35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
  • pajti
  • SzirmosSzisza
    shit happens bro

• GregSB
    Kíváncsi vagyok ki lesz. El(l)op esélyes, az nem biztos hogy jptúl jó lesz :D
  • Narxis
    Majd jön egy fiatalabb és végre rendbe szedi MS-t.
  • GregSB
    Ballmer elbúcsúzott

Az biztos hogy az egyik legjellegzetesebb CEO volt :)
  • gergely1991
    Rendben, akkor mai játék: Super Mario Forever,és egy (lengyel) srác fejlesztgeti.
  • LasDen #29099
  • SzirmosSzisza
    Windows fíling Linux alatt \o/
  • Szabi #29097
    only in Battlefield
  • pajti

• LasDen #29095
  • Metalmilitiakid
    Az első dolog ami eszembe jutott az Vektor című filmből a metros jelenet, az a nagyon idióta kérem hagyják szabadon a biztonsági sávot duma :D
  • SzirmosSzisza
    :D

• pajti
  • ldavid
    de mi van, ha szegény tényleg nem tudja a "különbséget" :D
  • LasDen #29090
    én a GTA FiVe-ra szavazok...
  • Blum
    Szerintetek?

• SzirmosSzisza
    :D http://www.theregister.co.uk/2013/09/23/vmware_to_customers_dont_install_our_software/
  • Szabi #29087

köszi...
  • benőmenő
    Basszus, nézd már meg közelebről. A GTA "kép" egy youtube videó gyök 2 bitrátával 240p-ben.
    Elavultak a konzolok, de ennyire azért nem. A GTA V ha jól tudom 720p-ben fut konzolon, szóval ezt a képet valami barlangi troll paintelhette össze.
  • LeWyTy
    Hát nem. De épp erről beszéltem... örülök hogy nem értetted.
    Pong-1976
    Minecraft-2009
  • Zero 7th
    Nyilván, de akkor a Pong is jó példa...
  • LeWyTy
    A minecraft arra szolgált példának hogy nem kell egetrengető külső hogy jó is legyen az a játék.
  • Zero 7th
    Nem, a Minecraft azért iszonyat szar példa, mert azt egyetlen csóka készítette a szabadidejében ingyen, nem egy párszáz fős cég 265 millió dollárból.

A-kategóriás játékot A-kategóriás játékkal érdemes összehasonlítani. Indie cuccok nem egy súlycsoport.
  • Zero 7th
    Igen, és pont ezért szar a konzol, mert vagy grafikád van, vagy fizikád, vagy AI-d, vagy játékmeneted.

Meg ezért mondjuk, hogy a szarfos konzolok visszafogják a fejlődést. Ha nem lenne konzol, akkor 2013-ban 2005-ös grafikával igencsak ciki lenne már kiadni egy A+ kategóriás játékot.
  • LeWyTy
    A minecraft egy pont hogy jó hasonlat arra a mit mondtam... egy sandbox, viszonylag új játék jó játékélménnyel még ha a kinézete gagyi is... az már teljesen más hogy a szar java alap miatt megeszi a gépedet reggelire.
  • LeWyTy
    A konzol ami futtatja a (nextgen) játékot majdnem olyan idős mint a másik játék... mit vársz? csodát? Ahhoz a pár textúrához meg polygonhoz képest azért a gta5 elég sok más dologra kell koncentráljon mint a modellek vagy a textúra.... egyébként is... ha jól emlékszem a GTA4 is legutoljára töltötte be rendesen a textúrákat... és szerintem ez a kép is töltés közben vagy után készült.
  • SzirmosSzisza
    Minecraft az pont rossz összehasonlítási alap, mert randa, de cserébe rohadt magas a gépigénye.
  • kifli
    nem fair egy 10 éves játékot összehsaonlítani, egy mai játékkal, ami egy 8 éves konzolon fut?

pc-n nextgenen valószínűleg szebb lesz...
  • LeWyTy
    A 10 éves képen a környezet szinte üres... csak a textúrák részletesebbek.
    A konzolokon az első amit visszavesznek a teljesítmény növelése érdekében az a textúra.
    Kíváncsi lennék full textúrával mi lenne a vélemény a GTA5ről... mer akkor látszódna mennyire lowpoly szar volt ehhez képest a MaxPayne2
    Majd a Nextgen konzolokon vagy PCn kell max beállításon öszehasonlítani ezeket.(mert így nem fair)
    -Én úgy vagyok vele hogy éppen leszarom a grafikát ha jó a játék... van elég sok ami nem épp a legszebb de többen játszottak már vele mint az összes GTAval együtt... MINECRAFT
  • Calver
    ...és ennyi volt a Touch ID.

teljesen ugyanazzal a technikával, amivel sok-sok éve is feltörhetőek voltak a hiper-szuper ujjlenyomat-olvasók. ki hitte volna...
  • Zero 7th
    Nem tudom, te hol hagytad a szemed...
  • Fura Alak
    Szebb????

Sokkal kevesebb object (tárgy), kevesebb textúra. Szerintem nem volt szebb.
  • kifli
    dehát a felső 10 éves kép, ami egy öregebb játékból van, mint a jelenlegi konzolok, miért szebb?
  • LeWyTy
    Akkor még inkább! (rossz dátumot találtam xD)
  • Zero 7th
    NYOLC éves a jelenlegi konzolgeneráció.
  • benőmenő
    Youtube lol
    Egyébként attól, hogy az alsón foshúgy 240p-ben van jóval részletgazdagabb a felső képnél. Az megint más kérdés, hogyan viszonyúl egy modolt GTA4-hez, vagy a várható PC-s verzióhoz képest.
  • LeWyTy
    Mit kéne nézni?
    Egy konzol mindíg csak konzol marad.
    A PC sokkal jobban dolgozik.
    Meg egy nextgen játék egy 3-4 éves konzolon miért nézne ki szépen?
  • pajti