35806
IWimv2m.jpg
  • I.C.ram
    Jó nagy kamu ez...
  • SzirmosSzisza
    http://donottouch.org/ (ha nem jön be semmi próbáljátok meg Firefox alól)
  • RatBaG #28144
  • zeli
    lol :DD
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDD
  • SzirmosSzisza
    :DDDD

sry a 9gag logoért :(
  • SzirmosSzisza
    Berakom ide, szerintem nagyon jó, aki nem érti így járt :D

• cenobite

Feküdtem! :)
  • Narxis
    Ez kurva jó! :DD
  • RatBaG #28137

• geo91
    [URL=http://index.hu/tech/2013/05/14/jatsszon_breakoutot_a_google_kepkeresojen/]néhány perc móka #1[/URL]

[URL=http://index.hu/tech/2013/05/14/idogyilkos_jatek_a_street_view-n/]néhány perc móka #2[/URL]
  • RatBaG #28135
    http://index.hu/tech/2013/05/14/lelottek_a_kozossegi_orosz_rulettet/
  • Szabi #28134
  • RatBaG #28133
  • Aquir
    érdekes, főleg a színváltoztatás:)
  • Dzsini
    Csontváry KOCKA Tivadar: ‘Zarándoklás a Windows 8-hoz’
  • Narxis
    W-T-F
  • RatBaG #28129
    upsz, a második képet már elfelejtettem áttölteni...

• Dzsini
    imgurról nem batmanezünk.
  • RatBaG #28127
  • Pio
    Nem humoros, de mindenképp érdekes előadás arról, hogy a Riot hogyan kísérletezett a LoL játékosokkal annak érdekében, hogy sportszerűbbé tegye a közösséget.
  • RatBaG #28125
  • pxxl
    ez egy REKLÁM! REKLÁMozzák, hogy mennyire jó az a sisak, mert a gagyikkal szemben szépen elnyeli az ütéseket. Ezen mit kell fennakadni?
    Gondolom a mustáros chis reklámon is napokat rágódtál, hogy hogyan dughatta meg a mustár a chips-et a folyosón, hisz az csak egy üveg volt...
  • Pio
    Igen, az csak a 2010-es tv sorozatból tartalmazott jeleneteket, a websorozatból sajna nem.
    Sokan amúgy a TV sorozatot az eredeti websorozat meggyalázásának tartották. Tény, hogy sokkal profibb volt és látszott rajta, hogy pénzt is pumpáltak bele, ami miatt sokat vesztett a "gerillavideós" bájából, de szerintem mind a webes, mind a tv sorozat nagyon szórakoztató a maga módján.
    Viszont találtam egy ILYET, szóval úgy fest, találkozunk még a srácokkal.
    Illetve T-Baggel sajna nem, autóbalesetben elhunyt. :( Emléke köztünk él:

• GregSB
    Most nézem az eredeti nem is volt benne :)

• benőmenő
    u cant deal with mah inglish skillz
  • GregSB
  • Hegi90
  • Pio
    Egy kis nosztalgia, hihetetlen, hogy már 8 éve volt... *egy könnycseppet elmorzsol*

• SzirmosSzisza
    lol

• flashpointer
    De ez nem parasztvakítás ez ez... erre nem tudok mit mondani.
    Az első ütközésnél mikor szürkesisakok vannak nekiütődik az előttelévőnek a sisak plexije, és az lökné meg a következőt a sisak hátulján.
    A hihetetlen keménységű plexi, ami oylan rugalmatlanul ütközik, hogy teljes mozgási energiáját képes átadni (Ami ugye tudjuk hogy itt elsősorban a tömegtől is függ, és ebben az esetben a sisaknak elhanyagolhatjuk a tömegét (legyünk nagyvonalúak) az emberhez képest, ami azt jelenti hogy a feje és a sisak között is teljesen rugalmatlan ütközés van[gyakorlatilag rá van öntve a fejére nemis tudom miből, őket kéne megkérdezni, de valami irtózatosan angy keménységű anyagból(amiből annyi sisak készül)].
    Szerintem ezek szájborgok legalább, de az elsőnek és az utolsónak nyaki implantátumuk tuti van titánból. De mégse, mert még titáncsontok is kevesek lennének a szervezethez ha van rajtuk hús, és tippre nem a koponyájához van csatlakoztatva a sisak.
    Nem vagyok képes feldolgozni a videót, sokkot kaptam.
  • Sith
    Verzió 1 gagyi sisak pattognak az emberek, aztán az über állat sisak ami ad +5 dexterityt az elnyeli tehát nem lengenek az emberek tovább (mint a legtöbb normális sisak, igen paraszt vakítás).

• flashpointer
    vagy 5x végignéztem lassítva is, de a szürkesisakos próbán képtelen vagyok túltenni magam és egyre bizonytalanabbvagyok a mondanivalójával kapcsolatban is
  • kifli
    nézd meg mégegyszer
  • flashpointer
    Világos hogy kicserélik, de akkor sem értem. Mit kell nézni?
  • Sith
    Végig nézted te azt a reklámot?
  • flashpointer
    Ezmiez, egy sisak direkt azért véd meg van akkora rugalmassága hogy elnyelje a nemodavaló erőket, pont ellenkezőleg mint a reklámban
  • Jim Morrison
    ŐŐ rossz topik :D bocsi
  • Jim Morrison
  • tutituti
    Eddig azt mondtam hogy ez lehúzás szagú, mert eladják a dlc-t nekünk.
    most változott meg a véleményem!

Ez brutális lesz