35806
IWimv2m.jpg
  • RatBaG #29226
  • artschi
    A y2k-ról ez ugrott be :DDD

• pajti
  • GregSB
    Egy kis nosztalgia:

• Szabi #29222
  • SzirmosSzisza
    Látom BF4-ben is a realizmusra törekedtek :D

• mousee
    meg alap c&c+covert op kieg, meg tiberian sun, meg total annihilation (hajóóóóók...nagy bumm :D), meg sztárwórsz részer, phantom menace, transzport tájkún (openTTD alapkellék :D), a nagy balhé, screamer2, morrowind, quake2, unreal tournament (magyarul aprított), SOF, half-life, és még millió olyan gém, amibe gyermekkorom óráit fecséreltem :D

Tényleg, kinek mi volt a favorit P2-3 korszakból?
  • PLaci #29219
    Düne 2 & Imperiam Galactica FTW! :D
  • mousee
    Szerintem ez élményfüggő. Nálam pl az ageof2, IG2, knights&merchants égett be a tudatalattiba. Meg a nerwork q rally. Meg a road rash. Meg az NFS3 :) És az örök kiölhetetlen pedig a pizza syncicate :) Meg igazából szerintem még tudnék sorolni párat így a P2-3 korszakból. Akkor nőttem fel, ezekre ment el rengeteg időm, ezekbe éltem bele magam... Bakker, össze kéne rakni egy retro gépet Win98-al :D
  • tutituti
    viszont a játékélmény sokszor sokkal jobb.Pl c64 játékokra mai napig is emlékszem míg pl a timeshiftből csak a vonatos rész maradt meg,a singullarity elején az ijesztő ház és a többi.Van ami tök jó volt,de mára elfelejtettem míga last ninja megmaradt ahogy a lemmings vagy a krakaout.
    De lehet azért mert akkor nem volt akkora a bőség zavara.
  • Aquir
    hát igen, a relativitás. ennyit ér hogy milyen környezetben élsz, az ugyanaz teljesen más lesz
  • Evoluti0N
    Erről az jut eszembe, hogy pár játéknál anno mennyire el voltam szállva a grafikától és aztán, mikor pár év után eszembe jutott a játék és utánanéztem a neten, akkor vakartam a fejem, hogy valahogy sokkal jobb grafikára emlékeztem. :D
  • RatBaG #29214
  • Calver
    kapásból The Hunt ugrott be (bár aki nem vágja SWG-t, annak lehet h nem lesz sok értelme)
  • MR ME
    fájdalmas :(
  • zeli
    Jaj ezen sírtam. :D
  • tutituti
    lag
  • SzirmosSzisza
    wat

• SzirmosSzisza
    :DDD
  • GregSB
  • SzirmosSzisza
  • Aquir
    A sticket is tolni kell, de most legalább egeres játékot is lehet játszani fotelból :)
  • tommygear
    ez a ti történetetek
  • Lantee
    ROsszabb, mint a kontroller, tuti állandó kézfájdalom.
    Maradok a fasza kis egér+billentyűzet kombónál.
  • Pio
    Megnyugtatásul, hogy van még lejjebb a magyar focinál is:

"when I thought I’ve fixed a bug but it reappears later"
    És ennek mi a története? És a lemezen vajon ki van? :D gondolom jobb esetben San Andreas
  • Aquir
    Igen, ezt vártam. Úgy is működtethető mint az egér.

• The Protector
  • LasDen #29198
    nyakáttörte közben, szóval mindegy .D
  • lord nihilus
    a térdszalllagja lehet egy picit károsodott:(
  • pajti
  • kifli
    így megnéztem már, egyezik a kettő :)
  • Re4zOon
    Tartozz IDE, vagy SATA.
  • The Protector
    Ez a fajta fórumozási szokás,stílus itt nem megszokott.Normális,összeszokott társaság van itt,TE is tartozz IDE,de ne legyél ennyire arrogáns.
  • ldavid
    EXTREME Lan-party ház eladó kiegészítőkkel :DD lan partyhoz tényleg extrém
  • asysoft
    Írja a linkelt bejegyzés is: megnézed, mit ír a router (milyen címet kapott), aztán pedig megnézed, hogy látszol kívülről (legegyszerűbb pl whatismyip.com). Ha ez nem egyezik, NAT-olva vagy. Előbb néztem, de egyelőre(?) még egyezik a kettő.
  • pxxl
  • Zero 7th
    Én így fórumozok, elkezdhetsz hozzászokni...

Meg vissza a feladónak, ki a faszomnak képzeled magad, hogy megszabj nekem bármit is?

A kérdés viszont még áll.
  • kifli
    Vissza lehet venni kicsit az arcból. Ha így tudsz fórumozni irány a gumi
  • Zero 7th
    Ha annyi lövésed sincs hozzá, hogy hogyan tudod csekkolni, akkor nem kibaszott kurvára mindegy, hogy milyen?