35806
-
Kurzorgombokkal "döntöd" a táblát valamilyen irányba, amitől abba az irányba csúszik az összes rajta levő elem. Ha két egyforma számú ettől egymásra ér, azok összeolvadnak, és az értékük összeadódik (tehát két 2-esből 4-es lesz, két 4-esből 8-as, és így tovább). Minden lépés után megjelenik egy új 2-es elem is, a cél (a cím alapján) a 2048-as elem elérése (ami 2 1024-es összetolásából jön ki)
-
hát én ezt nem nagyon értem elsőre : :D -
512-est sikerült elsőre összehozni, volt mellé egy 256-os még két 128-as, csak messze egymástól :( -
2048 játék, jóféle :) -
Zero 7th #30263 Nem a hülyeségen, hanem hogy elég izzadságszagúan adja a hülyét. A posztot olvasva nem az az első gondolatom, hogy "úristen, dehülye", hanem hogy "ejj, de poénos akart itt lenni valaki".
Mindegy, nem az én ízlésem, továbblépek. -
Neoncsoves #30262 elég ránézni a profilképére, usual LoL player max 16 éves.
/flame on -
Szoktak lenni ilyenek, volt az a SPAR-os is, meg a híres joghurt oldalára is írtak hasonlót, szerintem mókás felüdülés a sok anyázós poszt között. -
Ez speciel igaz. Reggel a jazzy rádióban is ezt olvasták fel és ez ténylegesen beírták a t-com fb oldalára, sőt még más hasonló szövegeket is :) Pont te csodálkozol az emberi hülyeségen? :) -
Tegnap nem működött a t-geci, valószínűleg kiakadt 1-2 kocka, de valószínűbb, hogy max. 1 írt ténylegesen ilyet, és a sok divatmajom elkezdte utánozni. -
Zero 7th #30258 Ez valami mém lett, hogy írjunk átlátszó műanyag, balfasz kocka levelet a tkomnak, vagy mi a faszom? -

eközben a T-Com titkos földalatti központjában
-
-
-
Ez szokott lenni, ha valami hirtelen terjed az interneten :) -
jah hihető :D 36 ezren nézik online jelenleg de face oldluk csak 36-amn lájkolták :D -
DIESEL DOG #30252 no comment....... -
azt a kúrva -
Evoluti0N #30250 Lol. Úgy vett South Park játékot, hogy közben nem ismeri a sorozatot? Vagy mi? Mégis mit várt el? Mindez jellemző a sorozatra is, amit itt a játéknál negatívumként leírt. -
"The game was assessed by us and deemed acceptable for a Pegi 18 rating"
Akkor miről hablatyol itt ez a szerencsétlen a 'gyerekeinkről'...? -
Jimmyke #30248 Gondolom South Park RPG? :D -
-
Itt nincsen helye a személyeskedésnek és ez egy pc humor fórum.
Én meg nem látok sehol sem szarul élő embereket.Még mindenki reggel autóval megy munkába,veszik a drága szarokat,márkás ruhákat stb.....csak én vagyok csóró szar geci.
Amúgymeg aki szarul élt eddig az most mégszarabbul él aki meg gazdag volt az még gazdgabb.A középréteg eltűnt teljesen. -
Te vagy szerencsés vagy és jól keresel, vagy apucitól kapsz elég zsebpénzt. Mind1 melyik áll közelebb az igazsághoz, az a lényeg, hogy szállj le a földre, és vedd észre a magyar valóságot, hogy az emberek nagy része nem él jobban mint 4 éve. -
Ja igen, úgy gondoltam, nem rezsivel meg lakással meg mindennel!
Fene se tudja már hol, de régebben olvastam, hogy csak kell venni kurvasok rizst olcsón és abból el lehet éldegélni, bár lehet az 1000 Ft tényleg alálövés volt :( -
még 2 napig sem, nem hogy egy hétig -
Afrikáról vagy Indiáról beszélsz? :D 3 ojróbol meg kajalni se lehet egy hétig itthon. -
Úha, kéne szólni akkor CIB-nek, hogy ne vonjon havi 500-at, tudnék belőle fasza játékokat venni mobilra!!! Amúgy 3 euróból van aki 1 hétig elél, arra biztos rá tud szakadni :D -
Nincs.
-
Snake van rajta? :) -
Nokia 1616 -osom van. -
valaki még befinganá ugyanezt a kommentet? az ájfónos játékhoz ájfón is köll, plusz seholse írta Laca kolléga hogy lenne ájfónja (vagy okostelója ha már erre is röfögtök) Nemtudom mit kell támadó medve pózba állni. Plusz ha beüt valakinél a szar hiába mondjátok hogy van rá, ha nincs, vagy másra kell. Örüljetek inkább hogy ti nem kerültetek még ilyen helyzetbe. Nekem is van okostelóm (mondjuk még a korai időkből) de összeadva se költöttem szerintem 600huftot alkalmazásokra. (bezzeg régen az operátor logókért meg polifónikus csengőhangokért még pengettem :DDD) -
:D -
Neoncsoves #30235 wat? 600 forintot 2 nap alatt (ha nem 1) elbaszol hülyeségre (csoki, sör, stb) nehogy már valami olyanért sajnáld amivel később akár órákat is eltöltesz... -
Elsőre azt olvastam, hogy Hitlerre... :D -
nú #30233 Providentre, mi másra -
Hitelre van gondolom... :D:D -
nú #30231 arra mindig van -
Evoluti0N #30230 Pár eurós játékra nincs pénz, okostelefonra van. Ok. -
A diákoknak pont hogy sokkal kedvezőbb bankkártyafeltételek léteznek mint a jókunkásembereknek. 1-2 évig 0 kártya vagy tranzakció költség, meg ilyenek. -
Igen, nyilván milliomos geci vagyok hogy olyan luxust megengedhetek magamnak, hogy 625 Ft-ot kifizessek egy játékért :D:D:D:D