35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    :)

• Rage47
    Budapest is tele van iphone-nal, nem igazán érdekel senkit itt sztem.
  • w77d
    rohadjon meg! XD
  • Aquir
    pedig jól meg van csinálva, próbáld ki tőle a super hexagont :D
    ez az összesnél idegesítőbben nehezebb :D
  • Jim Morrison
    Maverick Bird!
  • LasDen #30021
  • Jim Morrison

Ahha!
  • geo91
    majdnem :D
  • KaBuTo666
    Abba a jobb oldali felső 2 feles pohárban csak nem pálinka volt?
  • ldavid
    bazmeg most éhes lettem :D
  • Zoli007
    What is this? Lángos for ants?
  • Jim Morrison
    még ha az egész 1 darab lenne, nem 3.. :D
  • akyyy
    tejfölt rá meg sajtot és jó étvágyat!
  • geo91
    triforce lángos, saját gyártmány :D

• akyyy
    megnéztem lassitoval, és van, hogy nem onnan ugrik fel ahol vagy hanem jóval magasabban hogy véletlenül se tud kiszámítani a pályát.
  • w77d
    szar. van hogy még hozzá sem érek a csőhöz és már csattan
  • GregSB
    Az év játéka
  • SzirmosSzisza
    :D

• Narxis
    lol
  • pxxl
  • LasDen #30006
    Egyrészt spoileres a Heavy Rain végét illetoen, viszont rohadt poen :D
    ShaA
  • LasDen #30005
    Jó választás z:D
    Am gondolom ezzel a névvel echte japánok :D
  • geo91
  • SzirmosSzisza
    :D

• PeeTeR
    ez igy van ;p itt nalunk szarert hugyert dobaljak utannad. raadasul olyan szerzodeses feltetelek mellett, hogy meg akkor is megeri megvenni ha csak tirexi akarsz lenni es fel akarod venni ahogy kibaszod az ablakon
  • RYO21
    Balkánon is ez a helyzet, csak itt még kevesebb az iphone.
  • GregSB
    Gigatake!

Egyébként szerintem már itthon sem annyira menő az iPhone. Én legalábbis rengeteg műmájert látok a városban akik óriás tepsikkel (Note 3 meg társaik) villognak :D
  • Neoncsoves
    Nyugaton ez tényleg nem jellemző, csak itt. Egyébként a státuszszimbólumra gondoltam, csak még korán volt :D
  • GregSB
    Magyarországon lehet.

Ha nyugatabbra innen megpróbálnál menőzni iPhoneal kb kinevetnének, mert a sarki zöldséges is tud venni a fizetéséből.
  • akyyy
    De ha veszem a példádba az elsőt, aki nem vesz ihponet, mert dolgozik eltartja magát, aztán szépen lassan elkezd spórolni, megismer egy barátnőt, felesége lesz, majd gyereke, akkor a gyerekének nem probálna meg megadni mindent, főleg hogy addigra már azért szép fizetést kap, meg van spórolása?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyilván nem, mert mire felnőtt lesz és saját gyereke, ugyanott fog tartani a gyereke, mint most ő, mert addigra minden drágább lesz, lesz egy csomó adó, pénzbehajtás stb... :)

• Narxis
    Szerintem azt akarta mondani, hogy az iPhone státuszszimbólum lett, az elkényeztettet, gazdag tinédzsereké.
  • tutituti
    én így vagyok.vettem egy lumiát külön élek és nem vagyok menőmanó.de mondjuk letojom,mert ha ez a menőség akkor köszönöm nem kérek
  • GregSB
    Szóval akkor tulajdonképpen mit is akartál mondani? Hogy vannak gazdag elkényesztetett tinédzserek a világon?

Nahát.
  • Neoncsoves
    itt nem feltétlenül a telefon a lényeg, hanem az anyagi jólét, tökmindegy mi a forrása...
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom ti merre laktok, de mi felénk a "menőség"nek és a telefonnak semmi köze nincs egymáshoz.
  • Neoncsoves
    Az amit a gyerek mond, hogy a csöves nem lesz menő az ájfontól sajnos teljesen igaz és jól jellemzi a generációmat. Veszel 2 fiatalt, abból az egyik már dolgozik, saját pénzből eltartja magát, albérletben lakik, esetleg már vett lakást hitelre amit folyamatosan fizet, summa summarum elszakadt anyuci-apucitól, de nem teheti meg azt, hogy vegyen egy iphone 5-t (mert szerintem ennyi pénzt kiadni bármilyen telefonért túlzás), akkor Ő sose lesz olyan menő, mint az a 18 éves kortársa, aki szüleivel él a családi házban, betoltak a segge alá egy béemvét vagy bármilyen autót és ráadásnak kap csak úgy névnapjára egy iphone 5-t és egyébként semmi hasznos tevékenységet nem folytat a hétvégi seggrészegeskedésen kívül. Mondjuk az ilyen "menő" gyerekeknek hamar elfogynak a barátai a bajban, mert ugye addig jó amíg te is menő vagy mert jó haverja vagy illetve mert meghív minden bulin 6-7 kör piára...
  • RAZOR27
    a tavalyi ájfón launch-ot nálam nem űbereli semmi, 10/10 vérnyomásemelő még mindig
  • SzirmosSzisza
    http://www.technobuffalo.com/2014/02/07/iphone-6-fan-started-waiting-in-line-7-months-early-in-japan/
  • Evoluti0N
    Az első hozzászólás is jó. :D

"It is popular in EVE online to name player owned space stations after Game of Thrones spoilers, to annoy would be attacking fleets. "