35806
IWimv2m.jpg
  • LasDen #26906
  • plu604
    hehh... jó hogy említik, manhunt 2-vel tök régen játszottam.
  • SzirmosSzisza
    #26891 :D
  • I.C.ram
    Ez milyen játék?
  • Calver
    Tropico 4
  • Dzsini
    próbáld meg itt, ha nem kapnál választ.
  • gotchaaa
    Fú, eszembe jutott emiatt egy régi játék, segítsetek kitalálni, hogy melyik volt az :D
    annyira arra emlékszem belőle, hogy felülnézetes volt, gyenge grafikával, több kis fegyveres embert lehetett irányítani ilyen laboratóriumszerű helyen, és ha valamelyikük megsérült(meghalt?), akkor egy másik ember a nyakánál fogva végighúzta a földön, beültette egy gépbe, ahonnan egy idő után sárga páncélos robotként szállt ki.
  • biomage
    ez a nap híre :D
  • Zomil
    lol :D
  • SzirmosSzisza
    trolololo
  • LasDen #26896
    A community coalition in Southington, Connecticut announced on Wednesday that it will collect what it described as violent games, CDs, and DVDs from the public on January 12. Each person who gives such a title to the group "Southington SOS" will receive a gift certificate to a local restaurant or bowling alley, and then the group will destroy the collected titles.

Southington is located about 30 miles (about 50 kilometers) from Sandy Hook Elementary School, the site of a December shooting that killed 20 children and seven adults, including the shooter. Susan Saucier, director of community services, said, "We're not saying the use of video games causes people to become murderers, but there's evidence that it causes increases in aggressiveness, fear, anxiety and desensitization about actions of violence."

The Hartford Courant newspaper listed several games as examples, such as Sniper 2: Ghost Warrior, Manhunt 2 and Resident Evil.
  • SzirmosSzisza
    A mostaniak közül a Tropico 4-et és a Thief 3-at nyugodt szívvel tudom ajánlani :p
  • kifli
    mi néha-néha játszogatunk vele, de tud elég nehéz lenni, illetve néha kicsit idegesítő is :D
  • Jim Morrison
    Jó játék? sokat gondolkodtam hogy megvegyem e, de aztán valamiért lemondtam róla.
  • SzirmosSzisza
    :DD
  • tutituti
    payday,the heist?igen,az mert bohócmaszkos srácok vannak alul

ok azt hittem hogy ez a "Ismerd fel a képről a játékot" topik:D
  • Blum
    "Trying to rob a bank when suddenly..."

• LasDen #26889
    egy régi..csak mer...:D
  • Narxis
    Hehe, mindegyik játékkal játszottam, az oroszlánkirályost végig se tudtam vinni mert valamelyik résznél annyira felidegesített, hogy nem játszottam vele többet. :D A Lotus-t viszont suliban toltuk multiban ami az osztott képernyőt jelentette, sokszor még össze is vesztünk azon, hogy igazából ki nyert. :D

A varázslós oldalnézetes hiányzik a legjobban, annak számomra nagyon egyedi hangulata volt.
  • Pio
    OFF

Tetszett a videó stílusa, ezért körülnéztem a csatornán.
    Mindenki, aki a '90-es években volt fiatal nézzen körül de sürgősen, zseniális humorú, nosztalgikus rövidfilmek vannak azokról az időkről, van itt Disney mesedélután, Játék határok nélkül, Kaland játék kockázat könyvek és minden egyéb, én órák óta elnézegetem ezeket a videókat.
    Egyáltalán nem ismerem a készítőt és tényleg nem offolnék ide amiatt, hogy népszerűsítsem, de ezek a videók szerintem tényleg zseniálisak, vétek lenne kihagyni bárkinek, aki megélte ezeket a dolgokat.
  • LasDen #26886
  • geo91
  • Zomil
  • Büdös Bohóc
    :DDDDDDDDDDDD
  • Nohab
  • RatBaG #26881
    diszkográfia: egy szerző, kiadó, előadó vagy együttes zenei felvételeinek listája
  • RatBaG #26880
  • The Protector
    diszlexia:olvasás zavar
    diszgráfia:írás zavar
    diszkalkulia:számolás zavar
  • gergely1991
    A diszlexiás egyébként az olvasási gondokkal küzd,gondolom a diszgráfiát akartad megemlíteni(az tartozik bele a írási nehézségbe).
    Ebből tulajdonképpen csupán az következtethető hogy az illető nem tudja az angolt.
  • Aquir
    :D
  • Aquir
    láttam másik topicban:)
  • Büdös Bohóc
    ez már nagyon erőltetett :D
  • tutituti
  • Zomil
    :D
  • Dzsini
    Mindig marad, egy régi Murphy törvény szerint ha bármilyen eszközt kellő számú alkalommal szétszedsz és összeraksz, kettő lesz belőle.
  • Narxis
    looool
  • SzirmosSzisza
    Jaa, elvileg azért, mert csak ezen a nyelven van, mert azt akarták, hogy "idegenül" hangozzon, szóval akár lehet halandzsául is, csak fura legyen az angoloknak. Nekünk magyaroknál pont nem sikerül elérni ezt a hatást :D

Amúgy on, bár ez lehetne horror is, szétszedtem a lapost hogy kiporoljam, aztán összeraktam, de maradt pár csavar :D
  • Aquir
    hallottam magyarul - csak a steam pontatlan :)
  • SzirmosSzisza
    Nézd meg videót róla youtubenon pl :p
  • Aquir
    a Sine Mora magyar fejlesztés, de nincs odaírva a nyelv:)