35806
IWimv2m.jpg
  • The Protector
    Nem kifizetődő fórumon ilyen badass magatartástg vállalni és ilyen nagyvilágo beszólásokkal lapátolni,rosszul sül el mindig.

A srác a videón egy idióta:)De már kedvelem a srácot mert megnevettetett és haverjaimmal rengeteget röhögtünk ezen a videón.
    Mikor kikaptuk az előadáson a dolgozatokat akkor én felkiáltottam:És mit kaptam?A Hánterek Isteni íja.XD
  • SzirmosSzisza
    A videó nem normális, csak a nyálverésedre mondták, hogy senkit nem érdekel.
  • bakkerman
    nem akartam én flémet kelteni,de most viccen kívül,szerintetek rendben van az a videó? Teljesen hétköznapi,normális? Ha igen,akkor én kérek elnézést,többet nem irok ide :)
  • Viktor99
  • Fresh Duke
    "kutyát se érdekli" :DDDD
  • bakkerman
    mert gyerek...Szóval ha azt írtam volna,hogy jaj de jó már a srácnak,hogy 14 éves létére egy világtalan gyökér lett aki egy játékvilágban él,és megvédem,akkor nem hurrognak le? :DDDD
  • RAZOR27

csak irritálnak az ilyen internet szájhősök. Ez csak egy gyerek istenem... ne erre verd a nyálad, kutyát se érdekli. Nézz magadba...
  • bakkerman
    ne haragudj,nem tudtam hogy te is wowozol,és magadra vetted,elnézést :)
  • PeeTeR
  • RAZOR27
    ügyes voltál, mehetsz is
  • bakkerman
    ő a lics king íjáért van oda,én meg ha egy péntek estém úgy alakul,hogy másnap egy csinos lány mellett ébredek...de hát nem vagyunk egyformák na :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD szegény gyerek
  • GregSB

:DDDD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "pen is"-t akartak írni gondolom
  • KaBuTo666
  • Calver
    parancsolj.
  • akyyy
    pixelesebben nem vó?
  • tutituti
  • RYO21
    Miért ne lenne egészséges?
  • w77d
    ez azért nem egészséges, ráadásul az anyja is hülye a neveléshez...
  • Renegade
    basszus mennyire irigylem a srácot.

de jó lenne újra ilyen önfeledten rajongani egy játékért
  • RatBaG #29446
    :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D
  • MR ME
    ezer köszi :D
  • Jim Morrison
  • MR ME
    nem tudja vki melyik videó volt az ahol a srác legyőzte a lícskinget és az anyja meg kamerázott? link? :)
  • Systore #29441
    :ASD
  • SzirmosSzisza
    Google legtöbb reklámja szerintem tűrhető, mikor dobozkában van valami szöveg és annyi. Legalábbis a 3 méter széles Download gomb letöltő oldalakon ami nem is tölt le, hanem reklám csak sokkal zavaróbb :D
  • Dzsini
    pl. szöveges adsense reklámok
  • Fresh Duke
    Mi számít nem túl durvának? :D
  • SzirmosSzisza
    AdBlockban is van olyan opció, hogy a nem túl durva reklámokat engedélyezze :)
  • YaniMan
    Szüli
    A szerverek üzemeltetése pénzbe kerül, ők meg a felhasználóktól nem kérnek pénzt, szóval szerintem jogos az, hogy tolnak egy kis reklámot a képünkbe. Nekünk is jó, mert kapjuk a szolgáltatást, nekik is jó, mert kapják a pénzt. Feltűnt viszont a (reklámot) megrendelőknek az AdBlock. Ez ellen vagy tesznek a szolgáltatók, vagy lehúzzák a rolót.
    Lényeg az, hogy a normális oldalak, amik nem 5 reklámmal vesznek körül egy tényleges tartalmat, hadd menjenek az AdBlock whitelist-jébe, a többi meg termeljen áramot szobabiciklivel a szerverének, ha akar.
  • Systore #29435
    láttam már 1-2 helyen.

másik kedvencem a "lájkold, hogy megnézhesd" féle oldalak

• Calver
    no ilyenbe se futottam még bele
    mit tiltson vajon le a kétlábú adblock plusban h ne tudjanak miatta sírni?
    [apro](bár scripteket így is egy kattintás kinyomni adblock bekapcsolva hagyása mellett, szóval pont ennyit ér a nagy "tiltásuk")
  • MR ME
    :DD
  • tutituti
  • SzirmosSzisza
  • SzirmosSzisza
    a gépet mi?
  • Fura Alak
  • Fura Alak
    Én bedugnám neki a "kábelt".... :D
  • karajjj
    haggyadmár, még a konzol kábelt sem dugja a helyére :D