35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Ennek a fele eléggé egyvelegnek tűnik. De ha megmondja melyik konzolról tudok olyan szerverre SSH-zni, amin olyan erőforrás van, hogy az xbox csak pislog, akkor szóljon
  • Narxis
    PC sucks? :O
  • benőmenő
    Most jóval több saját poén volt benne, amit meg átvett, az pedig annyira adta magát, hogy megkerülhetetlen. Jobb lett, mint a sony-s.
  • Magnum PI
    Szerintem jobb is lett.
  • Zomil

Jolvan látom sikerült megint lemásolniuk.
  • pxxl
  • SzirmosSzisza
  • Carlos
    mondjuk az iPad-nál minden jobb...
  • SzirmosSzisza
  • Zero 7th
    Ja, végülis. Betudom akkor annak, hogy ők csak szutykos konzolos földművesek, nem túl pallérozott az elméjük... :P
  • GregSB
    Simán accesoriesben van. Most csak régebbi verzióról találtam képet a neten :D

• SzirmosSzisza
    Valamiért mindig lehet hisztizni, jó példa erre, hogy pl redditen tegnap valaki posztolta, hogy ne legyen külső táp és kapott nagyon sok szavazatot, a kommentekben meg mindenki azt mondta, hogy mennyivel jobb a külső táp :)
  • SzirmosSzisza
    Bubuntunál milyen néven van a beépített eszköz? (külső találtam én is, de beépítettet nem)
  • gergely1991
    Inkább maincraftos videókat néznek, elavult textúrákkal.:D

Engem nagyon nem érdekelnek a konzolok viszont számomra elkápráztató ha olyan grafikát nézek mondjuk NES vagy C64-ről ami ritkaság lenne.
  • GregSB
    OS X, Ubuntu, Windows (Vista óta) beépített eszközökkel tud screenshotot csinálni a képernyőről, olyan kivágásban ahogy a user akarja :D
  • Dzsini
    És ugyanez lesz minden következő generációnál is, mert mindig vannak ifjú tizenkétévesek, és olyanok, akik nem hajlandók belenézni egy "történelemkönyvbe", hogy felismerjék az ismétlődő mintázatokat.
  • Zero 7th
    Én csak azt nem értem, hogy lassan HARMINC éve tudni, hogy miért szar a konzol: a fix, gyorsan elavuló hardver, a testreszabhatatlan, merev rendszer, és hogy a gyártók úgy szopatnak ahogy akarnak.

És mégis, most, 2013-ban hiszti van belőle, hogy ilyen.

Komolyan kérdezem, akik most ezen kiakadnak, azok hol a picsában voltak az elmúlt harmad évszázadban?
  • Dzsini
    Nem túl rég valaki panaszkodott, hogy XY funkciót nem tud megoldani a fotoshopban - egy fizetős szoftvert ajánlottak neki, akkor kiderült, hogy pénzt nem akar költeni rá / kalózkodni nem hajlandó.

...de azért a negyedmilliós Photoshop ott ül a gépén :)

(mellesleg a snipping tool / képmetsző (mire megtaláltam magyar windowsban...) minden ilyen célra teljesen jó)
  • gergely1991
    De a php már programozás.:D
  • gergely1991
    Az a baj hogy sokan fizetnének vagy warezelnének egy olyan programért,szoftverért ami kb ezt tudja.:D
  • Jimmyke
  • lord nihilus
    ?ASD?_A?F_S:AS_D?ASD:A?SFDSAF?SADASds
  • mrzed001
    Ráadásul felsorolni sem tudnám, hogy hány hibát ejtett ezen az egy oldalon
  • SzirmosSzisza
    Snipping tools yo!

Mondjuk egy HTML oldalt programozásnak nevezni szerintem eléggé túlzás :D
  • [HUN]FaTaL
    Vagy alt+printscreen :D

Amúgymeg hiányzik a doctype az elejéről
  • broman191
    Print screen + Paint már atomfizika...
  • Zomil
  • Blum
    OMG. Ongol a javabol :D
  • SzirmosSzisza
  • ldavid
    :DD
  • Dzsini
    és ez milyen igaz :)
  • sonic syndicate
  • ldavid
    nekem is ez jutott róla eszembe :D
  • broman191
    Nyilván, de attól még többre is futhatta volna, mint pár érdektelen trailerre...a PS4 reveal tele volt gameplay részekkel nem kevés új/exkluzív játékból. Gondoltam új Halo stb. erre csak abból készülő sorozat bejelentés, nagyszerű...a legtöbb dolog amolyan mindennapi hír kategóriájú volt, semmi ami miatt az az érzés támadna az emberben hogy kell egy box one, de tegnapra jelleggel. A nappaliban való mozdulatlan dögléshez nagyszerű társ a hangvezérléses tévézéssel és hasonlókkal, viszont a játékkonzol szerepéről ebben a prezentációban enyhén megfeledkeztek...de majd az E3-on, úgy legyen... :)
  • LasDen #28192
  • Dzsini
    Mert a játékokról majd az E3-on beszélnek, most inkább a szórakoztatóközpontot mutatták be.
  • broman191
    Nézni akartam, de nem bánom hogy lekéstem az élő közvetítést, az utolsó 10 perc kivételével...a játékok terén érdemben szinte csak az új CoD-ról beszéltek, pont a végén, a többi bemutató egy-egy a játékokból közel nullát mutató trailerből állt...ennél többre számítottam, a PS4 reveal mintha tartalmasabb lett volna...TV TV TV television TV.
  • SzirmosSzisza
  • akyyy
    ahoz képest hogy amit az új tud meg nyujtani fog, hamarabb fog jönni a kettes :D
  • pxxl
    mekkora tragédia lesz. :D

ne aggódj, 9. után jön az X, X1, X2, X3... :D mert az olyan kreatív amúgy is :D

mellesleg nem évente adják ki a konzolokat ;)