35806
-
:D -
klikk, majd nyissátok meg a fejlesztői konzolt -
akkoris durva számról van szó :D -
most hülyeséget írtam és amúgy is elírtam.
-
PewDiePie-nak már több feliratkozója van mint a YouTubenak :O (P: 18,6M, YT:17,5M) -
:(
-
Boldog Ünnepeket koczkák! 
-
:DDDDDD -
kösz, most egy kicsit jobb lett a hangulatom :') -
-
Pio #29616 Lehet, hogy a megvásárolt példányokhoz viszonyítja és sokan megvették, de még nem jutott rá idejük egyáltalán. -
Payday 2-nél érdekes, hogy a játkosok 81.1 százalékának van meg csak a "No one Cared who I Was... Until I put on the mask." acsi
maszk nélkül ugyanis elég korlátozott vagy a játékban. van aki szeret civilt játszani.. -
Postal 2-ben többen hugyoztak valakit arcon, minthogy kinyissanak akár egyetlen ajtót is :D
-
5:4-es monitor?
-
Picit eltévedt a start menüm :D -
lol
-
Helyes. -
és hála istennek szembe megy az összes többi programban megszokott kezelési konvenciókkal :} -
Az alsó kép nyugodtan behelyettesíthető SAP-al, az is lehet company app :)
És meg is állja a helyét, kb ilyen a GUI-ja: 80 különböző gomb, fül stb figyel rád mindig, és külön oktatni kell hogy kell használni :D -
Persze, hogy így néz ki az appunk kezelő felülete (csak 10 körüli fülre szétosztva a ~120-150 beviteli mező) :) többek között én raktam össze -
az SAP meg kimarad? :) -
Ez mennyire igaz az én cégemnél is :D
-
Fletley9 #29604 Ehh, írtam egy hosszú kommentet arról, hogy miért is gáz amit a "tüntetők" csinálnak és, hogy ezeknek az óriáscégeknek az alkalmazottjai nem véletlenül kapnak olyan fizetést amit (mert az esetek többségében megérdemlik), de rá kellett jönnöm, hogy túlságosan flamekeltő lenne és én lennék a rossz fiú. Úgyhogy ilyen formában megtartom a véleményem. :D -
Meg magyarul is
+1 -
Úgy olvasom ez nem egy ismeretlen jelenség, van erre egy angol kifejezés is: Gentrification
Ez történik most SF-ben és környékén, és a tech industry a fő mozgató rugója. -
Ja itt nem a cégek ellen kéne tiltakozni, hanem a városvezetés ellen akiknek szabályozniuk kéne az ingatlanpiacot.
Akik tüntetnek valszeg nem látnak semmit, csak azt hogy nehezen tudnak megélni és hogy ezért tech szektort okolják. -
És Ők mit látnak megoldásnak? Ha elköltözik a sok multi akkor meg nekik nem lesz munkájuk, a Google meg társai viszi magával a dolgozóit. -
Érdemes utánaolvasni, elég durván kettészakadt SF. Egyik utcában a Google, Apple, Dropbox, Netflix, eBay, stb stb alkalmazottjai élnek királyi pompában, 2 utcával arrébb meg nem is oly rég pincérként / baristaként / fodrászként dolgozó kilakoltatott hajléktalanok szarnak az utcára holt részegen. -
A baj csak ott van ez a pincér szolgálja ki a programozókat minden nap, és ha ő ellehetetlenedik akkor nem lesz senki aki kiszolgálja őket. Ezért rendeznek demonstrációkat -
Olvasd el a levelet. Azért tüntetnek, nem csak a Google ellen, hanem tech cégek miatt (múltkor egy Apple buszt is feltartottak), mert a nekik dolgozó emberek lettek az elit. Milliós fizetéseket kapnak, és a tény hogy egyre több cég van a környéken és egyre több alkalmazottjuk költözik a környékre felvette az ingatlanárakat durván. A nem tech szektorban dolgozók meg szopnak emiatt, csomó kilakoltatás volt utóbbi években mert a "programozók" miatt megdrágult a város és pl a sarki pincér nem tudta a fizetéséből már fizetni az albérleti díját. A baj csak ott van ez a pincér szolgálja ki a programozók az minden nap, és ha ő ellehetetlenedik akkor nem két aki kiszolgálja őket. Ezért rendű ék elvileg demonstrációkat. -
Azok az emberek mennének mind velük, úgy ahogy a Docler kivonult Magyarországról :D -
Érdekes, gondolom ha a Google meg áttenné magát az ország másik végébe, akkor azért menne a sírás, hogy mekkora
a google mert ennyi embert munkanélkülivé tett.
-
Nem vicc:
San Fanciscoban feltartottak tüntetők egy Gopgle buszt
Betörték az ablakát és ezt a levelet juttaták be a bent ülőkhöz:
-
Contiki alapon nem túl rég (augusztusban) még működött a C64web, egy C64-en futttatott webszerver.
archive.org snapshot van róla -
Nálunk egy fokkal komolyabb van :D -
Pio #29591 Beszt szerver ever. -
keembo #29590 Hát az, de most nem. Sípol a gép amikor bekapcsolom és kicsit büdös is van. -
"Valaki tudja hol rontottam el?"
Ott hogy azt hiszed ez vicces
Legalább rossz volt az a proci? vagy még működött? -
keembo #29588 Úgy hallottam ezen a fórumon értenek a gépekhez. Megtakarítottam a processzort a leírás szerint, de azóta nem megy. Most is a hibás processzoros gépről vagyok és rettentő kellemetlen.
Valaki tudja hol rontottam el? -
hoppáré, nem néztem meg alaposan, mi van a lentebbi képre írva, én kérek elnézést