35806
IWimv2m.jpg
  • jazzy
    És ha egy moldáv és egy német lakik együtt Londonban? Nem értenék egymást az anyanyelvükön?
  • Rage47
    gondolom egész nap filmezik, és van 5 terrás winyójuk :D
  • Zero 7th
    Mondjuk ezek a BF3-as videók... Se nem ritka, se nem igazán nagy tétel egyik sem. Kb napi egy ilyet tudnék filmezni én is, csak a faszom fog több órányi videót felvenni 10 másodperc kedvéért. (Őszintén nem is teljesen értem, hogy hogy a picsába keletkeznek ezek.)
  • Büdös Bohóc
    Fake SZAG? :D LOL fel se tűnt senkinek, hogy nem is natív angol/amcsi egyik sem? Akcentus keményen hallatszik és ez még a videó elején nem gáz, csak mikor bebassza a monitort a csaj és ANGOLUL szól a párjához aki érezhetően ugyanolyan akcentussal szól vissza, ahelyett, hogy mindketten az anyanyelvükön tolnák az már nem csak gyanús.
  • Hegi90
    nem humoros, de wow...

• shenmuedc #23009
    Ha amerikai akkor más nem is lehet. Még amit kérdeznek se...
  • gergely1991
    Fake szagot érzek...
  • Solten
    Francokat, itt a csaj egeszseges, meg eleg jol turte hogy a faszi nem elegitette ki egy honapja... :D
  • Beast Machine
    Az egy dolog, hogy 8 órában játszódik, szíve joga, de hogy egy hónapja nem kettyintette meg az asszonyállatot... Itt vmi nagyobb gond van.
  • Re4zOon
    Inkább nem húzom fel magam basszus
  • Re4zOon
    Akkor vidulj!

• Zomil
    hát az oké, h a csávo egy fasz, h napi 8orában minecraftozik...de a csaj se komplett az biztos :S
  • N o N a m e
    A büdös kurva!
  • Zomil
    ezen felnevettem :D

• RelakS
    valahogy a Valve-féle robotos előadás jobban tetszett :D

23000-res ték
  • Zomil
    :D

• RelakS
    ez valahogy beteg :D
  • Zomil
  • Guren
    a gétéanégyezés a világ leghasznosabb időtöltése!
  • Zomil
    más játékkal nyilván nem...
  • Büdös Bohóc
    napi 1 órát kibaszol az életedből
  • Guren
  • LasDen #22992
    nekem olyannak tűnik mint a gitár hero...nyomkodni kell a megfelelő gombokat a megfelelő időben....
  • SzirmosSzisza
    Én is így voltam vele, de napi 1 órára lazán le tud kötni :)
  • I.C.ram
    Sosem értettem, hogy ezeket a szarokat az ázsiaiakon kívül hogy tudja bárki is élvezni.
  • Guren
  • Mazarex
    ez miből van? I
    I
    I
    \ /
    .
  • SzirmosSzisza
  • Hegi90
    _:SADADS_ADS
  • Dzsini
    Van egy másik részlet is:

ACT VII, SCENE II, CONTINUED
    Lifts-Her-Tail: My goodness, that's quite a loaf! But how ever shall it fit my oven?
    Crantius Colto: This loaf isn't ready for baking, my sweet. It has yet to rise.
    Lifts-Her-Tail: If only we could hurry that along. How would I accomplish such a task?
    Crantius Colto: Oh, my foolish little Argonian maid, you must use your hands.
    Lifts-Her-Tail: You wish me to kneed the loaf? Here?
    Crantius Colto: Of course.
    Lifts-Her-Tail: But what if the mistress catches me? Your loaf was meant to satisfy her appetite.
    Crantius Colto: Don't fret, my delicate flower. I'll satisfy the mistress's cravings later.
    Lifts-Her-Tail: Very well, but I'm afraid my oven isn't hot enough. It could take hours!
    Crantius Colto: Plenty of time, my sweet. Plenty of time.
    END OF ACT VII, SCENE II
  • RatBaG #22984
  • DIESEL DOG #22983
    :DDD
  • Blum
    - Apu hogyan kerültem én erre a világra?
    - Na jó fiam, erre a beszélgetésre előbb utóbb sort kellett keríteni,
    figyelj így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában, majd
    találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észre vette, hogy ezt megelőzően egyetlen tűzfal sem lett feltelepítve. Ekkor már késő volt CANCEL, ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak leOK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyűt és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Maradék idő a letöltés befejezéséig 9 hónap..."
  • SzirmosSzisza
  • Calver
    te ezt imádni fogod
  • Aquir
    :)
  • DIESEL DOG #22978
    :D!
  • SzirmosSzisza
    Cica hibaüzenet :D
  • szabod
    új meme?
  • SzirmosSzisza