuk, apró cuccokkal nem tud mit kezdeni)
  • jazzy
    Játékélmény > Grafika és sajnos ezt mostanában a játékkészítők is kezdik elfelejteni, pont az ilyen "jelző" kritikák miatt..
  • Büdös Bohóc
    gta, cod, deus ex, skyrim, la noire, tdu

ja nem szar, csak úgy néz ki, mint egy 10 éves okádék fos játék