35806
-
:)
-
Budapest is tele van iphone-nal, nem igazán érdekel senkit itt sztem. -
rohadjon meg! XD -
pedig jól meg van csinálva, próbáld ki tőle a super hexagont :D -
nú #30023 ez az összesnél idegesítőbben nehezebb :D -
Maverick Bird! -
-
Ahha! -
geo91 #30019 majdnem :D -
KaBuTo666 #30018 Abba a jobb oldali felső 2 feles pohárban csak nem pálinka volt? -
ldavid #30017 bazmeg most éhes lettem :D -
What is this? Lángos for ants?
-
még ha az egész 1 darab lenne, nem 3.. :D -
tejfölt rá meg sajtot és jó étvágyat!
-
geo91 #30013 triforce lángos, saját gyártmány :D
-
megnéztem lassitoval, és van, hogy nem onnan ugrik fel ahol vagy hanem jóval magasabban hogy véletlenül se tud kiszámítani a pályát. -
szar. van hogy még hozzá sem érek a csőhöz és már csattan -
Az év játéka -
:D
-
lol -
-
Egyrészt spoileres a Heavy Rain végét illetoen, viszont rohadt poen :D
ShaA
-
Jó választás z:D
Am gondolom ezzel a névvel echte japánok :D -
geo91 #30004 -
:D
-
ez igy van ;p itt nalunk szarert hugyert dobaljak utannad. raadasul olyan szerzodeses feltetelek mellett, hogy meg akkor is megeri megvenni ha csak tirexi akarsz lenni es fel akarod venni ahogy kibaszod az ablakon -
RYO21 #30001 Balkánon is ez a helyzet, csak itt még kevesebb az iphone. -
Gigatake!
Egyébként szerintem már itthon sem annyira menő az iPhone. Én legalábbis rengeteg műmájert látok a városban akik óriás tepsikkel (Note 3 meg társaik) villognak :D -
Neoncsoves #29999 Nyugaton ez tényleg nem jellemző, csak itt. Egyébként a státuszszimbólumra gondoltam, csak még korán volt :D -
Magyarországon lehet.
Ha nyugatabbra innen megpróbálnál menőzni iPhoneal kb kinevetnének, mert a sarki zöldséges is tud venni a fizetéséből. -
De ha veszem a példádba az elsőt, aki nem vesz ihponet, mert dolgozik eltartja magát, aztán szépen lassan elkezd spórolni, megismer egy barátnőt, felesége lesz, majd gyereke, akkor a gyerekének nem probálna meg megadni mindent, főleg hogy addigra már azért szép fizetést kap, meg van spórolása?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván nem, mert mire felnőtt lesz és saját gyereke, ugyanott fog tartani a gyereke, mint most ő, mert addigra minden drágább lesz, lesz egy csomó adó, pénzbehajtás stb... :)
-
Szerintem azt akarta mondani, hogy az iPhone státuszszimbólum lett, az elkényeztettet, gazdag tinédzsereké. -
én így vagyok.vettem egy lumiát külön élek és nem vagyok menőmanó.de mondjuk letojom,mert ha ez a menőség akkor köszönöm nem kérek -
Szóval akkor tulajdonképpen mit is akartál mondani? Hogy vannak gazdag elkényesztetett tinédzserek a világon?
Nahát. -
Neoncsoves #29993 itt nem feltétlenül a telefon a lényeg, hanem az anyagi jólét, tökmindegy mi a forrása... -
Nem tudom ti merre laktok, de mi felénk a "menőség"nek és a telefonnak semmi köze nincs egymáshoz. -
Neoncsoves #29991 Az amit a gyerek mond, hogy a csöves nem lesz menő az ájfontól sajnos teljesen igaz és jól jellemzi a generációmat. Veszel 2 fiatalt, abból az egyik már dolgozik, saját pénzből eltartja magát, albérletben lakik, esetleg már vett lakást hitelre amit folyamatosan fizet, summa summarum elszakadt anyuci-apucitól, de nem teheti meg azt, hogy vegyen egy iphone 5-t (mert szerintem ennyi pénzt kiadni bármilyen telefonért túlzás), akkor Ő sose lesz olyan menő, mint az a 18 éves kortársa, aki szüleivel él a családi házban, betoltak a segge alá egy béemvét vagy bármilyen autót és ráadásnak kap csak úgy névnapjára egy iphone 5-t és egyébként semmi hasznos tevékenységet nem folytat a hétvégi seggrészegeskedésen kívül. Mondjuk az ilyen "menő" gyerekeknek hamar elfogynak a barátai a bajban, mert ugye addig jó amíg te is menő vagy mert jó haverja vagy illetve mert meghív minden bulin 6-7 kör piára... -
a tavalyi ájfón launch-ot nálam nem űbereli semmi, 10/10 vérnyomásemelő még mindig -
http://www.technobuffalo.com/2014/02/07/iphone-6-fan-started-waiting-in-line-7-months-early-in-japan/
-
Evoluti0N #29988 Az első hozzászólás is jó. :D
"It is popular in EVE online to name player owned space stations after Game of Thrones spoilers, to annoy would be attacking fleets. "