35806
IWimv2m.jpg
  • tutituti
    az nem ugyanaz,meg nem is keseredtem el egy kép láttán.csak amolyan megjegyzés volt :)

Zero 7th

ja hát nintendo az nintendo.
    ott minden boldog meg "lsd trip".

De mondjuk a mario-t anno kiskölökként unokatesóval egész éjjel játszottuk.
    zelda-t meg később.ezekete szeretem,meg még pár cím van.más Éra mint a pc vagy psx
  • Zero 7th
    Én hallottam róla, csak egyrészt konzolos fos, másrészt meg hihetetlen gagyi mondjuk egy X-Wing mellett ezzel az állatos faszsággal. Nintendo rettentőmód tehetséges abban, hogy a jó játékok hangulatát egy 20 kilós cukikalapáccsal pépesre bassza... Én speciel Mariotól is hülyét kapok, meg a Zelda sorozattól is.
  • Dzsini
    Rajzolj te is egy ilyen táblázatot, és tedd a kedvenc logodat a saját születésnapodhoz - legalább olyan legitim lesz, mint ez :)
  • tutituti
    én az vagyok.sajna életemben nem hallottam róla.örültem volna inkább egy Lambda Corp.-nak :)
  • Dzsini
    Igen, nagyjából ez a 12 juthatott eszébe :)
  • Zero 7th
    Aha, tényleg. Nem csoda, hogy nem ismertem...

Egyébként elég érdekes a válogatás. Ha régi, nagy frencsájzok, akkor mit keres ott a GoW? Ha konzolos, akkor a HL? Nem értem, mi a közös ezekben a játékokban, hogy ezek kerültek fel... Gondolom annyi, hogy a készítőnek ezek a kedvencei.
  • Dzsini
    Star Fox (nintendo)
  • Zero 7th
    Oké, és akkor elárulja végre valaki, hogy a szárnyas róka logó a harmadik sor elején az micsoda? :)
  • Aquir
    fene a német nyúlba :)
  • plu604
    Tévedsz, ez egy wolpertinger
  • Zero 7th
    Ew. Jackalope wiki, "cottontail rabbit papilloma virus" gúgli. Szerencsétlen jószágok... Nem linkelek képet, mert 16+...
  • Aquir
    én meg a játékban minden helyszínre-visszatéréskor megnéztem mindent (a NY alatti csatornarendszerbe kétszer is be lehet jutni, az egyik visszatérés után is), sokszor újra találsz extra dolgokat. Egyébként régebben is játszottam a deus ex-szel, csak valamiért nem vittem végig, de egy TB youtube videós deus ex felidézésre megvettem steamen :) ha jól emlékszem végül 640x480-ban vittem végig mert úgy pont végig kifért minden a képernyőre, az üzenetek is szépen beugranak középen, meg a kis szövegeket is jobban lehet úgy olvasni.   ja meg hát a zenéje is megér egy misét
  • SzirmosSzisza
    Én Halo, úgy hogy életemben játszottam vele kb 5 percet :d
  • Aquir
    jackalope:)   (más szempontból meg szegény nyulak)
  • Zero 7th
    Baszki, rákerestem, hogy "winged fox logo", és találtam egy ilyet:

Wehehe, vannak pihent emberek...
  • Calver
    azaz, rémlik nekem is, jól el volt rejtve

képet azért láttad, mert bent volt cache-ben, de itt van újra, mert tényleg örök érvényű

• [HUN]FaTaL
    Mario :D
  • Zero 7th
    Igen, a NY alatti bázisra, valami csatornába kellett lemászni, és ott elforgatni egy hidat, ha jól emlékszem. Többször olyankor találtam meg, amikor másodszor jártunk NYban, és akkor már nem lehet bemenni. Aztán nemrég újrakezdve lecsekkoltam az elején, és akkor beenged.

A kép meg nemtom, miért nem látszik, netről linkeltem kb az első találatot, délután melóhelyről én még láttam...
  • Zero 7th
    Én MK vagyok, de mi az a szárnyas róka?
  • The Protector
    Engem is a Mortal Kombattal.
    Facebookon egyébként a legtöbben UMbrella Corp-ok lettek.(jó magyaros mondat lett,tudom)
  • plu604
    engem marhára eltalált, Half-Life FTW :D
  • Carlos
    ResEvil? :)
    Sose szerettem. Félek én az olyan játékoktól. :)
  • Calver
    ez esetben: játékot nagy sebességgel felrak, ezeket hozzá felpakol, gyorsvonat sebességgel futkározik, napszemüveget hord éjszaka, élvezi minden idők egyik legjobb játékát.

én mentések alapján már majdnem két éve h utoljára végigtoltam, ermahgerd!

#28264: New York alatti bázisra gondolsz, ugye? én is egyszer csak totál véletlenül akadtam bele, bár az is eléggé az elején van még asszem, emlékszem örültem is h feltankolhattam puskához lőszerből
    DX alaptörvényes kép meg nem jön be, bár szerintem mindenki tudja miről van szó
  • SzirmosSzisza
    Umbrella Corp
  • Carlos
    Mi az 5ik?
  • Rage47
    AC yeah :)
  • Zomil
    umbrella corporation logo :D
  • Dzsini
    Kingdom Hearts
  • flashpointer
    mi az utolsó? O_o
  • LasDen #28277
    metroid, bár elsőre azt hittem az street fighter logo :D inkább lennék pokémonos :DD
  • benőmenő
    Nemár Halo
  • The Protector
  • lord nihilus
    Anomália:O
  • tutituti
    most mesélem mi folyik itt a topikban.

reakciója a képre."Naná!"

kb kismilliószor végigvitte már :)
    (fejből ajtó kódok ilyesmi)
  • SzirmosSzisza
    Vizsgakészülés közben ilyen gyöngyszemekre bukkanok :D

• Aquir
  • SzirmosSzisza
    Menjetek hátra 1-et :o
  • Zero 7th
    :) Akkor te nem, de már látom van jelentkező... :P

Csak hogy mindenki képben legyen:
  • The Protector
    Szánalmas,hogy sosem játszottam vele.A Human revolutions pedig az egyik nagy kedvencem volt.Na de ami késik nem múlik.
  • Aquir
    kösz szépen, én most áprilisban már végigvittem:D