35806
-
én PC párti vagyok, de a szakmámból tudom, hogy pl amit a TV-ben néztek műsorokat, azoknak a 99%-át Mac-en vágják és szerkesztik Final Cut-al... szóval egy kicsit el van ferdítve a cucc -
lord nihilus #24698 valami mintha azt súgná hogy ez amerikai
-
Metric to standard. ... METRIC to STANDARD?!+!?!!?!?!??? -
lord nihilus #24696 #24687 -
Ha nem jön egy Apple-fan akkor kénytelen leszek azt választani, csak hogy vitázhassak. :D -
-
Ha választani kell, természetesen: -
i choose you charmander!!! -
lord nihilus #24691 én is...linux -
DIESEL DOG #24690 én már választottam... píszí
-
choooose your side! -
Vitázni támadt kedvem! -
lord nihilus #24687 -
Úúúúú kezdődik, mindjárt jön valami apple fanboy és kioszt :D -
!
-
Zero 7th #24684 Melóhelyről, hang nélkül videónézés előnyei... -
ha nem lenne az idiota röhögés közben még jo is lenne :S -

-
-
szerintem kapásból fejezzük le őket.
szarkazmust félretéve, aki nem játszott még vele, rakja fel. most.
modoknak hála egész kellemesen is néz még mindig ki, feltápolták benne a világítást és a textúrákat (bár ettől függetlenül még mindig olyan, mintha egy téglalap-fétissel rendelkező tervezte volna a pályákat, görbe felületet nem fog a kétlábú soha látni), Shifter meg baromi sokat ad játékmenethez.
és kurvajó. még mindig. remek történet, "bájos" szinkron (a mindentől mentés és a szarkasztikus hangnem között váltakozik), fasza RPG elemek, és tényleg minden karakter "egyedi".
az már csak extra, hogy ha az ember akarja, játszhat komplett pszichopataként, cafatokra tépve a történetet
-
-
Zero 7th #24678 "Leeeeend of seeeeend, hóóóm of the spájsz MELANZS." :D -
-
lol -
Kindred Blades #24675 De, ha a Deus Ex-et nem vágod egy screenshotból, akkor nyomi vagy. Nem kicsit, nagyon. -
Renegade #24674 gyorsan megnéztem a Dune2 introját, hát jaj, na persze nem a grafika, hiszen aki C-64en nevelkedett annak minden szép. :-) A narrátor lány hangja, szent szalmaszál, mint egy túljátszott hírolvasó, olyan furán nyomja meg a fontosnak tartott szavakat. o0 -
Zero 7th #24673 Cseresznyebefőttről az ugrik be, hogy haverokkal nemrég ittuk a "paraszt-koktélt", fater házipálinkáját muter cseresznyebefőttjének levével... :D -
Zero 7th #24672 Mondjuk amíg ez volt "A JÁTÉK" az iskolai PCken, addig én inkább játszottam C64-en, de akár még Videotonon is, mert nagyságrendekkel jobb cuccok voltak azokon. Aztán 8.ban már vittünk be Dune2-t, és azt toltuk... :P Addigra voltak már rendes gépek is, nem csak XT-k meg 286osok. -
JagFater #24671 A Csresznyebefőtt nem jo' :-)) -
alap!
-
jaja, nekem isiben még c64 programozás volt az órai anyag, és ha jók voltunk odaülhettünk a 286-oshoz (1 volt) és mehetett a:
cd jatek
cd eszkerek
eszkerek.exe -
Zero 7th #24668 De ez a kép így nem jó, Hercules-sárgának kellene lennie, nem szürkének. :D -
Atyaég, azzal a szerencsekerékkel én még játszottam. Mekkora süti volt. -
Zero 7th #24666 Ugyan, soha nem lesz unalmas hülyéken röhögni. Konzol vs PC vita kb olyan, mintha a homokozólapátot meg a szitát hasonlítanád egy Caterpillar homlokrakodóhoz. És meg vannak róla győződve, hogy a homokozó egy komoly építkezés. -
Én is csináltam egy összehasonlítást, de csak hogy lássátok tényleg mennyivel szebb a konzol!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Innen van a kép amúgy, az a baj, hogy lehet komolyan gondolja, de majd ha elmúlik 10 éves biztos rájön, hogy nem volt igaza
-
Most mondjam azt, hogy amikor megszülettél én már játszottam?
Az új generációs FPS-ek (doom 1-2, quake 1-2 + half life utániak) már nem érdekeltek sose. Ergó egy percet se játszottam velük. Én RTS-eztem.
Amúgy tényleg troll a csávó. -
meg hát amúgy is annyira unalmas már ez a pc vs konzol dolog nem? -
Zero 7th #24661 Nam azért vagytok nyomik, mert nem ismeritek fel a játékot, hanem mert egy ennyire átlátszó trollnak elhisztek bármit is. -
a Deus Ex-et mindenkinek illene ismerni akit kicsit is érdekelnek a számítógépes játékok.ez a játék nálam mai napig első helyen áll.