35806
IWimv2m.jpg
  • Zomil
    jujj... :DD
  • Carlos
    IKSZDÉ!!!NÉGY!
  • karajjj
    :DDDDDDDDD
  • geo91
    :ASD
  • SzirmosSzisza
  • Dzsini
    Adblock/Plus van Opera bővítményként
    Custom CSS/rendszerszínek van Operában beépítve
    Flash(plugin) blokkolás van beépítve

Egy próbát megér, ha kérdés van az Opera topicban szívesen látunk, talán tud valaki segíteni.

#23769: Tvtropes-t olvasok :)

...és ha egy oldalon van 50-60 link, ami érdekel, akkor azokat megnyitom a háttérbe, későbbi olvasásra. A probléma ott van, hogy az első megnyitott linkről is találok még 20-at, és ez nagyon hamar kezelhetetlen mennyiségű tabot eredményez :) ekkor jön a duplikátumok kipucolása (van hozzá bővítmény), és a session elmentése, későbbi olvasgatásra.
  • Calver
    és ha már itt tartunk...

könyörgöm, ajánljatok nekem valami használható böngészőt, mert lassan firefox-nak hála átmegyek Charles Whitman-be - ma a drágaságom benyomta, hogy kívánom-e a lassan futó scriptet letiltani, ami lelassítja a böngészést... a lassan futó script az adblock része volt. nem lehet visszakapcsolni, legalábbis google nem talált rá választ, hogy hogyan...

szóval a firefox volt olyan kedves, és szétbaszta Adblock Plus-omat. nice.

összesen két dolog kell nekem: valami reklámblokkoló, és az, hogy egy klikkel ki tudjam nyomni ha akarom oldal alapszíneit (rendszerszíneket használja), valamint esetleg képek/js/flash sem árt. erre tűzrókánál ott a prefbar, de másnál még ilyen addont nem láttam.

szóval... ajánljatok nekem valami böngészőt, csak könyörgöm, ne kelljen még egy napig firefoxot használnom...

3-as verzió körül rá kellett volna hagyniuk, akkor még szép volt, gyors volt, stabil volt, ehhez képest ami most van... pfejj.
  • Blum
    Lehet,hogy tudatlan vagyok,de csak megkérdem...200tabnak miért kell nyitva lenni? Mit csinálsz olyankor?
  • Dzsini
    ...és nem próbálta még ki az Operát, esetleg azzal más gondja van, pedig az bírja a legjobban a rengeteg tabot. Nálam még 1 giga memória mellett a régi laptopomon is gond nélkül kezelte a 200 körüi tabot, most 4 gigával még nem sikerült ilyen módon megborítani, pedig a tvtropes nagyobbik fele nyitva volt már :).
  • SzirmosSzisza
    Van olyan aki azért használt Firefoxot, mert csak az bírja kezelni az 500 tabját, Chrome behal 100-200 után :D
  • Dzsini
    Igen, de az nem a PC Humor topic :) (bár ha .jpg vagy .avi típusú vörösekről és szőkékről van szó, akkor stimmelhet)
  • Carlos
    szőke vs barna vs fekete vs vörös vs egyéb...
  • Dzsini
    Mindenkinek kell egy hobbi - van, aki a fanboykodásból csinált magának egyet :)

15 éve az Amiga vs. PC háború volt a menő, de van még Intel vs. AMD, nVidia vs. AMD, Konzol vs. PC, Konzol vs. Konzol, Android vs. IOS, Windows vs. OSX, és még lehetne sorolni órákon át - ezeknél mind felmerülhet, hogy mire verik magukat, mégis megteszik, üdv az interneten.
  • Guren
    ugyanez megy most a telefonoknál is:

- HURR DURR NEKEM ANDROIDOM VAN ÚGYHOGY AZ IOS CSAK SZAR LEHET
    - NEM MERT AZ ANDROID EGY FOS MIVEL NEKEM IOS-EM VAN
  • benőmenő
    Okés vágom, csak amint valahol szóba kerülnek a böngészők, mindig vannak fanboyok, pedig ezek szerint az összes böngésző ezt csinálja, és saját tapasztalatból már észre vettem, hogy ahol az egyik összeomlik, ott a többi is. Akkor most mire verik magukat néhányan? Mert "az enyém jobb a tiéd meg szar" flame meg ott van az összes böngésző hírben/cikkben/topikban.
    Részemről túl van tárgyalva.
  • Guren
    azért van a ram, hogy használjuk.
  • Dzsini
    A bővítmények, a flashek, minden külön-külön folyamatban futna, erről szól a Chrome - és minél több szabad memóriád van, annál bátrabban fogja belakni, az Opera sok-sok éve így csinálja, ezért fut 64 megától 4 gigáig mindenféle gépen.
  • benőmenő
    direkt rámentem arra a nyomorult ikonra, hogy 1 db szerencsétlen oldal volt megnyitva, de máskor sem nyitok meg 3-nál többet.
  • Aquir
    érdekes egy chromeod van:)
  • SzirmosSzisza
    Nekem ha nincs megnyitva Chrome akkor is fut 2-3-4 chrome.exe, szóval irreleváns a tabszám :D
  • dante3
    Csak a szőlőt lecserélték fűre! :)
  • tommygear
    gondolom 150 tab meg volt nyitva
  • Dzsini
    még a Wikin is ott van, Google Street View-on is
  • ldavid
    nem is gondoltam, hogy tényleg létezik

• Büdös Bohóc
    ez a komment meg most csak azért, hogy tudd, hogy a rendszermemória méretétől és telítettségétől függően nyomja fel magát a chrome - ha van mire vernie magát, akkor telenyomja cachel, stb, hogy gyors legyen, ha nincs, akkor nem. De annyira nagyon értetek ti hozzá, hogy csak na!
  • KaBuTo666
    Szerintem meg te vagy selejt.
  • gergely1991
    A hiba nálad keresendő.:)
  • Mixe3y
    extensionök (csak, hogy egy normális választ is kapj:) )
  • FZoleee
    derp :)))
  • Aquir
    ha van üres mem, akkor használja ki azt a chrome
  • benőmenő
    Ezt most azért, mert mindig szidják itt a firefoxot, hogy sok ram-ot fogyaszt:
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Mari0, Portal és Mario keverék :o
  • karajjj
    én még a nem kikapcsolható ledeket is leragasztom :D
  • ldavid
    *villódzást
  • SzirmosSzisza
    Ha jól láttam kikapcsolható, de amúgy true, én pl mindig kikapcsolom a Num lockot is :D
  • pxxl
    *villodzást
  • pxxl
    nem rossz, ügyes. sokáig nem bírnám ezt a techno takony zöld villogzást este :)
  • DIESEL DOG #23738
    Ez igen! O.O
  • tutituti
    ez igen!
    irigylem és becsülöm akik ilyent összeraknak maguktól!