35806
IWimv2m.jpg
  • tutituti
    erről nem is hallottam:DDD
    akkor visszafogom magam amikor szidni akarom!
  • SzirmosSzisza
  • Zomil
    Gabe-nek hivják, és ha vki vmi csunyát mond rola(pl. vmi kövér vicc) akkor hl3 +1honapot csuszik :D
  • SzirmosSzisza
    Nem úgy hívják szegényt :D

Meg van egy olyan szójárás is már, hogy ha valaki rosszat mond róla, akkor a HL3 el lesz tolva :D
  • Büdös Bohóc
    ?
  • SzirmosSzisza
    +1 hónap

• RatBaG #26540
  • SzirmosSzisza
    Én is. De a héten nem lehetett semmi miatt sírni, kellett valami :D
  • Aquir
  • csokalaci
  • RelakS
    tőlem eddig kétszer is követelte
  • Aquir
    nekem továbbra is a nicket használja, de van olyan a beállításokban hogy "Begin using my full name on Youtube"
  • LasDen #26534
    én örülök, hogy válthattam, mert a felhasználó nevem nagyon fos volt :D
  • Zomil
    Nekem is szolt, de van olyan lehetöség, h nem akarom az igazi nevem használni és ne basztasson többet, na azota nem szol :D
  • tutituti
    na azt én is nagyon gyűlölöm!
  • LasDen #26531
    engem nem zavar...mondjuk nem is a rendes nevem használom :D
  • RelakS
    Én csak azt utálom, mikor megállapítja, hogy van google+ fiókom, és mindenáron a valós nevemmel akar kommentálni engedni
  • Zomil
    lol nagyon jo :)

hol a part2?
  • tutituti
  • Dzsini
    Nekem az volt a tippem, hogy könyvbeli illusztrációt próbált felismerni. De ennek örülök, piszok jó módszer a térképadatok feljavítására.
  • SzirmosSzisza
    Én se, csak beírtam Googlebe és ez volt az első találat :D

Mondjuk csak nem keverik összes a könyveket és a streeview képeket véletlenül :)
  • Dzsini
    Természetesen 21, de ezt a hírt nem olvastam még, köszönöm! Nem tudtam, hogy már erre is használják könyvolvasás mellett.
  • SzirmosSzisza
    21

esetleg :|
  • tommygear
    21
  • ldavid
    3 szerintem
  • Dzsini
    Most kaptam
  • Desiderata #26520
    jah, erre készült
  • Zomil
    nem vagy egyedül :D
  • SzirmosSzisza
    Ezt nem tudom értelmezni :D
  • LasDen #26517
    wadda...?
  • Desiderata #26516
    lol
  • Aquir
    ez meg miféle új módi?  

• Aquir
    jah, pár nappal ezelőtt már visszaállítottam, akkor ez a mostani gondolom végleges(?):)
  • RatBaG #26513
    na most már fixre beadta az újat, fél órája még egyszer ment a cookie törlés.
    viszont van ismét uploads only gomb, szóval így már fasza.

ja, hosszabb videóknál mindig belelapoztam. nem a hsz-ok minősége a lényeg, hanem hogy kb használhatatlan az oldal egyik funkciója. a számozott oldalakkal könnyű volt átlépni pár száz hsz-t, de ezzel a show more dologgal lehetetlen. lescrollozhatok kínáig, és még akkor is csak pár oldalnyi kommentet nyújtott ki, közben valahol fent meg had menjen a videó. egy csicskalángost kiosztanék annak a designer bandának, akik ezt így reálisnak gondolták és kiengedték a kezük közül.
  • RedDevilsza
    1. http://www.youtube.com/feed/subscriptions/u Én ezzel a linkkel érem el a youtube-ot, így csak a feltöltéseket mutatja egyből
    2. komolyan youtube kommenteket akarsz olvasni, ráadásul nagy mennyiségben? bőven elég szerintem a 2 top rated komment
  • RatBaG #26511
    nyehehe nekem is beadta megint
  • RatBaG #26510
    két nagy baja van:
    - show uploads only kihagyása
    - a kommentek új designja full lehetetlenné teszi, hogy nagyobb mennyiségű hsz-t átfuss a videó nézése közben
  • RedDevilsza
    Szerintem ez most kivételesen egy sokkal kezelhetőbb, szebb layout lett, nekem is már régebb óta van és tetszik.
  • RatBaG #26508
    nálam kb egy hónapja jelent meg, szenvedtem vele vagy két hétig, már kezdtem megszokni. aztán összefosta magát az adblock, azt újraraktam meg töröltem a yt cookiekat, és azóta ismét a régi designt élvezem :)
  • LasDen #26507
    igen, most ilyen nekem is....az oldalt nem üres terület, ha rákattintasz a gombra, akkor behozza az oldalsávodat, ami a főoldalon is megjelenik.
    mondjuk úgy több értelme lenne, ha eltűnteted, akkor oldalra csúszik az egész, ahelyett, hogy egy nagy üres semmi maradna.....