35806
-
-
-
shit happens bro
-
Kíváncsi vagyok ki lesz. El(l)op esélyes, az nem biztos hogy jptúl jó lesz :D -
Majd jön egy fiatalabb és végre rendbe szedi MS-t. -
Ballmer elbúcsúzott
Az biztos hogy az egyik legjellegzetesebb CEO volt :) -
Rendben, akkor mai játék: Super Mario Forever,és egy (lengyel) srác fejlesztgeti. -
-
Windows fíling Linux alatt \o/ -
only in Battlefield
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
-
Az első dolog ami eszembe jutott az Vektor című filmből a metros jelenet, az a nagyon idióta kérem hagyják szabadon a biztonsági sávot duma :D -
:D
-
-
ldavid #29091 de mi van, ha szegény tényleg nem tudja a "különbséget" :D -
én a GTA FiVe-ra szavazok... -
Blum #29089 Szerintetek?
-
:D http://www.theregister.co.uk/2013/09/23/vmware_to_customers_dont_install_our_software/ -
köszi...
-
Basszus, nézd már meg közelebről. A GTA "kép" egy youtube videó gyök 2 bitrátával 240p-ben.
Elavultak a konzolok, de ennyire azért nem. A GTA V ha jól tudom 720p-ben fut konzolon, szóval ezt a képet valami barlangi troll paintelhette össze. -
Hát nem. De épp erről beszéltem... örülök hogy nem értetted.
Pong-1976
Minecraft-2009 -
Zero 7th #29084 Nyilván, de akkor a Pong is jó példa... -
A minecraft arra szolgált példának hogy nem kell egetrengető külső hogy jó is legyen az a játék. -
Zero 7th #29082 Nem, a Minecraft azért iszonyat szar példa, mert azt egyetlen csóka készítette a szabadidejében ingyen, nem egy párszáz fős cég 265 millió dollárból.
A-kategóriás játékot A-kategóriás játékkal érdemes összehasonlítani. Indie cuccok nem egy súlycsoport. -
Zero 7th #29081 Igen, és pont ezért szar a konzol, mert vagy grafikád van, vagy fizikád, vagy AI-d, vagy játékmeneted.
Meg ezért mondjuk, hogy a szarfos konzolok visszafogják a fejlődést. Ha nem lenne konzol, akkor 2013-ban 2005-ös grafikával igencsak ciki lenne már kiadni egy A+ kategóriás játékot. -
A minecraft egy pont hogy jó hasonlat arra a mit mondtam... egy sandbox, viszonylag új játék jó játékélménnyel még ha a kinézete gagyi is... az már teljesen más hogy a szar java alap miatt megeszi a gépedet reggelire. -
A konzol ami futtatja a (nextgen) játékot majdnem olyan idős mint a másik játék... mit vársz? csodát? Ahhoz a pár textúrához meg polygonhoz képest azért a gta5 elég sok más dologra kell koncentráljon mint a modellek vagy a textúra.... egyébként is... ha jól emlékszem a GTA4 is legutoljára töltötte be rendesen a textúrákat... és szerintem ez a kép is töltés közben vagy után készült. -
Minecraft az pont rossz összehasonlítási alap, mert randa, de cserébe rohadt magas a gépigénye. -
nem fair egy 10 éves játékot összehsaonlítani, egy mai játékkal, ami egy 8 éves konzolon fut?
pc-n nextgenen valószínűleg szebb lesz... -
A 10 éves képen a környezet szinte üres... csak a textúrák részletesebbek.
A konzolokon az első amit visszavesznek a teljesítmény növelése érdekében az a textúra.
Kíváncsi lennék full textúrával mi lenne a vélemény a GTA5ről... mer akkor látszódna mennyire lowpoly szar volt ehhez képest a MaxPayne2
Majd a Nextgen konzolokon vagy PCn kell max beállításon öszehasonlítani ezeket.(mert így nem fair)
-Én úgy vagyok vele hogy éppen leszarom a grafikát ha jó a játék... van elég sok ami nem épp a legszebb de többen játszottak már vele mint az összes GTAval együtt... MINECRAFT -
...és ennyi volt a Touch ID.
teljesen ugyanazzal a technikával, amivel sok-sok éve is feltörhetőek voltak a hiper-szuper ujjlenyomat-olvasók. ki hitte volna... -
Zero 7th #29074 Nem tudom, te hol hagytad a szemed... -
Szebb????
Sokkal kevesebb object (tárgy), kevesebb textúra. Szerintem nem volt szebb. -
dehát a felső 10 éves kép, ami egy öregebb játékból van, mint a jelenlegi konzolok, miért szebb? -
Akkor még inkább! (rossz dátumot találtam xD) -
Zero 7th #29070 NYOLC éves a jelenlegi konzolgeneráció. -
Youtube lol
Egyébként attól, hogy az alsón foshúgy 240p-ben van jóval részletgazdagabb a felső képnél. Az megint más kérdés, hogyan viszonyúl egy modolt GTA4-hez, vagy a várható PC-s verzióhoz képest. -
Mit kéne nézni?
Egy konzol mindíg csak konzol marad.
A PC sokkal jobban dolgozik.
Meg egy nextgen játék egy 3-4 éves konzolon miért nézne ki szépen? -