35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Ezt nem tudom hova, de srác megnyerte a cosplay versenyt és utólag kihívták őket színpadra interjúra

• tutituti
    :DDDD
  • RatBaG #25581

bocsánat
  • SzirmosSzisza
    Steam Community Hub :D

• Narxis
    :DDDDD
  • SzirmosSzisza

• LasDen #25577
  • Pio
  • tutituti
  • SzirmosSzisza
  • tutituti
    ez hihetetlen!
  • Blum
    Van egy-ket resz,amikor...:O

• Calver
    jó, de a legutóbbi (legalábbis glorious PC gaming master race számára elérhető) GTA is 2008-ban jött ki, azért írtam, h "napjaink játékaiból". mondjuk emlékeim szerint ott sem volt hiány lőszerben durvább fegyverekhez (meg vehettél is bőven).
  • tutituti
    Én pl nagyon odavoltma az rpgmakerrel készítet és ff szerű játékokért(most is mióta van androidon egykét jó) és ott pl tudtam hogy hú ez a penge jó lesz majd valamelyik társnak de mire odaértem már rég szint alatt volt.

Vagy fps-ekben nem lövök azzal ami nagyon durva mert majd a bosshoz jó lesz.Persze alap fegyverrel lett teljesítve.
    De én nekem a legjobb példa a fallout3-nv dio2 és elder scrollsban van.Ott mai napig is emlékszem hogy csak azért se dobom el mert jó statja van vagy mert ritka pedig nem kell.

A barangolás meg külön dolog.nincs olyan hogy ne menjek vissza checkpoint előtt.Sose lehet tudni alapon
  • SzirmosSzisza
    GTA számít? Mindent pisztollyal meg UZI-val lövök, mert az AK,M16,Sniper még egyszer jó lesz valamire
  • Calver
    inkább az, h napjaink játékaiból sok minden ilyen már kimaradt... pl mikor láttál utoljára olyan cuccot, ami túl jó volt ahhoz, h használd, így a játék végéig cuccaid között ült? talán ME2-ben Cain volt ilyen sokaknak, de azt én spec "kurvasokat" használtam (volt kb 10 lövésnyi lőszer az egész játékban), mert indokolt volt. régebben meg rengetegszer találkoztál ilyennel, bár a kifordításával is. (Baldur's Gate első részében pl kisebb nehézségi szinteken ülhettek cuccok között, hard/insane-en viszont vagy használtál bizonyos harcoknál olyan piákat amiből 5 volt az egész játékban, vagy... nos, meghaltál )

több helyre mentegetés szintúgy sokszor kimarad (vagy autosave van, vagy limitált - pl ME2-3-ban 50 slotot van és ennyi), de a körberohangálás bezzeg mindenütt megmaradt
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Mi történik a háttérben :)

• SzirmosSzisza
    Tönkretette ezeket az internet. Annyi minden néz az ember, hogy nehezen tudunk egy dologra koncentrálni (én legalábbis :c)
  • GregSB
  • artschi
    Én általában 2 slotot használok és felváltva mentegetek hol az egyikbe, hol a másikba.
  • benőmenő
    Nemrég az amnesia felét újra kellett játszanom egy bug miatt. Azóta a skyrimben már az 250. rendes save következik xd
  • Hegi90
    mindenki azokat a játékokat szereti, amikben ő is felnőtt (kivéve ha valami veterán gémerről van szó, aki egész életében rá tudott tapadnia képernyőre)
  • tutituti
    Ne a mai játékokat nézd.Azokban nem is kell menteni,az intro is szar(sőt az egész egy nagy interaktív intro),easter egg sincs benne.Kb semmi ami itt fel volt sorolva..
  • Hegi90
    jó pár évvel ezelőtt még így volt nálam is, de ma már leszarom az egészet ezek közül.
    Lehet ezért nem tart nálam tovább a játékok nagy része 1 óránál többet manapság.
  • tutituti
    kb. mind.
    De a multiple sloton hangosan felnevettem.
    Soha nem mentek rá a mentésemre.Így szokott a morrowindben 80-100 között mozogni.
    De az összes
  • Calver
    na, kinek mennyi van meg a tízből?
  • gergely1991
    LOL
  • RatBaG #25555
  • gergely1991
    másik lehetőség:D
  • gergely1991
    windows Xp esetén :
    start+alt+f4 majd K

Windóznál eltűnik, viszont a linuxnál még fennmaradt.
  • ldavid
    Luigit mindig is jobban szerettem :)
  • SzirmosSzisza
  • LasDen #25550
    az eleje kicsit lassú de beindul a végére :DD
  • Narxis
    az ilyen játékipari újításokat támogatom :D
  • LasDen #25548
    az új Mario & Luigi :D

• LasDen #25547
    hogy elrepül...:DDD de egy másik videóban meg leszál a bicóról és meghal :DD
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    Előtte le volt neki foglalva már a laptop azzal az ürüggyel csak ott tartják.
  • Dzsini