35806
IWimv2m.jpg
  • Narxis
    IE SUCKS
  • Büdös Bohóc
    lol, évszázad IT-s reklámja, mekkora önkritika és még ezt is a poénra fordítják :D
  • Zomil
    lol :D
  • Jim Morrison
    fasza internet explorer reklám :D
  • LasDen #26422
    nem túl rossz....AuZZie végigjátszását várom....az biztos király lesz :DDD
  • SzirmosSzisza
    :D

• Narxis
    loooool
  • Lambda
  • RatBaG #26418
  • LasDen #26417
    például azt, hogy a vonat örökké menni fog?
  • Dzsini
    Érdekli, hogyne érdekelné, de nem az egyéné, hanem a bevételt jelentő tömegé, amit a részletes statisztika elárul neki. Az, hogy ezt kerek perec leírja, az pedig - ahogy írtad - az emberi része, de ha valaki egy picit is elgondolkodik rajta, az ezzel tisztában van, és nem fogja a sértődött hercegnőt játszani amiatt, mert neki külön nem járnak kedvében.
  • Zero 7th
    Mit kell nézni ezen?
  • LasDen #26414
    :DD

(Kane és Lynch is cameozik a játékban egyet :D)
  • HunnernesKonge
    Nyilván üzleti érdekből csinálja, és nyilván nem saját maga találja ki miről kell beszélnie, és nem is saját maga veszi a játékokat amikről beszél, így valahol érthető amit ír a kommentekben, viszont tényleg szar látni, hogy mennyire nem érdekli a subscriberek véleménye. Ettől függetlenül jókat derülök a videóin, amikor meg olyat tesztel, ami nem érdekel, azt nem nézem meg. Emberileg nem foglalkozom a sráccal, viszont szórakoztat, és ez számít valahol... nem?
  • LasDen #26412
    ausztrál...pöppet messzebb van :D
  • Büdös Bohóc
    ja auzziegamer volt akit említettem, sorry, nem Ír, valamiért arra emlékeztem mikor írtam lejjebb a kommentet :D
  • Büdös Bohóc
    a borzalmas esetében azt jelenti, hogy az előző részekben full ugyanaz volt, erre volt pofájuk azt finomítani és változtatni, ami persze már nem adja azt az ismerős érzést a fanoknak és most köpködnek
  • Büdös Bohóc
    tirexi külföldi kiadásban
  • LasDen #26408
    Ha humor, akkor Criken viszi nálam a pálmát...amit ő meg a haverjai csinálnak az fantasztikus...meghalok a videók alatt :DDD

A másik kedvencem TheAuZZieGamer...a Hitman végigjátszását rohadt mód élveztem..Sky fuckin high...:D

A kevésbé humorosak közül megSideStrafe...attól függetlenül, hogy nem tetszik a játék, élvezem a WoT videóit, amiből rengeteg van, mivel tank mániás :D Plusz a DayZ-t is nála ismertem meg. Nem a legjobb gamer, de nagyon profi kommentárjai vannak...:D
  • Zero 7th
    Meg borzalmas irányítás, legalábbis amit hallottam róla...
  • vrtg
    Ha már totalcunt szóba került
  • HunnernesKonge
    Husky-t szoktam nézni, régen csak a Starcraft2 kommentálásért, most már a másik channelje előrébb van nálam. Végignéztem ahogy kijátsza a Black Mesa-t, most a HL2-t tolja, és annyira balfék néhol, hogy hangosan röhögök rajta.

A másik pedig Totalbiscuit, aki minden steamen kapható akciós/slágergyanús címről csinál bemutatóvideót (talán a Valve adja neki a játékokat?). Érdekes mód nála is a humorfaktor az ami oda tud szögezni a Tecső elé.

Szóval szerintem ha humoros, akkor a single-t is meg lehet nézni

Akit érdekelne...
    Totalbiscuit Youtube
    Huskystarcraft - SC2 Commentary
    Husky 2nd Channel
  • Büdös Bohóc
    silent hill 2 szerintem mai napig még ehető akár grafikai szempontból is (a köd miatt kis látótávolság volt, ezért sokkal nagyobb poligonszámmal tudtak dolgozni, mint akkor egy halom másik játék, csak néztem ki a fejemből emlékszem, hogy hogy nézhet ki ilyen jól egy játék). Hangulatban meg áááá utolérhetetlen. Ja és kegyetlen jó történet, több befejezés meg egy halom jó fejtörő.
  • RatBaG #26403
    én pl már sosem fogom a régi silent hill játékokat végigtolni, de ízelítőnek pont elég volt, mikor streamen néztem egy ideig.
    vagy pl egy-két konzolos game, amivel egyébként se tudnék játszani.
  • tutituti
    Azt én se értem mondjuk.De az esetek nagy részében multis stream van,a simát senki se nézi:)
  • Zomil
    Multis játék stream-jét megértem, mert abbol lehet tanulni. De hogy végignézzem, h vki egy single játékot végigtol...semmi értelmét nem látom, ennyi erövel végigtolhatom én is...
  • tutituti
    pár hónapja belestem twitchbe.Azóta csúnyán rákaptam a streamek nézésére.
    szvsz nincs azzal baj ha valaki azt nézi hogy msáok játszanak.Ebből sokat tanulhat pl.
  • Zero 7th
    Mondom ezt úgy, hogy múlt héten streameltem egy kis Dwarf Fortresst... Volt is egy nézőm! :D
  • SzirmosSzisza
    Hányszor kell még belinkelni a Batman + fánnidzsánkról nem linkelünk kombót ? :(
  • Büdös Bohóc
  • Büdös Bohóc
    azért van kivétel, egyrészt ha érdekel, hogy milyen a játékmenet, akkor úgyis ilyen videót találsz, másrészt van pár szórakoztató egyén a neten, akiknek a videóin jókat lehet nevetni :D Nem ugrik be most melyik fazon, van asszem egy ír gyerek, aki pl az előző hitmanből felrakott egy végigjátszást, minden héten jött kb 1 videó az egyik pályáról, akár több módon is végigvitte azokat és jó volt a duma benne :D meg a hülyeségei
  • vrtg
  • SzirmosSzisza
    Szinte biztos vagy, hogy ez streamen volt, csak vicces volt ezért fel lett rakva YouTube-ra is :)
  • Büdös Bohóc
    kép
  • Büdös Bohóc
    dat feeling, amikor már másodjára baszod el a bejelentkezési jelszót

• Calver
    nem tudom ki a kép eredeti alkotója, de alsó hangon is megnyerte az internetet.
  • Carlos
    +1
  • SzirmosSzisza
    Őt biztos szeretnéd akkor :3

• Zero 7th
    Szerintem amúgy is balfaszság youtubeon nézni ahogy más játszik...
  • vrtg
    Csak szerintem nem vicces és mellesleg rohadtul irritáló, mikor az ilyen emberek random elkezdenek visítozni/ordibálni a videóikban?