35806
IWimv2m.jpg
  • Jim Morrison

:D
  • sonic syndicate
    klikk, majd nyissátok meg a fejlesztői konzolt
  • RAZOR27
    akkoris durva számról van szó :D
  • Jim Morrison
    most hülyeséget írtam és amúgy is elírtam.
  • Jim Morrison
    PewDiePie-nak már több feliratkozója van mint a YouTubenak :O (P: 18,6M, YT:17,5M)
  • SzirmosSzisza
    :(

• broman191
    Boldog Ünnepeket koczkák!

• MR ME
    :DDDDDD
  • pajti
    kösz, most egy kicsit jobb lett a hangulatom :')
  • RatBaG #29617
  • Pio
    Lehet, hogy a megvásárolt példányokhoz viszonyítja és sokan megvették, de még nem jutott rá idejük egyáltalán.
  • Systore #29615
    Payday 2-nél érdekes, hogy a játkosok 81.1 százalékának van meg csak a "No one Cared who I Was... Until I put on the mask." acsi

maszk nélkül ugyanis elég korlátozott vagy a játékban. van aki szeret civilt játszani..
  • SzirmosSzisza
    Postal 2-ben többen hugyoztak valakit arcon, minthogy kinyissanak akár egyetlen ajtót is :D

• Calver
    5:4-es monitor?

• SzirmosSzisza
    Picit eltévedt a start menüm :D
  • pajti
    lol
  • Narxis
    Helyes.
  • RelakS
    és hála istennek szembe megy az összes többi programban megszokott kezelési konvenciókkal :}
  • GregSB
    Az alsó kép nyugodtan behelyettesíthető SAP-al, az is lehet company app :)

És meg is állja a helyét, kb ilyen a GUI-ja: 80 különböző gomb, fül stb figyel rád mindig, és külön oktatni kell hogy kell használni :D
  • Dzsini
    Persze, hogy így néz ki az appunk kezelő felülete (csak 10 körüli fülre szétosztva a ~120-150 beviteli mező) :) többek között én raktam össze
  • RelakS
    az SAP meg kimarad? :)
  • GregSB
    Ez mennyire igaz az én cégemnél is :D

• Fletley9
    Ehh, írtam egy hosszú kommentet arról, hogy miért is gáz amit a "tüntetők" csinálnak és, hogy ezeknek az óriáscégeknek az alkalmazottjai nem véletlenül kapnak olyan fizetést amit (mert az esetek többségében megérdemlik), de rá kellett jönnöm, hogy túlságosan flamekeltő lenne és én lennék a rossz fiú. Úgyhogy ilyen formában megtartom a véleményem. :D
  • GregSB
    Meg magyarul is

+1
  • GregSB
    Úgy olvasom ez nem egy ismeretlen jelenség, van erre egy angol kifejezés is: Gentrification

Ez történik most SF-ben és környékén, és a tech industry a fő mozgató rugója.
  • GregSB
    Ja itt nem a cégek ellen kéne tiltakozni, hanem a városvezetés ellen akiknek szabályozniuk kéne az ingatlanpiacot.

Akik tüntetnek valszeg nem látnak semmit, csak azt hogy nehezen tudnak megélni és hogy ezért tech szektort okolják.
  • SzirmosSzisza
    És Ők mit látnak megoldásnak? Ha elköltözik a sok multi akkor meg nekik nem lesz munkájuk, a Google meg társai viszi magával a dolgozóit.
  • GregSB
    Érdemes utánaolvasni, elég durván kettészakadt SF. Egyik utcában a Google, Apple, Dropbox, Netflix, eBay, stb stb alkalmazottjai élnek királyi pompában, 2 utcával arrébb meg nem is oly rég pincérként / baristaként / fodrászként dolgozó kilakoltatott hajléktalanok szarnak az utcára holt részegen.
  • GregSB
    A baj csak ott van ez a pincér szolgálja ki a programozókat minden nap, és ha ő ellehetetlenedik akkor nem lesz senki aki kiszolgálja őket. Ezért rendeznek demonstrációkat
  • GregSB
    Olvasd el a levelet. Azért tüntetnek, nem csak a Google ellen, hanem tech cégek miatt (múltkor egy Apple buszt is feltartottak), mert a nekik dolgozó emberek lettek az elit. Milliós fizetéseket kapnak, és a tény hogy egyre több cég van a környéken és egyre több alkalmazottjuk költözik a környékre felvette az ingatlanárakat durván. A nem tech szektorban dolgozók meg szopnak emiatt, csomó kilakoltatás volt utóbbi években mert a "programozók" miatt megdrágult a város és pl a sarki pincér nem tudta a fizetéséből már fizetni az albérleti díját. A baj csak ott van ez a pincér szolgálja ki a programozók az minden nap, és ha ő ellehetetlenedik akkor nem két aki kiszolgálja őket. Ezért rendű ék elvileg demonstrációkat.
  • SzirmosSzisza
    Azok az emberek mennének mind velük, úgy ahogy a Docler kivonult Magyarországról :D
  • plu604
    Érdekes, gondolom ha a Google meg áttenné magát az ország másik végébe, akkor azért menne a sírás, hogy mekkora a google mert ennyi embert munkanélkülivé tett.
  • GregSB
    Nem vicc:

San Fanciscoban feltartottak tüntetők egy Gopgle buszt

Betörték az ablakát és ezt a levelet juttaták be a bent ülőkhöz:

• Dzsini
    Contiki alapon nem túl rég (augusztusban) még működött a C64web, egy C64-en futttatott webszerver.
    archive.org snapshot van róla
  • SzirmosSzisza
    Nálunk egy fokkal komolyabb van :D
  • Pio
    Beszt szerver ever.
  • keembo
    Hát az, de most nem. Sípol a gép amikor bekapcsolom és kicsit büdös is van.
  • LeWyTy
    "Valaki tudja hol rontottam el?"
    Ott hogy azt hiszed ez vicces
    Legalább rossz volt az a proci? vagy még működött?
  • keembo
    Úgy hallottam ezen a fórumon értenek a gépekhez. Megtakarítottam a processzort a leírás szerint, de azóta nem megy. Most is a hibás processzoros gépről vagyok és rettentő kellemetlen.

Valaki tudja hol rontottam el?
  • RelakS
    hoppáré, nem néztem meg alaposan, mi van a lentebbi képre írva, én kérek elnézést