35806
IWimv2m.jpg
  • Zomil
    OMG...véletlenül rátaláltam :D
    Ez volt az, huhh ezzel mennyit toltam, arra emlékszem, h eszméletlen nehéz volt.
  • Zomil
    Nekem olyan volt amibe nagy NES kazettát is lehetett rakni, meg sárgát is :D
    És kinézetre egy az egyben ugy nézett ki, mint egy NES :D
    Mondjuk olyan NES kazibol csak 1db volt(halványan rémlik, h vmi kardozos cucc volt, menni kellett pénzt összeszedni kardozni létrákon járkálni, vmi sárkány vagy milyen tojást összeszedni, sajnos a nevére nem emlékszek), mert az elég drága volt, viszont a sárgábol volt 2szatyornyi :D
  • tommygear
    én vettem egyszer 2 kazettát különböző matricákkal, egyik vmi akció játék, a másikon valami autós
    persze mindkettőn ugyan az volt és persze egy hajós játék
  • tommygear
    jó hát nem mindneki újgazdag
  • The Protector
    Én is kb....Mortal Kombat annyira gagyi verzó volt nekem,hogy vér helyett ilyen kolbász szerűségek repkedtek ki az emberekből.Vannak amúgy jó NES emulátorok és ezek a játékok is simán futtathatók.Jnes a progi neve,letöltöd és töltesz játékot is ,2fájlból áll az egész,betallózod és megy is.Erőforrásigénye meg persze gyakorlatilag 0.

Érdekes amúgy,hogy akár hány ember volt annak annyi féle nevű és kinézetű gépe volt.Volt aki nintendónak hívta meg stb......de a kedvencem a bucsuban kapható Polystation volt(ilyet tesztel a gyerek a videóban)
  • Zomil
    A pc-s játékokat én ezen toltam elöször :)
    Lion king, mario, aladdin, mortal kombat.
  • The Protector
    Ezen én is meglepődtem.Nekem egy csomó játék megvolt azok közül is amiket mutogatott kazettán.A kedvenceim azok voltak amiken a dobozon és a kazettán szereplő játék köszönőviszonyban sem voltak.
  • SzirmosSzisza
    Nekem nem volt semmilyen konzolom :(
  • Guren
    akinek volt normális gépe
  • Narxis
    Ja meg volt egy lövöldözős pisztoly alakú kontrollerrel! :D 2 féle játékom volt belőle, vadnyugati témájú meg mikor repülő kacsákra kellett vadászni. Azok a régi szép idők...
  • Narxis
    loool, ilyen nekem is volt, legalább 4 ilyen nintendo hamisítványt elfogyasztottam, volt 1 amit forrasztással helyre lehetett hozni, de a kontroller is iszonyat szar minőségű volt. :D kazettából meg egy kisebb doboznyi volt, bánom, hogy eladtam végül. Amire emlékszem az egy repülős felülnézetes shooter volt, toltuk multiban is ketten meg mariora emlékszem meg még a szellemirtókra, volt biztos verekedős is meg valami batmanes. Volt olyan ami vásárlás után derült ki, hogy mekkora ratyiság, néha volt olyan amelyik nem is működött, de a kínai piacon a blokk és a vásárlás utáni reklamáció vagy a garancia ismeretlen fogalom volt. :D
  • LasDen #27135
    Én nem ismerem...játszottám vele mikor kicsi voltam, de nem tudtam mi fán terem ez a gép:D
  • tommygear
    hát ez így egy nulla, ki az aki ezt nem ismeri?!?!?!?!
  • gergely1991
    Akkor használj linuxot, abban nincs olyan lehetőség hogy a pen-drive csatlakoztatásakor azonnal lefuttatná a vírust.
  • akyyy
    hát, e igy eléggé szar, be se tudja kapcsolni:D meg nem is ismeri őket.:(
  • Zomil
    Lool, ott volt a Batman&Flash azzal mennyit toltam, egy csomoszor végigvittem :D
  • csokalaci
  • Calver
  • Renegade
    egyik volt munkatársam volt kint tavaly kínában, vett szifont meg valami csili nokiát, a kettő volt úgy 10k huf, senki nem mondta meg, hogy nem az, még a cimkék is stimmeltek
  • Szabi #27127
  • skinnyman
    Uj ie logo?
  • pxxl
    mobilt valaki? :D

• Narxis
    Ez jó lesz.
  • daeemoon
    Köszönöm szépen! :)
  • Dzsini
    Ha már határozottan látod, hogy nem dolgozik, akkor rendben van - nagyobb fileoknál (ha ki van kapcsolva a gyors eltávolítás, mint pl. a normál merevlemezeknél), akkor a kiírás úgy történik, hogy a rendszer azt jelzi, hogy ott van a file, de eközben még a memóriában ül egy része, és a lemezre csak szépen lassan írja ki (lusta kiírásnak is hívják - részletesebben itt olvashatsz róla angolul, vagy wikipediában). Azonnali visszaolvasáskor pedig a merevlemez mellett a rendszermemória is részt vesz az olvasásban, ezért pl. az olvasási sebesség azonnali visszaolvasáskor nagyobb is lehet.
  • daeemoon
    Nem ismerem ilyen szinten a működését, ezért kérdezek.

Ha felmásolok egy filet a pen drive-ra, és határozottan látom, hogy nem dolgozik, és fent van a file a meghajtón, akkor miért lenne oka neki cacheben tárolni (természetesen íráskor)? (Tényleg érdeklődve kérdem)
  • Dzsini
    Hogyne lehetne, igaz, eSATA-nak hívják
  • Zero 7th
    De hát...de hát... a pendrive nem is lehet SATA-s! :P
  • LasDen #27118
    a készülő Steve Jobs filmből....
  • SzirmosSzisza
    Ne használjatok pendriveot a felhőben a jövő!
  • RelakS
    Yolo?

mittudomain... gyorsabb fájlkezelés/szerkesztés? Minent cache-el, aztán majd akkor pepecsel, mikor eltávolítod. Évekkel ezelőtt linux alatt volt érdekes, hogy milyen gyorsan dolgozok floppyra, de ha ki akartam venni, majd egy percet darált :D
  • Hegi90
    mondj egy okot amiért valaki átállítaná.
    egyébként meg YOLO
  • RelakS
    esetleg használod olyan helyen, ahol átállították?
  • Hegi90
    ha alapbeállítás akkor miért kéne aggódnom?
  • RelakS
    A windowsokon alap beállítás az azonnali eltávolíthatóság. Kapcsold ki, és utána nézd meg, mi történik, ha leválasztás nélkül kiveszed :)

A vinyóimmal sem volt nagy gond amúgy, akkor sem, mikor írás közben az USB vezérlő gondolt egyet, és talán a fogyasztása miatt kivágta a cuccot a rendszerből. A windows persze anyázott, meg talán volt olyan is, hogy törölhetetlenné vált a fájl. :)
  • norbi4567
    Lassan 9 éves Kingston pendrive-om, amit napi rendszerességgel használok, nagyon ritka hogy biztonságosan távolítom el.
    És még mindig gond nélkül működik :)
    Persze amíg villog rajta a LED addig többnyire nem piszkálom.
  • RelakS
    Aztán majd csodálkozol, ha valahol nincs a gyors leválasztás beállítva, és még nem kerültek fel a pendrive-ra az adatok, csak valahol egy cache-ben várakoztak :)
  • daeemoon
    Az csak akkor gáz, ha még ír a pen drivera... Nekem szerencsém van, és a Kingston pendrivejaim még LED-esek. Villog, mikor írás/olvasás történik. Így nyugodtan le vehetem, mikor végzett.
  • item
    A szakszerű leválasztást vajon mennyien alkalmazzák ? Ez a leggyorsabb út a pen halálához,ha csak ki-be huzigálják leválasztás nélkül. Bár mondjuk a normálisabbak azért szokták bírni.
  • flashpointer
    omg