35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    :DD

• Desiderata #28545
  • ldavid
    most meg rakhatja rizsbe
  • Systore #28543

• SzirmosSzisza
    lol

• akyyy
    k**** any*** chrome
  • lord nihilus
  • The Protector
  • Hegi90
    annyira elárasztotta már a netet ez a kép...
  • Hegi90
    azt hittem én vagyok a fasz, hogy kiverte nálam a bullshit alarmot
  • GregSB
    Samsung Apex :DDD
  • GregSB
    Bréking nyúz: egy dühös tömeg meglincselt egy új Mac Pro-t

• Fletley9
    ajj, de paraszt :DDDDD
  • Guren
  • Zomil
    Botokkal én sem :D
  • tutituti
    asszem valami joe bot volt vagy ilyesmi.az rögzítette a játékosok mozgását és később ezekből kalkulálta ki a lehetséges legjobb opciót.
    de ezt is csak úgy mondták a csés fanboy ismerőseim.én nem toltam kb 50 óránál többet egész életemben.
  • Zomil
    Jo hát már régen volt, utána nézni meg nem volt kedvem :D
    Csak annyira emlékszem, hogy amikor egy uj pályára ratkam be botokat össze vissza mentek aztán egyre jobbak voltak :D
  • SixPaths
    Az, hogy tanultak, az egy nagyon erős kifejezés. A játék analizálta a pályát, hogy hogy lehet X-ből Y pontba eljutni, és hogy milyen helyet lehet fedezéknek használni. De ehhez nem kellett a botoknak játszaniuk a pályán... :D
  • Zomil
    Viszont a CS-ben tanultak a botok nem?(1.6-ra gonodolok), mert mintha olyan rémlene, hogy mikor csináltál egy pályát akkor rá kellett küldeni öket, és el kellett telni némi idönek mire betanulták.
  • GregSB
    Szép mese.
  • Zomil
    Ezt én is megtaláltam köszi, de valami olyasmi volt a szöveg a földön, hogy kincs van a sarkon tul, és következö képkockában 1ütéssel megölték :)
  • SixPaths
  • Aquir
    uh:)
  • RatBaG #28523
  • Calver
    ez esetleg?
  • Zomil
    Kéne némi segitség. Szerintem ide volt berakva, ezért itt kérdezem(mondjuk átnéztem a képeket augusztusig visszamenöleg és nem találtam). Keresek egy vicces Dark Souls-os comic-ot, egy pár képkockás volt emlékeim szerint rendesen szinezett elég szép rajzolásu és a lényege az volt, hogy a földön volt egy felirat és a következö képkockán meghalt a karakter.
    És tudom, hogy itt sg-n láttam, ráadásul szerintem ebben a topicban, viszont nem találom, hátha emlékszik rá valaki :)
    (természetesen probáltam kárni google pajtás segitségét, de nem jártam sikerrel)
  • Aquir
    én is azt nem / sem szerettem, amikor a játékokban akárhol az egyik út jobban hozzákapcsolódott egy másikhoz, a harmadik irány meg félreesőbb/eldugottabb volt, akkor én az utóbbit választottam - persze a készítők meg azért alakították így, hogy az első felé tereljenek, mert arra kellett először menni, de az ember meg pont nem a nagyobb út felé megy, hogy ne hagyjon ki dolgokat...   tiszta hülyeség :D
  • RelakS
    A System Shock-os kép már csak annak a következményeként lett berakva szerintem ;)
  • [HUN]FaTaL
    Jah azt hittem #28511-ről beszélünk :)
  • RelakS
    Mert akkor az 1993-mas térkép miből van?
  • [HUN]FaTaL
    Doom sincs a képeken...
  • RelakS
    Doommal nem játszottam, szóval arról nem tudok mit mondani :P
  • Zero 7th
    Nem is a Duke Nukem van a képeken felhozva példának...
  • SzirmosSzisza
    Kövezzetek meg, de én jobban szeretem az egyenes dolgokat. Skyrimban tökre paráztam attól, hogy kihagyok valamit. Pl bemegyek az ajtón és cutscene hopp kihagytam a másik irányt, vajon mi lehetett ott?!! (mondjuk erre volt egy trükk: van egy varázslat, ami mutatja az utat, kereszteződésnél el kell nyomni és az ellentétes irányba menni :D).
  • RelakS
    ez mind szép és jó, csak pl a Duke Nukem 3D is pont olyan lineáris, mint a mai játékok, csak nincs cutscene.

Persze, ha már megvan minden kulcs, és minden ajtót kinyitottál, bonyolulttá válik, de mire ez meglesz, addigra gyakorlatilag egy kanyargós folyosón kellett végigmenni.
  • Blacksheep333
  • Aquir
    összegyűjtötte a sokmindent :)
  • Dzsini
    online RSS olvasó, szerveroldali frissítéssel
  • RYO21
    Mire volt jó ez a google reader?
  • flashpointer