35806
-
Ez egy megoldandó feladat a tudománynak, az ilyen ötletek visznek előrébb. -
Csak itt nincs alaplap, hanem MINDEN modul, modulként meg érdekesen tudod berakni az alaplapot, az meg tényleg vicc, hogy 1 blokknak van 4 réz lába és ennyi :D -
ldavid #29024 biztos az tervezte ezt is, aki az új MS logót. vicc..
-
Ha minden kis blokknak lenne egy komplex csatlakozója egy rahedli lábbal, amit aztán az alaplapon lévő chip összehangol, akkor még ok lenne a dolog.
A kérdés csak az, hogy lehet-e annyi csatlakozót elhelyezni egy alaplapon, hogy ez működjön, ráadásul úgy, hogy a sok kivezetés is elférjen.
karajj: Teljesen jó a számítógép hasonlat, csak másképp képzeld el az alaplapot!
Van egy központi egység az alaplapon, ami mindent mindennel összehangol, és az összes többi csatlakozó 1x-es PXIexpress (USB3, Thunderbolt, kinek mi tetszik).
A hangkártya lefoglal 1 csatlakozót, a proci, a videókártya 16-ot, a memória 8-at, a vinyó kettőt, ésatöbbi, viszont mindent oda dugsz, ahova akarsz. Képzeld el, milyen lenne, ha megtehetnéd, hogy a nagyon forrósodó procit az alaplap aljára, a ház elejébe száműzhetnéd, ahol egy méretes venti kínálja meg széllel, még mielőtt annak bármi más melegedő alkatrészen át kéne verekednie magát. -
Re4zOon #29022 Jobban belegondolva tényleg egy idiótaság az egész. Főleg, hogy minden négy lábbal akarna csatlakozni. Valaki mondja már meg, hogy 4 lábon a proci mit fog elviselni? Meg egy full HD képernyő? Meg úgy eleve, ha full HD a cucc, valamit lejátszanál, az enné a procit. De a buszt a képernyő foglalja... -
YaniMan #29021
Ha valami bődületesen gyors, sok bites LVDS busz az alap, és minden eszköz arra illeszkedik, akkor elvileg működhet. Más kérdés, hogy ugyanolyan sz. lenne, mint a mai PC-k, hogy hiába 5%-on megy a proci, mivel a winyó ezerrel dolgozik, minden áll. Ráadásul egy teljes képernyős mozgókép rendesen lefogná azt a buszt. És akkor még nem gondoltunk az X hónap után egyre idegesítőbben jelentkező kontakt hibákra! -
Az
-
Tök jó weboldal :D
Ez meg fun: http://helloworldquiz.com/ -
Itt kommentek között van 1-2 indok, miért nem menne. -
karajjj #29017 Úúúú de hülyének vagyok nézve. Na kifejtem bővebben, hogy mire gondoltam. Én azt nem értem, hogy megveszed a modulokat, egyforma csatlakozóval és tetszés szerinti helyre rádugod, hogy fog így működni? minden láb össze lesz kapcsolva minden lábbal a nyákon? Szerintem a számítógép nem helytálló példa ide, mert a procit csak proci foglalatba rakhatod, a memória helyére nem. -
Tényleg ezt ha leejted, akkor ugyanúgy szétesik mint anno a nokiak 8 darabra? :D aztán szedheted össze az utcán őket. "Hol a kamera? hol a proci?"
:D -
"hőbörgés, hogy nem elég vékony"
Én max azon hőbörögnék, hogy nem telik rá.... xD
(Vagy hogy folyton szétesik.
)
-
+ a több százezer konfogurálási lehetőség egy rémálom lesz az alkalmazásfejlesztőknek. -
az a szó, hogy számítógép, mond valamit?
Alaplap.
Ebbe raksz processzort.
Memóriát. Ha nem elég, cseréled.
Rádugod a HDD-t. Ha nem elég, cseréled.
Ha nem tetszik az integrált videó, dugsz bele videókártyát.
ésatöbbi.
Viszont ha ez telefonban megvalósulhat, akkor:
1: nem lesz azért ennyire egyszerűen kivitelezhető szerintem (lásd: évente / kétévente megjelenő inkompatibilis alaplapok és processzorok, azaz nem tudsz csak processzort cserélni pl, mert az új proc többet tud, több mindennel kell kapcsolatban állnia)
2: lesz majd hőbörgés, hogy nem elég vékony, stb. -
karajjj #29012 lehetséges ezt egyáltalán kivitelezni? :d -
részemről megvolt a 2 kattintás... -
Ez történik, ha egy designer mindenféle informatikai tudás nélkül kitalál valamit :D -
Ötlet tetszik, thunderclapen supportolni őket 2 kattintás és semmibe nem kerül... A lényege az egésznek hogy a nagy cégek észrevegyék mennyi embernek tetszene egy ilyenn ötlet. -
az más kérdés, én egy kövér nemet mondanék :)
De majd elválik.... -
az ötlet jó, de hogy lesz-e belőle valami.... -
ITT lehet supportálni :) -
nice -
Valve will soon let you share Steam games with friends and family on up to 10 computers http://vrge.co/19I6W8B
\O/ -
mint a kurzor? -
RYO21 #29002 Bocsánat, csak nemvagyok hozzászokva ezekhez a magyar szavakhoz. -
Mai gyerekek, akiknek a karakteres felület már csak a boot képernyőt (vagy még azt sem) jelenti? -
kurzor(mozgató)nyilak
Billentyűzeteddel kerülj közelebbi barátságba, és ne egérkurzorrra gondolj :)
-
RYO21 #28999 Oké, de miaz a kurzornyíl? Mert a kurzort ismerem, meg a nyilakat is de így összevonva nemtudom mit jelent :D -
lefelé megy mindig, a balra és a jobbra kurzornyilakkal mozgatod
amikor elérsz egy szintet, átvált party hard módra és ott csak egy sort látsz, úgy kell navigálnod -
RYO21 #28997 Hogy kell ezt irányítani? Mert nekem csak simán zuhan lefelé :D -
YaniMan #28996
És ilyenkor mi van?
http://users.atw.hu/yaniman/Ilyenkor_mi_van.jpg -
jogos :DDDDDDDD -
-
Kisgyerekeknek van jó sok játék Linuxra is :) -
láttam igen
te láttad, hogy vicceltem? -
Láttad csak a Steam linuxos kínálatát? -
>yell a lot when playing games on computer.
...
>This will turn off screen for 15 seconds on linux.
csodálkozik bazmeg, hogy ordibálnak a géppel? -
looool -
:D
http://superuser.com/questions/545329/how-do-i-make-a-machine-blank-screen-for-a-period-of-time-as-a-penalty-if-ce -
Vincentcloud #28987 679 pont első try, elég is volt, amúgy firefoxban ctrl+shift+k