35806
-
Az egy másik játék: Dust 514.
Érdekes módon csak PS3-ra jött ki (Sony :c), de ugyanabban az univerzumban játszódik a kettő és össze is vannak kötve. videó -
Mióta vannak ilyen földi harcok benne? -
Blum #27944 FAIL :DDDDDDDD -
Rohadt jók ezek a videók
-
:DD
-
Jo de multiban már nem félelmetes, viszont a single marine-nal... :) -
Főleg mikor 4-en vagytok Marineok és mindig egy Predator van. 4-en egy helyen kucorogni és sikítani mikor látszik valami a mozgásérzékelőn :D -
pedig AvP2 legjobb móka. főleg multiban. egymás ellen. egy melléképületben. vízibogár(?) invázió idején. amikor véletlenszerű időközönként egy-egy a nyakadba esik.
[apro]soha nem hallottam még felnőtt hímeket olyan gyönyörűen sikítani -
Challenge: Mikor kijön a játék szerezd be, legyen webcamod is, és egy megbeszélt időpontban twitchen vagy valahol streamelni fogod ahogy játszol és ugyanígy a képernyő egyik sarkában meg te leszel. Nem kell orvosi műszer, majd mi nézzük a reakcióidat :p
-
:)Érdekes,mert játékban az egyetlen szörnyfaj amitől összeszarom magam azok az ALIEN-ek.13évesen rettegtem az AVP1-2-ben.
Zomil:Majd meglesem ezt az Amnesiat,mert sokszor hallom a nevét. -
Nah igen...Marine-nal sosem voltam képes végigtolni a játékot(mondjuk mostmár simán menne, de amikor fiatalabb voltam akkor nem) :D
Bezzeg alien/predatorral szemrebbenés nélkül. -
de van ellenpélda is...én régen az AvP2-ben, mikor a marine-nal voltam, akkor bizony volt rettegés rendesen...pittyegő szar meg minden :D -
Érdekes én pont a Slendertöl nem tudok félni :D
Viszont amnesiabol nem tudtam 1oránál többet egyhuzamba játszani :D
Nem vagyok fosos, meg nem kezdek el sikongatni vagy ugrálni a széken, egyszerüen csak érzem, hogy na akkor most elég a napi adrenalin bombábol :DDD
Bár az amnesia-nál is csak az elsö felénél féltem aztán miután már párszor szembe fut az ember a szörnyekkel, meg elötte mászkálnak ugy már nem elveszti a varázsát. -
hozzateszem, talan azert mondom ezt, mert en sem voltam a videon levo emberek koze bevalasztva, halalra fosom magam az ilyen jatekoktol :D
amnesia traileret is most nezem, hat az is eleg necces :D -
ez nagyon jo! :DD -
Engem kéne odaültetni valami orvosi szerkentyűvel.Hihetetlen jól bírom a horror játékokat és nagyon jól viselem az ilyen helyzeteket.Nem nagyon volt játék ami eddig meg tudott ijeszteni,mindez amiatt van mert sajnos benne van a fejemben az,hogy ez csak egy mp3/vaw hangfájl és pixelek sokasága.Valahogy nálam nincs meg a varázs.Nagyon-de nagyon rá kellene hangolódnom a játékra,hogy bele éljem magam.Ami utoljára meg tudott ijeszteni az a Slender,de másodjára meg harmadszorra már nevetve ment az is akárhol bukkant fel a fickó. -
Szerintem ha egy fogpiszkálóval agyon bírnám idővel szurkálni akkor se félnék tőle, mert tudom hogy csak idő kérdése. Sztem így a tuti. -
nem pisztoly, shotgun vagy atombomba kell...egy vascső, egy ütő vagy valami hétköznapi tárgy, amivel nem csak bújócska lenne a játék...
am RE meg SH sikeres lett így is :D -
Persze, hogy a parafaktort. Ha tudja az ember, hogy le lehet győzni azt ami vele szemben áll, akkor ott lenne vége a játéknak, a félelem kb 80% eltűnne a játékból és már megint nem érne semmit. -
ez meg tök érdekes játék. Nem olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. A végére a családom jól meg is betegedett és nem maradt soha semmi péz :D
-
tudom, játszottam vele :D nem is nyerte el a tetszésem igazán...
értem, hogy ezzel a parafaktort akarják növelni, de ez meg a másik véglet, hogy nincs semmid csak lámpád...:D -
Ha így gondolkozol akkor Amnesia-val ne akarj játszani, ott külön meg is mondják neked, hogy nem tudsz küzdeni ellene csak menekülni :D -
Eriq Martinnak a legjobbak az idegei :D Egy durva jelenetnél sem láttam, hogy mutatták volna. De amikor mutatták, akkor is minden kommentrál nélkül koncentrált a játékra :D
Am azt nem értem ezekbe, hogyha egy ilyen helyen vannak, ahol látják, hogy valami szar van, akkor mért mennek úgy tovább, hogy nincs náluk semmi csak egy mobil v valami amivel világít? Nekem az lenne az első, hogy keresek egy csövet v valamit, amivel minimálisan megtudom védeni magam :D -
azt hiszem én 10mp-ig se bírnám :D
(ijesztgetős)
-
http://i.imgur.com/COWwO1x.gif -
Na ez hasznos. :D -
az utolsó berendezkedett kurva a legjobb, tábortűzzel, tüzifával :DD -
ldavid #27919 nem kellett sokáig várni :D
http://magyarlanyokstreetview.tumblr.com -
Kíváncsi vagyok milyen forradalmi dolgok lesznek, remélem legalább olyan szintűek mint legutóbb a multitasking meg a felülről lehúzható gyors menü
-
Terméket nem valószínű hogy bemutatnak, új OS-eket viszont tuti. :) -
jah:D -
Apple tervezne valamit mar ki lenne szivarogva :) -
Júni 10 hétfő fincsi lesz :)
"Monday, June 10th: Microsoft's E3 keynote, Sony's E3 keynote, Apple's WWDC keynote." -
Vagy CTRL + egérgörgő fel-le :) -
RYO21 #27912 Méretezni kell az ablakot, az egyik oldalánál fogva. -
Ja hogy zúúúmolni kell -
Ezzel mit kell csinálni? Sehogy nem tudom megszólaltani :) -
:O
-
-
ldavid #27907 wtf